2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaralılar olarak bir parantez açalım. Yeni sezonda hem kadınlarda hem de erkeklerde birer Ankara takımı daha birinci lige çıktığı için Ankara'da fazladan birer maç daha oynayacağız.

Bugün şampiyonluk kutlamaları falan artık geride kaldı yönetim bir an önce koçu resmi olarak açıklayıp transfer planını çizmeli çok geç kalındı..

Bu hafta güzel şeyler olacak inşallah. Özge Yavaş ile anlaştık. Mihriban Oğuz da göreve başlayabilir bu hafta büyük ihtimal.

Agnieszka Bibrzyck ve Anastasiya Verameyenka Fenerbahçe'ye geldi . Nevin Nevlin, Kübra Siyahdemir ve Esmeral Tunçluer lede sözleşme uzattılar. Biz hala duralım...

Elde yerli olarak Tuğba + Big Yaso var Yabancı skorer Dee Avrupalı olarak danilochkina 4 numara Sancho ve kaskiden koparılabilirse Sanders galiba . Artık Hayırlısı ne ise o olsun

Nevin Newlin fenerle uzatmış ya bu ne bçim oyuncu ya insanda bu kadar mı hiçbir şey umrunda olmaz, Vera geleceğini ve yine oynamayacağını bile bile sözleşme uzattı.Kimse kusura bakmasın bu kadar karaktersiz umursamaz bir oyuncu bu takımda görmek istemiyorum.Yine oynamayacak alsın fenerini başına çalsın.Gerekirse milli takımda ihraç edilsin bu kadar umursamaz bir oyuncunun milli formayı giymesini istemiyorum:(

bence Prince rus mili takımında oynarsa onu tutsunlar,bana göre,bütün avrupalı skorer guard'lardan iyi,devşirme Sanders, kıta dışı Taurasi ve Fowles,Avrupalılar Alba,Wauters,Prince(olmazsaDanilochkina),Dumerc bence en iyi kadro bu,antrenör Ekrem hoca…

Tuğba Palazoğlu nun bize yakın olduğu söyleniyor.Özge Yavaş ın transferi çok yüksek ihtimalmiş.Bu transfer haberleri ne kadar doğru bilmiyorum ancak şu bir gerçek hala koçumuz yok.Bu olay yeterince can sıkıcı.

Karşı taraf yerlileriyle uzatmış buna çok sevindim Esmeral,Nevlin haberleri yeterince canımı sıkmıştı kendi takımlarında berbat oynamış yada hiç dakika almamış oyuncular bize kurtarıcı gibi gelecek diye.

Dee olayı hala belirsiz gibi Ummc bir sürü transfer yaptı hepsini duyurdu Taurasiyle ilgili hiç bir haber yok ne Ummc cephesinde nede bizde inş bizde kalır.Prince in Rusya milli takımında oynayacağı söyleniyordu eğer oynarsa pasaport sorunu kendiliğinden otomatik olarak kalkar buda bizim için çok güzel olur.

Elde yerli olarak Tuğba + Big Yaso var Yabancı skorer Dee Avrupalı olarak danilochkina 4 numara Sancho ve kaskiden koparılabilirse Sanders galiba . Artık Hayırlısı ne ise o olsun

-Ummc yönetiminden bir kişi bazı kıtadışı oyuncuların lig için kullanılacağını söyledi. Sue Bird Ocak ayında geldiği için lig için kullanılacak kıtadışı oyuncu o olur. Taurasi ve Parker EL için kullanılırlar. Tabi ben bunları yazıyorum ama kesin bilgi yok ama durum bu. Bende Taurasinin kalmasını umut edenlerden biriyim.
-Prince rus milli takımı forması giyerse takımda kalmalı o da giderse üst düzey bir oyun kurucu zor buluruz. Özelliklede prince gibi skorer olanını. Celine Dumerci'de El için düşünülmeli bu durumda Prince 2 numaraya çekip çift oyun kurucuyla oynarız.
-Sancho gelmeyecek takımında kalacak. Kaskiden Latoya Sandersi devşirirsek bence büyük bir iş yapmış oluruz. Zaten şuanda üst düzey bir 4 numara bulmak zor. Fowles-Sanders daha korkutucu olur Fowles- Tinaya göre. 4 numara eksiğimizi fazlasıyla kapatırız. Latoya gelirse Prince rus milli takımında oynamazsa gidiyor herhalde.
-Yasemin Horasanıda Fowlesı yedeklemek için almalıyız. Tabi Wautersi 4 numara'da oynatmayı düşünmüyorsak.

Takım belirsiz bir durumda kim gitçek kim kalcak, Taurasi kalacak mı aynı şekilde Prince, devşirme kim olcak, Koçumuz kim, Taurasi giderse ne olacak ????

-Ummc yönetiminden bir kişi bazı kıtadışı oyuncuların lig için kullanılacağını söyledi. Sue Bird Ocak ayında geldiği için lig için kullanılacak kıtadışı oyuncu o olur. Taurasi ve Parker EL için kullanılırlar. Tabi ben bunları yazıyorum ama kesin bilgi yok ama durum bu. Bende Taurasinin kalmasını umut edenlerden biriyim.
-Prince rus milli takımı forması giyerse takımda kalmalı o da giderse üst düzey bir oyun kurucu zor buluruz. Özelliklede prince gibi skorer olanını. Celine Dumerci'de El için düşünülmeli bu durumda Prince 2 numaraya çekip çift oyun kurucuyla oynarız.
-Sancho gelmeyecek takımında kalacak. Kaskiden Latoya Sandersi devşirirsek bence büyük bir iş yapmış oluruz. Zaten şuanda üst düzey bir 4 numara bulmak zor. Fowles-Sanders daha korkutucu olur Fowles- Tinaya göre. 4 numara eksiğimizi fazlasıyla kapatırız. Latoya gelirse Prince rus milli takımında oynamazsa gidiyor herhalde.
-Yasemin Horasanıda Fowlesı yedeklemek için almalıyız. Tabi Wautersi 4 numara'da oynatmayı düşünmüyorsak.

Takım belirsiz bir durumda kim gitçek kim kalcak, Taurasi kalacak mı aynı şekilde Prince, devşirme kim olcak, Koçumuz kim, Taurasi giderse ne olacak ????

Taurasi Sanders Yaso ve Tuğba hamleleri biz tekrar umutlandırır Prince ise yine alba dönene kadar kalıp ondan sonra EL için bile kullanılır çok sıkıldım artık herşey belli olsa yavaş yavaş

Özge Yavaş gelmiş iyi olmuş çok çok beğendiğim çok genç bir oyuncu ama en büyük transffer taurasi olur hala bir yere imza atmadı diye biliyorum :)

Özge Yavaş gelmiş çok mutlu oldum. Şutuna çok güvenen bir oyuncu bence çok önemli bir transfer yaptık.

Prince mutlaka Rus takımıyla oynamalı ve bu sorundan kurtulmalı. Taurasi tutulmalı.
SLY-ANN-ALBA-TAURASİ-PRİNCE
Bunların yanına mutlaka iyi bir 4 numara yabancı alınmalı. Ekrem Memnun ile iyi savunma yapan bir takım olursak çok başarılı olabiliriz.

Piyasada 2-3 numara oynayacak skorer kalmadığına göre, Prince ile anlaşılacak gibi geliyor.Gerçi hala koç belli değil.Millet kadrosunu kurdu bekliyor biz hala koç kim olacak onu konuşuyoruz.Bu senede bir halt olacak gibi gözükmüyor bu şubeden.Umarım yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...