2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bugündü program.Ben çoğunu izleme fırsatı buldum.Genelde ikisindede heyecan vardı.İkiside 11 yıl önce ayrılmışlar onca yıl farklı deneyimler yaşamışlar ve şimdi tekrardan aynı büyük hedefler için birlikteler.

Ekrem hoca net şekilde belirtti Türk oyuncuların çok önemli olduğunu ve mevcut oyuncuların performanslarını maksimuma çıkarmak için çalışmalar yapacaklarından bahsetti.Bir iki yerli transferi olabilir dedi ama direk alıp takımda oynatmayacaksak transfer olsun diye oyuncu almayacağız dedi yani olmama ihtimalide var dedi.

Yabancı konsusunda 2 transfer kesin yapılacak Albanın durumuna göre bir transfer daha yapılıp yağılmayacağı ve hangi mevkilere olacağı belli olacak dedi.Alba ben iyiyim demiş haftaya gelecekmiş durmunu kontrol edeceklermiş.Hoca takımı yetişirse Alba nın üzerine kuracak gibi.Genelde oyun kurgularına en uygun şekilde çok farklı pozisyonlarda oynayan oyuncuları transfer etmek istediklerini söyledi.

Bireysel olarak her zaman büyük başarıları hedeflediğini ve heyecanını her zaman koruduğunu söyledi.Camianın karamsar olmaması gerektiğini sonuçta final oynayıp küçük hatalarla kaybedilen şampiyonluklar olduğunu ve bu hataların düzeltilmesiyle başarıların elde edileceğini söyledi.Gs kupa ve şampiyonluklar kazanma gelenegi bilgisi ve tecrübesi olan bir takımdır dedi.Türk kadın basketbolunda tekrar eskisi gibi lokomotif olmak istediklerini belirtti.Avurpada ,Türkiye diye ayırımlarının olmadığını yarıştıkları her kulvarda şampiyonluk hedeflediklerini ve bunun için savaşan güzel basketbol oynayan seyirciye zevk veren bir takım olacaklarını söyledi.

Hatırladıklarım bunlar bazı cümleler bire bir bazıları ise benim çıkarttıklarım

Evet bugündü program.Ben çoğunu izleme fırsatı buldum.Genelde ikisindede heyecan vardı.İkiside 11 yıl önce ayrılmışlar onca yıl farklı deneyimler yaşamışlar ve şimdi tekrardan aynı büyük hedefler için birlikteler.

Ekrem hoca net şekilde belirtti Türk oyuncuların çok önemli olduğunu ve mevcut oyuncuların performanslarını maksimuma çıkarmak için çalışmalar yapacaklarından bahsetti.Bir iki yerli transferi olabilir dedi ama direk alıp takımda oynatmayacaksak transfer olsun diye oyuncu almayacağız dedi yani olmama ihtimalide var dedi.

Yabancı konsusunda 2 transfer kesin yapılacak Albanın durumuna göre bir transfer daha yapılıp yağılmayacağı ve hangi mevkilere olacağı belli olacak dedi.Alba ben iyiyim demiş haftaya gelecekmiş durmunu kontrol edeceklermiş.Hoca takımı yetişirse Alba nın üzerine kuracak gibi.Genelde oyun kurgularına en uygun şekilde çok farklı pozisyonlarda oynayan oyuncuları transfer etmek istediklerini söyledi.

Bireysel olarak her zaman büyük başarıları hedeflediğini ve heyecanını her zaman koruduğunu söyledi.Camianın karamsar olmaması gerektiğini sonuçta final oynayıp küçük hatalarla kaybedilen şampiyonluklar olduğunu ve bu hataların düzeltilmesiyle başarıların elde edileceğini söyledi.Gs kupa ve şampiyonluklar kazanma gelenegi bilgisi ve tecrübesi olan bir takımdır dedi.Türk kadın basketbolunda tekrar eskisi gibi lokomotif olmak istediklerini belirtti.Avurpada ,Türkiye diye ayırımlarının olmadığını yarıştıkları her kulvarda şampiyonluk hedeflediklerini ve bunun için savaşan güzel basketbol oynayan seyirciye zevk veren bir takım olacaklarını söyledi.

Hatırladıklarım bunlar bazı cümleler bire bir bazıları ise benim çıkarttıklarım

Teşekkürler..

Nevriye yi bizim Formayla görecegim icin cok ama cok üzgünüm :( Nasil sindirecegiz bunu anliyamiyorum tamam profosyonelik bi kenara ama binlerce taraftar olarak küfür ettik mi Nevriye ye? ettik peki bize Nevriye hareket cekmedi mi defalarca ? cekdi...simdi onu mu alkislayacagiz? hayret ediyorum bu olayi ayrica Taurasiye hic benzetemiyorum cünkü digeri bir dünya yildizi ve bizim ile hic bir olayi olmamisti ama Nevriye bizi sevdigi icin degil para icin geliyor birde karakteri orta da bize gelmesiyle birlikte (onca yasananlardan sonra) Simdi Nevriye yillarca hep izledim bir koyu FB li gibi konusuyordu kamerlarda ve cok sinir ediyordu beni cünkü hep pis pis gönderme kiskirtmalar yapiyordu uyuz oluyordum ve simdi bizim Formamizla önümzde oynamasini bir türlü kabul edemiyorum :( iyi bari gecen yil Taurasiyi aldik Karsiyaka Sampiyonlu oldu alay olduk simdi 33 lük Nevriye yi aliyoruz ve bu yil yine kaybedersek onlara Samiyonlugu seneye de Birsel e yöneliriz ondan sonra Cappi ye hep böyle devam yani...anlamiyorum gitti iyi oyuncularimiz ve özelikle uzunlarimiz iyidi zaten... bari gidin Karakteri yerinde olan Birseli alin asil o pozisyon da cok ihtiyacimiz vardi yerlilere ama her yönüyle dezavantaj olan Nevriye yi degil (Beli sakatligi,Yasi,Temposu,Karakteri,Para Aski,herseyi)
Insallah editör bu yazdiklarimi yine yanlis anlamaz umarim ama bir Transfer yapidiginda sart degil bütün taraftarin olaya ayni menuniyet ve ayni fikir de olmasi.Bende bu transferi kendi acimdan uygun bulmuyorum ve büyük Takimin bir Taraftari olarak üstüne basarak söylüyorum : Sirf rakibi zayiflatmak acina iyi transfer yapdik diyen bir taraftar degilim ve hic de olmam !!! Kendi yerlilerimizi iyi hocalara emanet edip iyi yerlileri alarak üstünlük saglanmasini istiyen bir Taraftariyim !!! Bu Transferi uygun bulan zihniyet bana sunu demesin biz herkesi kabul etmeyiz diye.demek ki popsuyla önümüzde topu tutan Volkani da kabul ederiz bir emreyi de kabul ederiz gibime geliyor.Yaniliyormuyum ??

10 yıl önceki ruh oluşturulmaya çalışılıyor Türkiye'de ilk kez Final Four oynayan basketbol takımıyız. İsimlere çok takılmayalım, parkede ne veriyor bakmamız gereken bu...

Taurasi bize orta parmağını falan göstermedi, olayı çarpıtmayalım ;)

Nevriye iyi Galatasaraylıdır ama beli ne kadar izin verir verimli olmasına bilemem ...

Nevriye Nevriye ÖZCİBOMLU Nevriye diye bağırırız bu seferde

Nevriye baya GS'lıdır ama bu işten para kazanınca duyguların pek önemi kalmıyor anlaşılan tarafftarında, Nevriye'ninde yaptığı çok büyük ayıplar, yanlışlar var.

Bunların üstüne sünger çekmek için Nevriye'nin önünde 2 yılı var umarım en ama en iyi şekilde değerlendirebilir bunu.

Taurasi bize orta parmağını falan göstermedi, olayı çarpıtmayalım ;)

bu nedir?
taurasi8.jpg

Nevriye'nin FB TV'de bir programda konuşması vardı soruyorlardı "hangi takımlıydın?" diye o da "Burada söyleyemeyeceğim bir takımı tutuyorum" demişti. Evet böyle bir dialog oldu FB TV'de. Ben Nevriye'nin yerinde olsam GS'a gelmezdim ama onun yerinde olsaydım oraya da gitmezdim zamanında. Bu yüzden Nevriye'nin GS'lılığı, FB'liliği bizim veya karşı taraftan bir taraftarın duyguları gibi değil bunun farkına varmak lazım. Sonuçta sanırı Bulgar göçmeni bir ailenin orada doğmuş bir çocuğu. Anlayışların bile farklı olması normal. ŞAziye ve Haluk için de geldiklerinde bu tarz söylemler olmuştu. O ikisi de parkede ellerinden geleni yapmışlardı profesyonelce. Nevriye'den de bu saatten sonra bunu bekleyeceğiz sadece.

Ann Wauters için sıkıntı var deniyordu. Sancho ve Nevriye hamlelerinden sonra Ann Wauters ile anlaşma bozulsa şaşırmam. Umarım Ekrem hocanın kısa oyuncularda tercihi Lindsay Whalen yönünde olur.bu uzun rotasyonuna çift oyun kurucu ile oynamak yararlı olur kanaatindeyim

Nevriye-Bahar-Sancho-Fowles
ANN Wauters bence biraz lüks kaçar.
Onun yerine kısa bir Avrupalı alalım diyorum bu isim henüz bizde olan Prince olmalı mutlaka. Ancak Prince bu Ruslarla olan sorununu halledemeyecek galiba.
Kısa bir devşirme+Işıl+Özge+Şaziye-Gülşah+Alba+Yabancı skorer
yasemen ve Ayşe'ye kısa süreler verilir.

Küfür olayı çok can sıkıcı. Ben küfür etmedim hiç bir zaman desteklemeye hakkım var mı? Olay bu boyuta gelmiş.

Karşı tarafın en iyi oyuncusu olduğu için topluca küfür yedi nevriye. Bunu herkes kabulleniyor heralde. Tribünde küfür saydıranlar Nevriye yi ortaköy de gördüğün de resim çekilenler le aynı kişiler.

Forumdaki herkes binlerce kişi tarafından kendisine koro halinde küfür edildiğini düşünsün..Eminim ki bir çok kişi de tepkisiz kalamaz dı.

Nevriye Ekrem hoca gelmemiş olsaydı belki biraz daha zor karar verebilir di. İşin gerçeği bayan basketbol da çağ açan ikili tekrar buluştu.

valla iyi bir transfer ama ben de pek sevinemedim
sorun yaşadığımız bir oyuncuyu aldık ve umarım pişman olmayız
bu arad ANN Wauters dan da vazgeçilir artık diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...