2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
direk seni kastetmemiştim Kubilay, genel olarak konuştum aslında, çünkü bir çok yerde aynı şeyleri okuyorum, direk sana olsaydı lafım alıntı yapardım

Oğuzhanın dediği gibi sponsor bulunabilir ama sponsorsuz da oyuncu alınabilir, fenerbahçenin geçen sene sponsoru yoktu diye biliyorum, biz de pekala yapabiliriz, kadın voleybol takımımızın da yok mesela sponsoru ama oyuncuları alıyorlar

Elbet sponsor bulunur takıma . Bu kadar kolay vazgeçilmez bir branştan. Ekrem Memnun önderliğinde kadro yapısı bence birazda gençlere önem vererek devam edilmeli .
C=Fowles , Wauters , Melek
PF=Bahar , Sancho , Gizem Başaran
SF=Şaziye , Alba , Balım , Gülşah
SG=Moore , Ayşe , Prince
PG=Işıl , Merve Usal(Özge) , Palau(Dumerc)

bence bu kadro hem ligde hem avrupada iş yapabilir. UMMC çok para yatırmış olabilir ama parayla maç kazanılmadığını bu sene bize bayanlarda Rivas Ecipolis erkekler de Olympiakos ve Beşiktaş Milangaz gösterdi...

Hala anlayamadığım bir biçimde 7 yabancılı kadroda ısrar ediyorsunuz. Melek'i kaç sezondur deniyoruz ama olmuyor umarım 1 şans daha verilir. Gizem daha 18 yaşında çok genç ve yetenekli bir oyuncu diye biliyorum Burhaniye'de çok güzel bir sezon geçirdi inşallah ona da şans verilir. Balım Akbulak, bizden önce İzmir'e gitti ordan da şimdi Mersin'e gitti yani o iş bitti. Merve daha bizim kadromuza girmek için çok ufak bir kaç sezon sonra belki olabilir o da yetenekli bir oyuncu. Özge ile zaten anlaşıldı umarım yeteneklerini gösterebilir çok kaliteli bir oyuncu. Palau ve Dumerc konusuna gelirsek ikisi de Avrupa'da bulup bulabileceğiniz en iyi oyun-kurucular ama geleceklerini sanmıyorum. Dumerc kesin gelmez de Palau boşta olduğu için bir ihtimal gelebilir. Tabi gelirken isteyeceği astronomik rakamı biz karşılıyabilir miyiz bilmiyorum. Ayrıca BJK için parasız demişsiniz onlar da para harcadı gereksiz paralar hemde , Semih ve Deron'a dünyanın parasını verdiler Arroya'da az para almıyor sadece yıldız oyuncu alıp kadroları onlara emanet ettiler burada bir hata var planlama yapılmadan yola çıkıldı ama takım kimyası tuttu.

Oğuzhanın dediği gibi sponsor bulunabilir ama sponsorsuz da oyuncu alınabilir, fenerbahçenin geçen sene sponsoru yoktu diye biliyorum, biz de pekala yapabiliriz, kadın voleybol takımımızın da yok mesela sponsoru ama oyuncuları alıyorlar

Ama yönetim basketbolda şuanda küçülmeye gidiyor gibi gözüküyor, sanırsam UEFA'nın yeni bütçe kontrol sisteminin de çok büyük bir etkisi var bunda. O yüzden sponsorsuz bu transferlerin yapılması imkansız açıkcası futbolcuların aldıkları 2-3 milyonların acısı basketboldan çıkıyor.

Fenerbahçe bayan takımı antrenörlüğüne Slovak Stefan Svitek getirildi.

Son 4 sezon Slovakya'nın Euroleague takımlarınından Good Angels Kosice'nin antrenörlüğünü yapan Svitek, aynı zamanda Macar Milli Takımını da çalıştırıyor. Svitek 1966 doğumlu.
ilginç bir hamle oldu bu ben daha kariyerli birini bekliyordum Roberto iniguez gelir demiştim ama olmamış...svitek için en son kulübünde kulüp sahibiyle kavga etmiş falan yazmışlar sorunlu gibi duruyor...

Ama yönetim basketbolda şuanda küçülmeye gidiyor gibi gözüküyor, sanırsam UEFA'nın yeni bütçe kontrol sisteminin de çok büyük bir etkisi var bunda. O yüzden sponsorsuz bu transferlerin yapılması imkansız açıkcası futbolcuların aldıkları 2-3 milyonların acısı basketboldan çıkıyor.

eğer küçülmeye gidilir ve bütçe kısılırsa, dediğin gibi zor olabilir ama sanmıyorum, öyle olsa Fowles, Alba gönderilir, yerlerine daha ucuz birileri alınabilirdi (gerçi ne kadar alıyorlar bilmiyorum ama) ayrıca Ann Wauters alınmazdı, bakalım, önümüzdeki günlerde belli olur sanırım bazı şeyler

3 branşta sponsorumuz yok şuanda, özellikle Euroleague oynayacak Kadın Basket takımımızın ve Şampiyonlar Ligi oynayacak Kadın Voleybol takımımızın hala bir sponsorunun olmaması büyük bir soru işareti, En azından ''Ali Sabancı'' kız takımlarından birine sponsor olsunda Galatasaray Pegasus olarak takımımızı seyredelim..

Yabancılarımız Fowles Ann Alba Sancho Prince ve Maya olacak galiba. 6 yabancımız var benim görüşüm Palu ve Dumerc ikilisinden birinin gelmesi. Dumerc ve Palau gekmez demiş bir arkadaş. Hele bir isteyelim gelir mi gelmez mi görürüz. Sponsor bulursak yapacaklarımız daha da kolaylaşır.

benim görüşüm Palu ve Dumerc ikilisinden birinin gelmesi. Dumerc ve Palau gekmez demiş bir arkadaş. Hele bir isteyelim gelir mi gelmez mi görürüz. Sponsor bulursak yapacaklarımız daha da kolaylaşır.

geçen seneki kadroyu kurduğumuzda bile getiremediğimiz dumerci mi alacaksın? palau neyse geçen sene ros casaresdeydi şuanda boşta ama bence çok düşük bir ihtimal %25 gelebilir.

Fowles-Wauters-Torrens-Moore-Prince-Lyttle 6'lısı olur mu bilmiyorum ama eğer bu 6'lı önümüzdeki yıl takımımızda olursa, kimse önümüzde duramaz kolay kolay bence.Bunu Avrupa için söyledim.Lig için yerli takviyeleri önemli.

geçen seneki kadroyu kurduğumuzda bile getiremediğimiz dumerci mi alacaksın? palau neyse geçen sene ros casaresdeydi şuanda boşta ama bence çok düşük bir ihtimal %25 gelebilir.

Biz Dumerc'i sezon ortasında istemiştik. O da gelmemeyi tercih etti bizde gidip 36'lık Ticha'yı almıştık. Sezon ortası olunca böyle durumlar sık yaşanır. Şimdi sezon bitti istesek alırız.

Derya Özer'in yardımcılığa getirilmesi çok yerinde olmuş Teknik kadromuz çok iyi oldu. Ancak herkesinde gördüğü gibi çok yabancı oluyor takımda. Ben kendi yorumumu yapayım Prince yeni sezonda tahminimce bizimle olmayacak. Wauters-Torrens-Fowles eldeki kesin olacak yabancılar. Lyttle ve Moore da gelirlerse 5 yabancı olacak ki bundan fazla yabancı da olacağını sanmıyorum çünkü 2 oyuncu dışarda kalacak. 5 yabancı olursa 1 oyuncu form durumuna göre dışarda kalır bu da en sağlıklı olan durumdur.
Bu sistemde 4 ve 5 numara tamam 3 numara da tamam gibi duruyor. 1 numarada Işıl ve Özge bu yükü kaldırabilirler mi bilemiyorum 2 numara ise sorun gibi duruyor.
Tüm bunları çözecek kişiler teknik kadromuz umarım çok çalışırlar ve sahaya karakter koyan savaşan bir takım yaratırlar.

keşke sancho ve moore gelse ve prince rus milli takımıyla olimpiyatta oynayıp bizde EU olarak oynasa ligde e.prince-moore-sancho-fowles elimizde olur...alba zaten sakat wautersi de fowles ile ligde değiştirebiliriz zaten f.bahçe maçları dışında farketmez fowles-ann wauters ama bunun için özge yavaş-yasemin horasan(mecburen aklıma başka yerli pivot gelmiyor) alınırsa bence olabilir...bence 6 yabancı euroleague de bizi favorilerden biri yapar zaten ros casares ilk 5 inden 3 tanesini buraya getirmiş olacağız bence iyi bir takım ortaya çıkar ligde zaten hangi 4lü oynarsa oynasın bence f.bahçe maçları dışında farketmez kaski fln iyi bile olsa bu kadro seviyesinde değiller bence

Yazayım bildiklerimi:

Sancho geldi.
Nevriye belirsiz, Fb'den ayrılırsa gelecek büyük tepkiden çekiniyo, yönetim de pek istemiyo ama koç çok istiyor.
Prince gidicek.
Amerikalı için 2 aday var, orası belirsiz sadece, neyse bu yönetime güvenim olmadığı için yukardakiler de gerçekleşmezse şaşırmam orası ayrı.

Önümüzdeki sezon 2+2 uygulanıyor değil mi? Kafam karıştı bir an.

Işıl, Bahar ve Şaziye'nin yapacakları belirleyici olacak. Geçen sezon Bahar çok istikrarsızdı, Şaziye ise iyiydi diyebilirim. Işıl'ın toparlanması şart oğlu şart. Boş atışlarında dahi airballlarına sıkça rastladık geçen sezon. Ya da ceza şutlarını dahi potaya yollamaktan ısrarla kaçınmasına. Umarım Ekrem hocayla birlikte yeni bir başlangıç yapar. Bir diğer kritik nokta ise Alba'nın sağlıklı olarak dönmesi ve seyirlik basketboluna devam etmesi.

Moore, Alba, Sancho, Fowles, Wauters. Bu beşliyi tamamlarız umarım transfer sezonunda, çok da geç kalmadan.

Alba'nın sağlıklı dönüp dönmeme durumu Amerikalı tercihinde kararsız bırakıyor anladığım kadarıyla hocayı. Alba'nın iyi döneceğini bilseler Maya Moore değil de Whalen tercih edilir, bakalım gelişmeleri görcez. Sahada 2 yerli + 1 Avrupalı olmak zorunda bu sene, kalan 2 oyuncu Amerikalı olabiliyor.

Alba'nın sağlıklı dönüp dönmeme durumu Amerikalı tercihinde kararsız bırakıyor anladığım kadarıyla hocayı. Alba'nın iyi döneceğini bilseler Maya Moore değil de Whalen tercih edilir, bakalım gelişmeleri görcez. Sahada 2 yerli + 1 Avrupalı olmak zorunda bu sene, kalan 2 oyuncu Amerikalı olabiliyor.

Teşekkür ederim bilgiler için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...