2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok arkadaşlar yanlış bir bilgi olmasın gerçekten isim bilmiyorum sadece aldığım duyumlar site abilerimiz daha iyi bilir isimleri onlar söylerler zaten :)

Cem Akdağ yerine Ekrem Memnun ile anlaşmışız Eyüp abi twitterda yazdı..İnşallah takımımız için en hayırlısı olur ama Cem hocaya da biraz haksızlık yaptık gibi geliyor bana

Can Isbakan ‏ @canisbakan
Galatasaray'da tam yarım saat önce 'bizlerce' beklenmeyen bir şey oldu. Cem Akdağ'ın telefonu çaldı ve "Anlaşma yok" dendi.

az önce Can Isbakan böyle bir twet attı.Cem hoca olmadıysa acaba kim gelecek Ratgeber mi ?

Cem Hoca'ya ne zaman haksızlık yapmadık ki.Yönetimler farklı anlayış aynı.Yazık.
Aynen öyle oldu yani karagündostu diyoruz galatasaraylı diyoruz ama Cem hocaya önce gel sonra git demek olmuyor ve biz kendi içimizden birisine hakettiği değeri vermiyoruz..şuanda net bir durum yok belki ama Mihriban Oğuz-Ekrem Memnun ikilisi olcakmış deniliyor dediğim gibi inşallah takımımız için en iyisi olur..

Ekrem Memnun iyi bir sistem hocasıdır, Kadın takımının Oktay Mahmutisi olur senelerdir ne çektiysek zaten sistemsizlikten çektik..

Ekrem hoca,Cem hoca bence farketmez,eğer elerine içiboş bir kadro verilirse,yada yanlış yapılanmış bir kadro oluşturulursa,sonuç yine hüsran olur,ben hangi isim gelirse gelsin enazından Ceyhun hocaya verilen kadro kalitesinin onlarada verilmesinden yanayım…

Mihriban Oğuz'a herhangi bir teklif gitmemiş henüz. Umarım kendisini yeni yapılanmanın içine dahil ederiz. İhtiyacımız var tecrübeli,gerekirse takıma ablalık büyüklük edebilecek birine. Cem hocaya yapılan gerçekten utanç verici..

Bizim takım bir antrenörle anlaşacak olay oldu.Bir Cem Akdağ la anlaştık diyorlar sonra vazgeçip Ekrem hocayla anlaşacağız denilyor,bakın kesin anlaştık diye bir durum yok yarın çıkıp Ekrem hocaylada anlşamadık denirse hiç şaşırmam.Abi bu nasıl bir iştir çocuk oyuncağımı transfer sezonu başladı iyi oyuncular zaten imzalarını attılar çok fazla iyi oyuncu kalmadı piyasada ve biz hala antrenörümüzün kim olacağını bekliyoruz.Yazık gerçekten çok yazık bu nasıl bir idare anlayışıdır.

Ekrem hoca açıklama yapmış Galatasaraydan teklif aldım ancak şimdi Efes in lig maçlarına konsantreyim lig bitince kararımı verip cevabımı bildireceğim demiş.Yani biz daha hocayı çok bekleriz gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...