2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim şu MedicalPark denen sponsordan kurtulmamız gerek adamlar sponsorluktan ne anlıyorsa para ödemiyorlar sezon başıda bütçeyi düşürmeyi düşünmüşlerdi hem de erkek takımı Euroleague de Top 16 yapmışken bize daha fazla bir katkıları olmaz heralde erkek takımıyla Avrupa da bişeyler yapmayı düşünüyorsak biran önce başka bir sponsor bulup yola onunla devam etmeliyiz çünkü adamlar daha kadın takımının parasını ödeyemiyorlar erkekler de bunun 2-3 katı bütçe olması lazım

Çaglar Torun yazdı; Fowles'ı gönderip Tamikayı almayı düşünüyormuşuz. Whalen ayrılınca iş yatmış. Aslında çok iyi olurdu ama yönetim sagolsun. 4 aydır kadın takımımizın paralar ödeminyor. Her zaman ezilen yerliler oluyor...

Sezonun başlamasına yaklaşık 3-3.5 ay varken Ekrem hocamız GS TV'ye çıkmıştı ve Arena'daki Store'da programa da gsbasket ailesinden birçok abimiz , kardeşimiz katılmıştı. C.Yıldızoğlu döneminde kadroya katılan Wauters , sözleşmesi devam eden Fowles ve sakatlığı-sözleşmesi devam eden Torrens eldeki yabancılardı. Casares'in dağılmasından dolayı boşa çıkan Lyttle ve Whalen'ın transferleriyle ilgili de ipuçları verilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu isimler üzerinden de skorer eksikliğine yapılan vurgularla umutsuz yorumların ağırlıklı olduğu bir program izlemiştik. Ekrem Hoca'nın verdiği güven bir nebze rahatlatmıştı bizi.

Bugün baktığımızda Türkiye Kupası Şampiyonu olan bir Galatasaray var. Bunun yanında mevcut kadroyla saha avantajının kaybedildiği bir ortamda seri maçlarla kazanılması gereken bir lig mücadelesi ve Ekaterinburg'un çok ağır bastığı bir Euroleague mücadelesi var.

Medical Park'ın sponsorluktan çekildiği bir yılda Türkiye Kupası dışındaki hedeflerin gerçekçi olmadığı bir ortamda böyle bir yatırıma gerek var mıydı , sorulması gereken soru budur bana göre. Gerçekten eldeki oyuncuların yeterliliğine ve sisteme inanılsaydı Fowles gönderilmeye çalışılıp , sezon ortasında skorer bulmaya çalışmazdık herhalde.Gelecek sezon 2+2 kuralının işleyeceği bir sezona elde milli takımın büyük bölümünü oluşuturan Bahar-Nevriye-Işıl-Şaziye-Yasemen-(Özge-Gülşah-Ayşe) gibi yerliler ve daha mütevazi yabancılarla geçiş yapabilirdik. Gelecek sezon Ekrem hocanın tercihlerine göre yabancı transferi yapılıp yola daha sağlam devam edilebilirdi.

Hayırlısı...

Güya ödenmeye başlanmış borçlar.

3 milyon dolar ödenecekmiş ve oyuncuların paraları yatırılmaya başlanmış.

Yalnız hala CatchinGS veya Moore diyorlar. Eyvallah çok iyi topçular da gelmesinler ya...

Benim şahsen şu olaylardan sonra ne hevesim kaldı ne kupa şampiyonluk isteğim. 3 ay sonra yine böyle bir ayyuka çıkacaksa hiç gelmesin mümkünse.

Ben Whalen'a parasının düzgün ödenmesini isterdim. Alba'ya, Işıl'a, Bahar'a, Yasemen'e ...

Şu rezillikten sonra değil Maya Moore, tüm ABD takımını getirseler yine de olmaz.

Ayrıca bu krizden sonra da WNBA yıldızlarını getirmekte de epey zorlanırsın.

İbrahim Seten:Ünal Aysal pota krizine el koydu, Aralık alacakları basketçilerin hesaplarına yatmaya başladı.. Bu ay toplam 3 milyon $ ödeniyor. Galatasaray parasını alamadığı için kaçan kadın basketbolcu Whalen'ı aforoz etti.. Yerine Maya Moore veya Tamika Catching transfer ediliyor.

Tamika veya Maya çok iyi ama Whalen'dan aldığımız verimi alabilecek miyiz bilmiyorum? FowlesXMaya veya Tamika planı çok iyiydi ama şimdi 1 numarada çok ciddi sıkıntı yaşayacağız.

Ünal Aysal biraz geç koymadı mı o eli ? Hasan Şaş vari bakarsakta olaya Drogba alacakları ödenmedi diye takımından ayrılınca bir şey yok Lindsay ayrılınca auuuuuv

İster Maya gelsin ister Tamika gelsin 1 numaramız yetersiz olacak önceki senelerde ki gibi. Whalen geri gelsin. Yoksa Işıla geçen sene yaptığımız gibi sövmeye başlarız. Işılın performansı artırysa Whalen büyük etkendir. Ayrıca tek guard'lı sistemde hiç verimli oynayamıyoruz.

Günün kurtaracak ve bir transfer yapacaksak Tamika alınmalı. Çünkü topu da kullanabilen ve saha içi liderlik te yapabilecek bir oyuncu Tamika. Uzun uzun anlatmayacağım onu. Turnike atamasa da "fena oyuncu değildir" :))

Ama madem elini taşın altına koyuyorsun gelecek senelerin de takımına katkı olması açısından Avrupalı bir PG ve genç Maya Moore'u aynı anda takıma getirmek çok daha yararlı olacaktır. Kalan eksik veya arızalı parçaları da önümzdeki sezon için düzeltmeye giderdik. Ama GS amatör şubeleri BİRİLERİNİN "çiftliği" olduğu için günü kurtarmalık, esas sorumluların unutturulacağı hesaplar içine girilecektir. Şu süreçte suçu olmayan takım idarecilerine de yüklenen taraftarlar var onları anlamıyorum açıkcası. Lindsay'in arkasından (hayatında kadın basket maçına bile gelmemiş kişilerin) zaten GS'ın senin gibilerine de ihtiyacı yok denmesini anlamam da mümkün değil. (İyicene anlayışsız oldum). Esas sorumlular hafta sonu taraftara yazacağı şiirleri ezberliyordur şimdi. Yılmaz Odabaşı tavsiye ediyorum. Neruda kadar etkileyicidir ;)

Lindsay Whalen, Lindsay Whalen, Lindsay Whalen

Döndüremeyeceksek, para harcamayalım boşuna!

Lindsay Whalen, Lindsay Whalen, Lindsay Whalen

Döndüremeyeceksek, para harcamayalım boşuna!

Lindsay'in dönmesi mantıken mümkün gelebilir ama takım içerisinde herkes bir şekilde bekleyişteyken onun çekip gitmesi (ihtar çekmesi demiyorum bak) Sonrası onun tekrar alınması. Takımdaki her oyuncunun bu hamlelerinin önünü açar. Yönetsel olarak Lindsay'in geri gelmesi doğru değil. İhtar çekse ama takımla beraber oynamaya devam etse sorun daha farklı olurdu. Bu anlamda Lindsay konusunda haklı olsa da yemek yeme tarzı anlamında bence doğru yapmadı.

KASKI maçında ben Lindsay mide rahatsızlığı doalyısyla KADRO DIŞI bırakıldı dediğimde bana dzüeltme gelmişti. Kadro dışı kalmadı OYNAYAMAYACAĞIM dedi diye. Israrla sormuştum detay öğrenememiştim. Ama sonra o olayın farkını anladım. Yani Lindsay'in GS'a gelmesini çok isteyen ve büyük ihtimalle de forumda ilk olarak sesli söyleyen biri olarak bu noktadan sonra Lindsay ile olmaz.

@Sühan abi

Gelecekten umutsuz değilim ama onsuz da bir Ekrem Memnun Galatasaray'ı bana bir garip gelecek. Işıl'a çok fazla yük binecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...