2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır ben şu an demiyorum zaten kıta dışı hakkımızı Whalen ile kullanacağımıza onun yerine Celine Dumerc'i alır kıta dışı için de skorer bir 2-3 numara alırız demiştim. Yoksa Whalen varken Celine Dumerc ne alaka okumadan yanıt veriyorsunuz.
Toplum olarak çok kolaycıyız çok ön yargılıyız gerçekten.

Ben yorumumu sizin yorumunuz üstüne yapmadım,sanırım yanlış anlamışsınız.Kesinlikle yorumları okumadan cevap verme gibi bir kolaycılığa da kaçmadım,sanırım burada da yanıldınız.Evet ortada bir kolaycılık varsa bir mağlubiyet sonrası(hedef maçta olsa) hemen oyuncu alıp verme gibi düşüncelere de girmem.Kısacası "Okumadan yorum yapıyorsunuz,kolaycılık"gibi eleştirilerinizi kabullenmem söz konusu olamaz...Sanırım siz yorumun kime yönelik olduğunu okumadan böyle eleştirilerde bulunmuşsunuz...

Bız transfer yapacakmıyız acaba merak edıyorum Euroleuge ıcın Fenerbahce yıne oyuncu almıs ınsallah bızde gec kalmadan avrupalı takvıyesı yaparız.

Transfer olacağını sanmıyorum ama olursa da bu avrupalı olur.Bu arada bizim 2 numaraya ihtiyacımızdan daha fazla şutuna güvenebileceğimiz bir kısaya ihtiyaç var takımda ki bu oyuncu asla Tamika değil.Oyuncu göndereceğimizi de hiç sanmıyorum.

Fowles gitmemeli. Wauters ve Lyttle var sadece onlarda tek başlarına bi yere kadar yeterli olabiliyorlar. Hatta Lyttle'ın zaman zaman saçmaladığını düşünürsek Fowles'ı göndermek saçmalığın alâsı olur.

Abiler bu arada önceki mesajımı gelecek sezon için yazdım ben. Onu eklemeyi unutmuşum :) Bu sezon, yolun yarısında öyle bir değişiklik yapmak çok zor.

Gelecek sezon yapılanmasını kastettim.

Gelecek sezon için bence sezon daha bitmeden Quanitra Hollingsworth ve Tuba Palazoğlu ile görüşmemiz şart.Tuğçe Canıtez de olabilir ama o mevkiide çok isim var onu kaçırabiliriz.
Fowles yerine kıtadışı tercihimizi daha iyi bir isimde kullanmalıyız.
1-Seimone Augustus
2-Penny Taylor
3-Diana Taurasi

Tercih sıram böyle olurdu açıkçası.Gelecek yıl Alba ve Whalen'in kesin kalacağını düşünüyorum.Wauters de kalır Fowles giderse ve elimizde 1 kıta dışı hakkı olur.

Bu yüzden Yerli isimler çok önemli Quanitra zaten oynayamıyor UMMCde bence alabiliriz.

Ek olarak Latoya Sanders'te olabilir.Devşirme olarak hedeflerimiz arasında olmalı bence.

Ben bu uzunlar sonrası, Fowles konusunda bi tasarrufa gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar bulunmaz bir nimet gibi olsa da, takıma skorer amerikalı kısa şart.. Fowles'ın yerine 1 ABD'li kısa almalıyız. Çok lazım olursa Avrupalı uzun bulunur.

Fowles dünyadaki en iyi uzun. Bugün bıraksan yarın FB, Fowles'ın istediğinin fazlasını verir alır. Tina her ne kadar 30 sayı ortalamasını zorlasa da elden çıkarılması için sebepler vardı. Fowles için kıta dışından başka bahane yok. Fowles'ın gidişi üzerinden takımlar kurulacağına Avrupalı skorer düşünülerek falan kurulsa daha mantıklı bence.

Fenerbahçe bir uzun'la anlaşacakmış. Sadece EL'de oynayacak. Bizimde kısa bir avrupalı almamız şart. Yönetcilerimiz ne düşünüyor acaba ? Olmadı Tuğba Palazoğlu tekrar düşünülmeli 14.6 sayı ortalaması ve %54 ile üç sayı sokuyor.

Fowles'ı ne kadar çok sevsem'de Fowles yerine seneye kısa amerikalı transfer etmek daha mantıklı. Yalnız Ann Wauters takımda tutulması ve Quanitra Hollingsworth kadro'ya katmamız şartıyla. Yani o bölge'de güç kaybı yaşamamak kaydıyla. Whalen-Augustus (Taurasi)-Alba-Sancho-Wauters yabancılarımız olabilir. Çoğu zaman sistem dışına çıktığı için Taurasi yerine Augustus tercih edilmeli diye düşünüyorum.

bence de pota altında Ann Wauters, Sancho Lyttle, bahar çağlar ve nevriye yılmaz varken Sylvia Fowles fazla lüks oluyor

Sylvia Fowles ın yerine Tamıka yada Seimone Augustus harika olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...