2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak burda açıkça söylüyorum.Nevriye Galatasaray a geldi.Bu tamam.Eğer türbünde bir kişi Nevriye aleyhine bağırırsa o kendini Galatasaray dan çok seviyor demektir.Açık ve net anlatabildimmi.
Şimdi ben Antalyada yaşıyor olabilir ve maçlara gitmiyo olabilirim.En ifrit olduğum şey Kendi takım oyuncusuna aleyhte tezahürat yapan tiplerdir.
Bunun örneklerini gençken gördük.Örnek Cüneyt tanman ,Erdal Keser vede Erhan Önal.Benim yaşımdakiler hatırlar.o yüzden kavga etmişliğimde vardır.Sakın bak salonda Nevriyeye ters konuşmayın.Rica ediyorum.Sonuçta o bu arma için mücadele edecek ve fenerliler ona çok tepki gösterecek.Galatasaraylı olduğunuzu unutmayın duygularınıza set çekin.Diyeceğim budur.Korkumda budur.

çok doğru, sarı-kırmızı formayı giydikten sonra isimler artık önemli değildir aslolan Galatasarayın başarısıdır..

4. maddede ucu açık bir nokta var oda uyruğunu değiştirmiş oyuncunun yeni uyruğuna geçtiği ülkenin milli takımında oynuyorsa statüsünün ne olacağı yazmıyor, Sancho şu anda devşirme değil ispanyol sayılıyor, ayrıca bana kalırsa Türkiyede çalışma izni almış avrupalı bir oyuncu kısıtlamadan dolayı oynayamadığını(çalışmadığını) ve bunun kendisini zarara uğrattığı konusunda olayı mahkemeye taşırsa kaznabilme ihtimali yüksek, yanlış hatırlamıyorsam 80'lerde erkek basket takımımda bu tarzda bişey olmuş 2 yabancı oynatmıştık fed. karşı çıkmasına rağmen..

Nevriye hakkında burda ve twitter de yapılan özellikle Galatasaray taraftarlarının yaptığı eleştirileri okurken sinirlendim hemde çok sinirlendim.Bir Galatasaray lı önce kendi takımının nasıl güçlenmesi gerektinini düşünmeli.Nevriye bu ülkenin yetiştirdiği en iyi uzun oyuncudur.Zaten kariyerini inceleyenler bunu açıkça görebilir.zaten senelerdir Fenerbahçeyi yenemeyip şampiyon olamamamızın asıl nedeni Nevriyedir.
İstediğin kadar iyi oyuncular al iş bir yerde tıkanıp kalıyordu.Bunu burda yazan herkes kabul ediyor zaten.Problem Nevriyenin yaşı sakatlığı küfür bilmemne gibi duygual konularda.
Nevriyenin yaşı 32.Bu yaş bir sporcu için fazla sayılmaz.bu eleştiriyi dikkate bile almam.
Sakatlık meselesi var.Buda oyuncunun performansını çok etkileyecek düzeyde değil.Milli takımın olimpiyat elemelerinde gözlerinizle göreceksiniz zaten.
Küfürde şöyle.Kıza tüm maçlarda ağız dolusu küfür edeceksiniz tepki göstermeyecek öylemi?Nevriye orda birşey yaptıysa küfreden taraftara yapmıştır.Galatasaray a değil.Armaya değil.Zaten içinde Galatasaray sevgisi olan biri armaya istesede küfür edemez içinden gelmez.
Nevriye galatasarayda oynamış şampiyon olmuş bir oyuncu.WNBA e gitmiş bir oyuncu.Dönüşünde Fenerbahçeye gitti.Çünkü 10 senedir bildiğiniz gibi Galatasaray el yordamıyla yönetiliyordu.Amatör şubeler yerlerdeydi.Nevriye yi alacak hiç güçü yoktu.
Asıl sorun eski yönetimlerdeyken burda ne yorumlar yapıldı.Ne yani kız başka takımdan para kazanacak ve sana karşı oynamayacak.Böyle spor ahlakı olurmu.
Nevriyede aldığı paranın hakkını sonuna kadar helal ettirerek yeniden galatasarayımıza geldi.
Hayatında Basketbolla ilgisi olmayan bir takım kişiler çıkıp"ben nevriyeyi sevmiyorum bize küfür etti"gibi palavra gerekçelerle transferine karşı çıkıyorlar.
Sanki amaç takımın şampiyonluğu değilde beylerin mutluluğu."ben onu sevmiyorum abi"
Ben Nevriye transferine karşı çıkanların Gerçek Galatasaray ı hissetiğine inanmıyorum.Benim fikrim saygı duyun.
Bide yönetimi ikide birde eleştirenlere bir sözüm var.12 senedir yönetilmeyen, kaç amatör takımı küme düşen ,Marmaris sporun kapanmasıyla üst lige çıkan takımları bulunan bir Galatasaray vardı.Siz farkında olmasanızda benim içimi kemiren bu olayları nasıl acı dolu yaşadım.Bu yönetimlerden sonra gelen bugünkü yönetimi bukadar eleştirmek olmuyor yani.
Daha iyisi olabilir belkide geçek 12 senedeki gibi berbat yönetimleri gördükten sonra bu yönetime karşı biraz daha sakin olalım lütfen.

Tamamen katılıyorum.

Aslolan Galatasaray ise Emre B. ve Arslan da gelsin.
emreyi dışarda tutarak söylüyorum her olay kendi içinde irdelenmeli, diğer takım taraftarlarının yaptıkları beni ilgilendirmediği için kendi taraftarımız hakkında yorum yapıyorum oyuncuların ettiği küfürleri irdelerken iğneyi kendimize batırıp salonlara gelen taraftar profilimizi ve yaptıklarınıda unutmayalım, şimdi teker teker buraya yazmaya gerek yok sadece küçük bir örnek; kız voleybol takımının maçında takım kaptanımızın italyan olduğundan habersiz taraftar grubunun maç boyunca italyanlara küfür etmesi gibi..

ben şunu merak ettim, Sancho bize değil de fenere gitseydi, "ÖZEL" durumunu gündeme getirirler miydi acaba ?

İsterlerse sabaha kadar konuşsunlar hiç umrumda değil bu kadın basketbolunda çok sık ratlanan bir durum haline gelmeye başladı ve utanılacak ya da rahatsızlık verecek bir durum değil. Ona kalırsa geçen sezon Taurasi'nin bize gelmesinin bir sebebi de Penny'nin İstanbul'da olmasaydı diye söylendi.

ha işte Pennye nerdeyse tapan biri tutmuş Sanchonun, Wautersın durumundan bahsediyor, Alba ile birlikte üçlü takılırlarmış, Işılı da işin içine katıyorlar, sana demezler mi Penny ile Dee ne ayak diye, sanane, banane, bizene milletin özel durumundan, onların özel hayatı bizi ne ilgilendirir, bunu bizim taraftar söylese onlara da aynı tepkiyi veririm

Arkadaşlar , nedir bu Nevriye düşmanlığı anlamıyorum.
Kız Galatasaraylı , ama karşı takımda oynuyor. Ve iyi oyuncu , bizede hep ters gelmiş.
Bizim sözde taraftar sırf kız karşıda diye , sırf iyi oynuyor diye , küfürleri sallamış. Kız da buna tepki koymuş. Az bile yapmış.
Ha bide rengini belli eden emre ile volkan ile aynı kefeye koymuyormusunuz kızı , yahı sizde akıl tutulması mı var ne ?
Bence eğer sakatlığı çok büyük problem değilse , sezonun transferidir Nevriye. Kendi pozisyonunda açık ara en iyisi türkiyede.
Galatasaraya hayırlı olsun , hoşgeldin Nevriye . Seni sevmeyen bir daha düşünsün

ahlak yoksunu fenerlilerin yazdıklarını burada paylaşmaya gerek yok, herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir, yaptıkları şikeden 1 sene cazayla yırttıkları için sevinen insan müsvettelerinden başka birşey beklemeyin zaten..

Katılmıyorum. Bu nasıl bir çaresizlikmiş ki koca Galatasaray Nevriye'yi almaza şampiyon olamazmış. Böyle bir şeyi nasıl düşünebiliyorsunuz ilginç.

Pekala bahsi görüyorum ve arttırıyorum. Birsel ve Nevriye karşıda olduğu sürece ,bu yerli pazarı ve yabancı sınırlamasıyla Fenerbahçe ile yapacağım 10 serinin 9'unu kaybederiz.Son 5 veya 6 seneyi kaybettik zaten belki sonraki 4-5 seri daha olsa arada bir tane alırız o kadar.Şimdi durum dengelendi. 4 numaraya bir yabancı alacaklar ve Cappy-Angel ikilisi aynı anda oynayamayacak.Bu ne kadar büyük bir darbe Fenerbahçe için.Bunu nasıl göremezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...