2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wauters resmen Galatasarayda, hayırlı olsun

Dİğer takımlarla başa çıkmak istiyorsak bunları yapmalıyız bence. ilk trasfer yapıldı bile Wauters'le bakalım neler olacak..

diğer takımlarla başa çıkabilecek, euroligi alabilecek kadromuz vardı zaten ama malesef o takımdan faydalanmasını, kullanmasını bilmeyen bir koçumuz da vardı, bir de evlere şenlik bir yönetim

Bravo ! Daha takımın başında kimin olacağı belli değilken transfer yapılmış.Fowles'ın arkasında 10 dk oynatmak için Wauters'ı aldık.Bakalım şimdide Nevlin'i alır, 30-40 saniyede ona süre veririz artık.Sonrada Bahar'dan 40 dk yüksek performans bekleriz, air ball attığında ağzımıza geleni söyleriz.Bravo yönetim.

Wauters resmen Galatasarayda, hayırlı olsun

diğer takımlarla başa çıkabilecek, euroligi alabilecek kadromuz vardı zaten ama malesef o takımdan faydalanmasını, kullanmasını bilmeyen bir koçumuz da vardı, bir de evlere şenlik bir yönetim

Hala o yönetim var başımızda korkuyorumda bir yandan değişik şeyler ortaya çıkartçaklar diye ki bence hocayı belirlemişlerdir artık diye düşünüyorum ...

bende 2 kıta dışı oyuncunun yanına 4 avrupalı olmasından yanayım,tabi sadece avrupalı olduğu için alınan vasıfsız oyuncular değil(Matiç,Sulcuite,Gintare ve Doneka Hodges gibi küçük takımların büyük oyuncusu değil),onun dışında hocanın biran önce belirlenmesi lazım,ben Ratgeber(Taurasi kalırsa) yada Hejkova olmasını isterim.Ayrıca benim düşündüğün yabancılar şöyle; Taurasi,Fowles,Alba,Wauters,oyun kurucuyada Dumerc(Hamon yada Prince),ve birde 4 numara(Sancho için şartlar zorlanmalı).

Wauters hamlesinden sonra iyi bir 4 numara almak farz oldu. Avrupalı bir oyuncu düşülünüyor o mevkiye. Bildiğim o mevkinin en iyisi 2 avrupalı var Sancho ve Gruda. Malumuz üzere Gruda sözleşme yeniledi. Sancho'yu iki senedir istiyoruz bi gelmedi gitti kadın. Bu saatten sonra gelir mi bilmem. Arkadaşlar sizinde bildiğiniz bu iki isim kadar kaliteli 4 numaralar var mı ? Hangileri takımımıza yarar sağlar bu konuda tartışalım ne dersiniz ?

Benim düşüncem alabiliyorsak Sancho.

Wauters transferi eleştirilmiş. Matic'in yerine alındığı açıklansa efsane transfer olacaktı , 4 numara transferiyle ilgili bir ismin geçmemesin tedirginlik yarattığı kesin ama beklemekte fayda var.

Taurasi'yi herkes yollamış ama ben kalabileceğini düşünüyorum.Gönül isterdi ki Augustus dönsün ama kontratını uzatmış maalesef.

Taurasi kalırsa Penny Taylor da alınabilir. Lig için Taurasi devşirme oyuncu statüsünde oynar.Yeni kurallar bunu mümkün kılıyor gibi. Penny-Fowles 2 kıta dışı oyuncumuz olur. Penny'nin sakatlığı olduğu doğru ama dönene kadar Taurasi-Torrens-EU 4 numara-Fowles ligi götürür. Penny dönünce Taurasi-Torrens-Penny-Fowles dörtlüsüyle devam edilebilir.Penny 4 numara da oynayabilen bir oyuncu.

Lig için: Turasi(EU)-4 numara(EU)-Torrens(EU)-Fowles-Penny Taylor 5 yabancıdan 4'ü kullanılır.
Eurolegaue: Taurasi-Fowles-Wauters(EU)-Torrens(EU)-4 numara(EU)

Işıl-(Esmeral-Tuğba)-Yasemen
Taurasi(EU)-Ayşe Cora
Torrens(EU)-Şaziye-Gülşah
(EU 4 numara-P.Taylor)*-Bahar *2 oyuncudan biri kadroda yer alır.
Fowles-Y.Horasan

Euroleague

Işıl-(Esmeral-Tuğba)-Yasemen
Taurasi-Ayşe Cora
Torrens(EU)-Şaziye-Gülşah
EU 4 numara-Bahar
Fowles-Wauters-Y.Horasan

Penny diyorsunuz ya kalbime inecek ama bu aşk bu kalbi kaldırmaz :(

Bu arada yerli takviyesini de atlamamalıyız. G.Takmaz, Ö.Yavaş, P.Demirok, E.Ural gelecek vaadeden özel oyuncular. Tabii karşıyakanın gelecekteki büyük projelerinden O.Çakır, Ö.Kavurmacıoğlu, B.Altunbay dan bazılarını kapabilmeyi çok isterdim... 90-95 doğum aralığındaki jenerasyondan çok umutluyum. Bu jenerasyon ile ülke anlamında bayan basketbolunda Avrupada tüm kupaları süpüreceğimizi düşünüyorum. Bizim genç yerlilerimizin de yine aynı şekilde çok iyi olduğunu biliyorum. Fakat dışımızdaki bu transferleri de gerçekleştirip, daha fazla süre alacağı takımlara kiraya vererek geleceğimizi sağlama alsak diye düşünüyorum. Bence de en fazla ihtiyaç duyduğumuz mevki 4 numara ve bu mevkinin en iyi Avrupalı oyuncuları Sancho, Gruda ve Verameyenka dır. İnşallah yönetim bunlardan birisini alır. Ağer hedefimiz Avrupa kupası ise (ki öyledir); isimleri çok dillendirilen Y.Horasan, K.Siyahdemir, T.Palazoğlu, Doneeka Hodges, Gülşah Akkaya gibi oyunculardan faydalanabileceğimize inanmıyorum.

Müge hanım, Özge hanım, Ceyhun bey henüz gitmediler mi?

Önce onlar, sonra yeni hoca/idari/teknik ekip, sonra transfer lütfen...

Valla Taurisi ne olursa olsun kalmalı gerekirse kontratıda belirli miktarda arttırılabilir bu sene olduğu gibi sene sonu olduğunda milyonlarca doların çöpe gitmesinden çok daha az maliyetli bir çözüm olacaktır bu dediğim.

Bu arada Penny hücum tehlikesi özellikle büyük maçlarda insanın gözüne soktuğu savunma azmi ile benim her zaman takımımda yer vereceğim bir oyuncudur ancak tek muallak yanı sakatlığı ve döneceği tarih. Elimizde sakat ve sezon başladıktan sonra dönecek bir Alba varken bu 2. büyük risk olacaktır bizim adımıza. O yüzden dikkatli olmak lazım ama kesinlikle böyle bir oyuncuya imza attırmayı göz önünde tutmak lazım.

Koç tercihinde umarım bizi mutlu ederler . László Rátgéber , Cherly Reeve , Pokey Chatman , Natalia Hejkova gibi koçları görmek istiyorum ben takımda ...

LaToya Sanders'ın devşirme ihtimali varmı ? Kurallar gereği devşirme oyuncunun 25 yaşını aşmamış olması gerekmiyor mu ? 1986 doğumlu 25 yaş kuralı varsa devşirilmesi imkansız. Konuya hakim biri bu kuralları açıklasa yada ülkemizde devşirilme kriterlerine uyan isimleri yazsada bilgi kirliliğinden kurtulsak.....

onlar kadar olmasada şu isimlerde var;
Viteckova,Vesela,Myem,Verameyenka bide Latoya devşirilirse 4 numarada işimizi görür.

Verameyenka sanırım büyük ihtimal karşıyakaya gidecek. Onlar da Zane Tamane'yi bıraktılar. Gerçekten iyi katkı veriyordu niye bıraktılar pek anlam veremedim. Nevlinlede sözleşme uzatmışlar. Biz kimi alacaz 4 numaraya onu merak ettim.

Ros Casares , Ann Wauters bize gelmesinin ardından hemen boşluğunu doldurmuş ,Erika de Souza transfer etmiş 5 numara pozisyonuna maya moore da onlarda kalmasıyla beraber kıta dışı oyuncuları belli oldu.Bu saatten sonra 4 numara oynuyan sancho lyttle bırakcaklarını zannetmiyorum.Ayrıca UMMC de çok iyi hamleler yapıyor .Parker .Gruda ,Nolan ,Steponova ile sözleşme yenileyip , Ewelina Kobryn transfer etmişler.Bence kalan tek kıta dışı oyuncu tercihini Taurasi ya da Sue bird yana kullancaklar umarım Sue bird tercih ederler ve Taurasi bizde kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...