2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sylvia bu takım için lüx değil.Sancho, Ann, Bahar'ın istikrarlı olmadıklarını hepimniz biliyoruz.(Ann'ı bunlardan ayırabilirim.)Bazen bitiricilik konusunda saçmalayabiliyorlar.Nevriye'nin de bize henüz ne katacağını tahmin edemiyoruzO yüzden Sylvia bu takım için lüx falan değil.Simone'yi hepimiz seviyoruz ve Spartak ile mevcut sözleşmesi var.Yani siz şampiyonluk adaylarından Spartak'ın en iyi skorer'ini satacağını düşünüyormusunuz? O Tren çoktan kaçtı.Burada konuşulun yapılanmaları sezon başında yapmamız lazımdı.Avrupalı bir skoker bulabilirdik.(Fenerdeki Bibi gibi).Bir hamle yapacaksak eğer 2 senedir skorerliği ile ön planda olan eski oyuncumuz Tuğba'yı alalım.

Fowles'a bile lüx demeye başlamışız :) Sancho'nun zaman zaman saçmaladıgı, Bahar'ın yeterli olmadığı, Wauters'dan başka oyuncu olmayan bölgede Fowles gibi bayan basketbolunun Howard'ına lüx deniliyor :)

Fowles gittiğinde ve yerine bir kısa oyuncu alındığında 4 yabancı kuralı gereği Sanchodan da vazgeçmek gerekecek bu durumda ciddi bir yerli uzun 5 numara gerekecektir buda başlı başına bir konu.

Yeni sezon için daha çok erken ama beğendiğim bir kaç oyuncuyu yazmak istiyorum . Öncelikle Türk statüsünde oynayan Kaski den Lara Sanders ve kısa forvet pozisyonundaki Begüm Dalgalar , ayrıca tabiki UMMC de oynayan Kuanitra Hollingsworth bence alınması gereken oyuncular . Aklımdayken yazmak istedim , umarım bu oyuncular takıma kazandırılır..

Fowles konusunda tasarrufa gidilmesi taraftarıyım.. Sene başından beri tam verimli oynamıyor.. Tabiki çok iyi bir oyuncu, yeri dolmaz ama kısa sıkıntısı da bariz.. Hazır Çin Ligi'de bitiyorken Tamika veya Maya Moore olsa çok iyi olurdu..

MAYA MOORE'u alıp takıma getirecek yürekte ve işi bitirebilecek bir şube görevlisi diliyorum senden ya rabbim!

Ben fowles kıta dışı kontenjanını işgal ettiğini sezon başından belli belirtiyorum,içinde bulunduğumuz şartlarda her türlü fowles'ın bize verdiği katkıyı verecek hatta daha fazlasını verebilecek avrupalı uzun bulunur,ama Taurasi, Augustus, Taylor, Catthings, Moore vb. Kalitede avrupalı skorer winner yok yani bulmayı geçtim,ama bazen hayla fowles konusunda ayrı düşünen arkadaşlar var saygı duymakla birlikte gülüyorum sadece,fowles bu takımdaki şuan en gereksiz oyuncu bence, tabiki ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın gördüğünü malesef yöneticiler görmüyorlar...

Fowles'ın şu oyununu kabul etmek mümkün degil. Genellikle ABD'li oyunculardan takımın skor yükünü çekmesi beklenir. Fowles yerine Tina olsaydı her maç 20 sayı garantiydi. Savunma olarakta şuanki Fowles'tan bir farkı yok ama sayı olarak fersah fersah rahatlatırdı bizi. Seneye Fowles yerine ABD'li bir skorer mümkünse Maya Moore (Her yıl gelişmeye devam ediyor) pota altına ise kesinlikle ve kesinlikle Quanitra'yı almalıyız.

Sylvia konusuna bende katılmaya başladım artık. Pota altında fark yaratan, rakipleri hem hücum hemde savunmada müthiş gücüyle perişan eden Sylvia yok artık. Kısa oyuncu şart..

Dah evvel yazmıştım bunu
Sylvia + Alba - Taurasi - O sonradan Türk yapılan siyahi abla ismini hep unutuyorum.
Takası yapılabiliyor ise yapılsın bence.
Sancho yerine de Avrupalı sağlam bir 5 numara bulursak gelecek sezon için.
bence çok daha sağlıklı bir uzun rotasyonu olur.

Ann + Transfer
Siyahi Devşirme abla + Nevriye + Bahar
Şaziye + Şebnem
Dee + Gülşah
Işıl + Lindsey + Ayşe

bu sezon için zor ama seneye bu tarz bir rotasyon daha sağlıklı olur gibi geliyor bana.
Zira Avrupa'da özellikle Doğu Avrupa'da, uzun oyuncu sıkıntısı yok.
Yani kaliteli uzun oyuncuyu Avrupa'da bulabiliyorsunuz.
Bu sebeple ben uzunların Avrupa'dan, kısaların Amerika'dan olması taraftarıyım.

Çin ligi bitmiş.Maya Moore un takımı şampiyon olmuş.Ummc Candece Parker yerine Sue Bird u EL kadrosuna dahil ediyor ve Parker bunu kabul ediyorsa bizimde Fowlesla vedalaşıp yada ikna edip Kıta dışı hakkını Maya Moore dan yana kullanmak mantıklı olur.Ayrıca eğer gerekirse Fowles yerine Avurpalı Leuchanka vb. gibi bir pivotla kadro takviye edilebilir.Nevriye zaten piyasada yok onca para verildi tek maç oynamadı bu saatten sonra oynayacağıda meçhul.
Oynamayan Nevriye
Eski formundan uzak Fowles
yerlerine Maya Moore +Avurpalı Uzun

Tabi bu yıl artık böyle risklere girilir mi ? buda belli değil.Ummc zaten kupa favorisi muhtemel Avrupa 2. ligi için bence denenmelidir.

Sylvia'nın formu geldiği seneden bu zamana kadar hep düştü.. Geldiği ilk sezon çok dominant bir oyun oynadı.. 2.senenin yarısında geldi Euroleague'de oynamadı. Ligde de pek fazla katkı veremedi.. Bu sene de tamamen sıradan bir pivot haline dönüştü.. Avrupalı olsa tolere edebiliriz ama Amerikalı olması işleri değiştiyor. 2 Amerikalı hakkın varsa, büyük başarılar istiyorsan 2 oyuncunda %100'ü ile oynamalı.

Ben şahsen transfer falan istemiyorum artık. Maya falan da gelmesin mümkünse.

Yasemen-Işıl-Özge üçlüsü yürütür PG rotasyonunu. Daha fazla üzülmeye ve sinirlenmeye gerek yok. Alsan da parasını ödeyemiyorsun maalesef.

Bu sene de olmayıverelim şampiyon napalım... Elalemin diline düşmektense yapılmasın transfer falan.

Oyuncunun parasını ödeyemiyorsun ne transferi ? Gitsinler ilk önce oyunculara paraları ödesinler. Ayrıca Işıl-Yasemen-Özge PG rotasyonuyla anca TBBL ve EL'de ki alt sınıf takımlara üstünlük kurarız. Işıl 2 numarada daha verimli oluyor. Işıl, Whalenin olmadıgı maçlarda iyi performans vermiyor bazen saçmalıyor. Işıl iyi oynursa en büyük etken Whalen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...