Tam ölçü olmayabilir ama Allstar'daki şutlarını görünce seneye Maya Moore çok güzel olur diye düşünüyor insan.
Haklısın, öncelik Türk oyuncularda olmalı. Kulüpler 3+1'in devamından yana ancak son toplantıda Jülide Sonat kulüplere fırçayı basıp yollamış. Son durum nedir bilmiyorum ama zaten çok önemli olan Türk rotasyonu seneye çok daha fazla değer kazanacak. Bu sebeple devşirme hakkımızı kıta dışından Avrupalıya devşirilen bir sporcu için değil de, yabancıdan Türk'e devşirilen bir sporcu için kullanmak daha akıllıca olacaktır.Dee-Penny falan güzelde ilk hedeflerin Hollingsworth-L.Sanders-Tuğçe-Tuba gibi isimler olması gerekir bence hangilerini alabilirsek almalıyız.
Abi bana mı diyorsun Quanitra devşirme sayılmıyor diye yoksa yanlış mı yazdın? Benim Quanitra'nın devşirme sayılmadığını, saf Türk olduğunu bildiğimi biliyorsun.Tutku, Benim bildiğim kadarıyla yabancıdan Türke devşirilen derken kastettiğin Hollingsworth ise o devşirme sayılmıyor. Milli formamızı giydiği için. ...
... Yapılacak şeyler belli aslında. Q alınabilirse (ki Ann ile takas edebiliriz sanırım onu UMMC ile) önümüze bakarız. Ama Q-Holly epey para alıyor diye duymuştum bu doğruysa abartmamak lazım. Yaşından dolayı Ann'i göndeririz.