2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katie Douglas da AB pasaportlu , Yunanistan milli takımında oynuyordu galiba. Sene başında çok yazdık buraya Katie Douglas diye ama yöneticilerimizin aklının ucundan bile geçmemiştir

Katie Douglas sezon başında sakattı arkadaşım... Bugün'e kadar boştaydı bugün Murphy'i aldığımız takımla anlaştı... sakatlıktan dönen bir oyuncu her zaman risktir..

Şut atamayan derken?? Murphy oynamaya başlayınca bunu suratına da söylersen sevinirim...

murphy biliyoruz herhalde, onun hangi maçında şut atacağı önemli olan, yoksa alt seviye takımlara doneka hodges'ta atıyo yani,rakibin 2 numarası pondexter, UMMC'de Taurasi, bizimki Murphy, ayrıca sonuçta bunun izliyince göreceğiz, harding'i alacağıma mersinden Shavonte'yi alsınlar.

Taner kardeşim, katie douglas sezon başında wisla ile anlaşmıştı. O zamanda sakat değildi. Sakatlandığını ve sözleşmesini feshettiğini şimdi senden öğrendim. Şimdi baktım anlaşmadan sonra sağlık kontrolünden geçememiş.

Lig için Ekrem Memnun'un yaratacağı mucizelere,Euroleague için de takımın penetre gücünün Whalen'ın aklını aratmamasına kaldık anladığım kadarıyla.Büyük sürprizler yaşanmadıkça EL'de Galatasaray-Fenerbahçe yarı finalinin finalist çıkaracağı sezondan bahsediyoruz,bir ay kala düzen bozup yenilemek büyük bir aklın(!) ürünü.İş lige dönünce yeterince acı çekeriz zaten.Ekrem Memnun'un koçluk yeteneği nereye kadar götürecek bizi bakalım.Ekrem Memnun illallah dediği anda tillahı gelse bir yere varamayız,umarım bu durumun farkındadır herkes.

Shay EL icin alindi. TKBL de oynamayacak. Oynamasini cok isterdim savunmasi iyi, guclu bir oyuncu. Ama takima lazim olan pg ihtiyacı yüzünden Harding lig kadrosunda olacak. Ama normal sartlarda, oynasaydi Angeli durduracagina inaniyordum. Begenmeyen arkadaşlar da EL maclarini seyrettiginde fikirlerini degistirecektir

Bazı arkadaşlar anlamıyor ama Shay kötü demiyorumki sadece rakip o pozinyondaki oyuncuları daha iyi diyorum,Harding için düşüncem belli penetresi en iyi yanı şutu yok,rakibin oyun kurucusunun daha iyi olduğunu düşünüyorum(Birsel)bence yanlış tranfer,bugün mersindeki Shavonte'yi alsaydık daha iyi olurdu,şutu penetresi olan bir oyuncu 1-2 rahat oynardı...

Rakibin 2-3 pozisyonu bizden tabiki iyi olacak şu anda boşta olan kimi alırsak alalım bizden iyi olacaklardı o bölgede. Ancak bizimde iyi olduğumuz bölgeler pota altı tabiki. 2-3 pozisyonun da çok kötüydük ama şimdi en azından idare eder pozsiyona geldik. Shay sahada herşeyi yapan bir oyuncudur. Ribaunt alır,penetre eder,asist yapar orta mesafesi de iyidir. Savunması ise oldukça iyi.
Handing biraz bencil deniliyor ama Ekrem hoca'nın elinde daha iyi oynayacaktır.
ligde
Handing-Özge
Işıl-Şaziye
Alba-Şebnem
Sancho-Bahar
Fowles-Ann-Nevriye ( bir yabancı dışarda olacak )

Avrupa

Handing-Işıl
Shay-Şaziye
Alba-Şebnem
Sancho-Bahar
Fowles-Ann-Nevriye

ELW de Fb ile bu kadroda mücadele edeceğiz.

Elif hanım size saygı duymakla birlikte katılmıyorum. Tabiki daha iyi olacak ne demek! Şuan boşta olan Tamika&Maya'dan birinide alabilirdi bana göre bu oyuncular pondexter ve Angel'dan geride değiller,biz ise rakibe karşı üstün olduğumuz pozisyondaki oyuncunun gidişle onun yerine harding'i aldık, Birsel'le karşılaştırıldığında bana rakip üstün kalıyor, Harding hangi akla hizmet alındı mantıklı bir nedeni olduğunu düşünmüyorum. Tek güvencem Ekrem hoca şuan.

Harding yerine Whalen olsaydı, daha doğrusu beceriksizlik yapıp Whalen'ı elimizden kaçırmasaydık hedef direkt kupa olurdu ki, hiç de ütopik bir hedef olmazdı.

İmza. Kesinlikle katılıyorum size Tutku Ağabey. Eğer Whalen'ı kaybetmeseydik Shay Murphy transferi ile hedefimiz Euroelague Şampiyonluğu olarak gözükecekti. Becereksizliğimiz inşAllah Avrupa Şampiyonluğunu kaybetmemize neden olmaz. Tek güvencem herkes de olduğu gibi Ekrem Hoca...

Bu sene basketbolda kötü değil acı bir sezon geçiriyoruz . Önce sakatlıklar şimdi mali konular . Aslına bakılırsa iki takımımızda da hedefler çok büyüktü . Bence hem yönetimde hem takımlarda hem de taraftarda özgüven kaybı oluştu . Bu sene de bizim için pek parlak geçmeyecek gibi..

Bu sene basketbolda kötü değil acı bir sezon geçiriyoruz . Önce sakatlıklar şimdi mali konular . Aslına bakılırsa iki takımımızda da hedefler çok büyüktü . Bence hem yönetimde hem takımlarda hem de taraftarda özgüven kaybı oluştu . Bu sene de bizim için pek parlak geçmeyecek gibi..

bende oğuzhan arkadaşımıza katılıyorum. sene başına bakkınca hepimiz yönetimi tebrik ederkenşimdi sallmaya başlıyoruz. bi şansızlık var gidiyor bakalım sonumuz hayr olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...