2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin kötü yanı yarın son günmüş transfer için! Son dakika olarak Sue Bird galiba açığa çıkmış. UMMC tercihini Taurasi ve Parker'dan yana kullanmış. Belki Bird hamlesi de gelebilir.
Ama en iyisi Tamika ve Avrupalı bir pg olur.

1.Lindsay artık geri dönemez ve dönmemeli...
2.Tamika mı Maya Moore mu derseniz, Tamika der geçerim çünkü tecrübesi ve oyun kurma yeteneği Maya'nın çok üstünde...
3.Avrupalı PG eğer kendini kanıtlamış birini getirmeyeceksen hiç gerek yok bizde Özge ve Yasemen var...
4.Transfere de parasını ödeyemeyeceksen hiç girişme...

Taner bey sadece şu konuda size katılmıyorum. Özge'nin ve Yasemen'in biraz daha tecrübe kazanması gerekiyor. Yasemen korkmadan pota altını zorluyor tamam ama bitirici hamleyi yapamıyor. Özge de çok fazla top kaybı yapıyor ve topu doğru kişiyle çoğu zaman buluşturamıyor. Lindsay Whalen gibi bir yetenekli basketbolcunun alternatifi bu iki isim olamaz. Avrupalı PG alınması şart. Eğer alınmazsa Işıl eskisinden çok daha fazla yıpranacak ve her yenilginin muhatabı bu kız olarak algılanıp mental olarak da tükenecektir.

Bırd alınabilse süper olur ama zor, Fowles göderilmeli, yerine Tamika-Maya( Bırd?) alınmalı tabiki euroleague'de final yada kupa isteniyorsa,geçen sene her gün kaliteli bir avrupalı bir uzun alınmalı dedik anlamadılar gidip sıradan bir oyuncu aldılar(sulcuite),hocayı gönderin değiştirin dedik yine anlamadılar,demekki euroleague şampiyonluğunu istemediler, bu yılda diyorum ki fowles'ı gönderin,2 kısa abd'li alın,bence yine yapmazlar hedefleri yokki adamların...

Ben olsaydın hıc oyun kurucu almadan Yasemen ve Özge ıle devam ederdım. Bu oyunculara bugun bu sorumluluk verılmez ıse yarın bu oyuncuları kazanmak zor olur tecrube oturarak kazanılmaz sonra nıye sut atmıyor nıye topu veremıyor dıyoruz. ıkısıde ızledığım kadarıyla kapasıtesı olan oyuncular ne kaybederız.? bır lıg en kotu bugun bu oyunculara guvenırsek onumuzdekı belkı 10 yılı kurtarırız tabı burda sorumluluk verelım derken 5 veya 10 dakıka değil Işıl'ın tukendığı dakıka'ya gıpıp cıkararak değil 15 veya 20 dakıkaları vererek.

Bugün bazı portallarda Becky Hammon ve Augustus isimleri vardı,sanırım bu isimler bu sezon olmayacağına göre önümüzdeki sezon için düşünülüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...