2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fowles, Nevriye, Sancho, Bahar, Ann gibi uzunların olduğu kadroda Gizem Başaran ne kadar mantıklı geliyor kulağa? Onu tekrardan kiralık göndermek en mantıklısı hem kulüp hem de kendi için. Ayrıca Milli Takım'da o kadar iyi oynadığını düşünmüyorum. Boyunun avantajı dışında bir olayını göremedim ben. Bitirmekte çok zorlanıyor, çok çabuk yoruluyor ve ribaunt sezgisini pek iyi görmedim. Kendini geliştirmesi gerekiyor bu takımda oynaması için...

Aman İlkan Karıman olayı yaşamayalım aman dikkat edilsin sözleşmesine...

Gürel abi hazır seni yakalamışken sorayım Alba nın sağlık durumu kontrol edilecekti.Sağlık durumu hakkında bilgi verebilir misin ne zaman antremanlara başlayacak.

Ben Albanın yerine değilde 2 numaraya alınacak diyorum çünkü 3 te şaziye-şebnem-gülşah var uzunlardaki bolluktan dolayı süpriz bir bahar da 3 oynayabilir...
2 numara olarak transfer olursa olur o da avrupalı olacaktır muhtemelen aklımıza çok seçenek gelebilir ama çok üstdüzey bir isim beklemiyorum ben....

Elbette 3 numara alınması lazım; Gülşah'dan ne alacağımız belli değil, Şaziye zaten 3 numarada pozisyonuna göre ufak kalıyor. Bu saatten sonra kaliteli bir isim bulmak zor...

Eğer söylendiği gibi Fowles ocakta gelecekse; M.Currie tekrar denenebilir;WNBA'de takımı her ne kadar kötü olsa da kendisi oyunuyla beni etkiledi...

Whalen İle ilgili planlarımızda değişimler olabilir dedi M.Özyer kısa rotasyonuna bir takviye yapıp Whalen ile yollar ayrılabileceği anlamına gelebilirmi acaba özellikle yerli PGlerin performansını gördükten sonra SG/SF oynayabilen Kıta dışı bakabilirmiyiz acaba

Whalen İle ilgili planlarımızda değişimler olabilir dedi M.Özyer kısa rotasyonuna bir takviye yapıp Whalen ile yollar ayrılabileceği anlamına gelebilirmi acaba özellikle yerli PGlerin performansını gördükten sonra SG/SF oynayabilen Kıta dışı bakabilirmiyiz acaba

yok ya sakatlığından dolayı öyle yazmış gelişi gecikecek sadece

Tazminat ödeyerek kulübüne alabiliriz sadece şu an oyuncu boşta kalmadı sanırım avrupaya gelenlerden....

Favori isim de benim için Katie Douglas'tır...Tazminatını ödeyip geri almamız süper olur bence.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...