2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye Taurasi&Augustus olmalı tek hayalim,eğer pota altına kıta dışı hakkını kullanacaklarsa,(bence yanlış olur),Griner olsun.bunlar haylim tabi:)

Muhammed kardeş sana katılmıyorum,Taurasi bizi bozmadı Ceyhun hoca bozdu,senin bir sistemin olmazsa her oyuncu topu Taurasi'ye verip çekilirse,oyunun bozulur normal,Taurasi oynadığı hangi takımın sistemini bozmuş şu ana kadar? Dünyanın en iyisi olan bir oyuncu Taurasi&Augustus'un olduğu 2-3 numara poziyonunu yenecek takım yok iddaa ederim.Tamika&Augustus denendi olmadı yani olmaz.

Benim tahminim seneye çok ekstra bir durum olmazsa kıta dışı oyuncularımızın Dee ve Penny olacağı yönünde.

İnşallah olur Dee-Penny çok iyi bir ikili.Ama Dee'nin geleceğini sanmıyorum pek.Gelseler en çok Penny'e sevinirim ve katkısı çok daha fazla olur bence

Ben 1 yıl diye hatırlıyorum sanki Taurasi'nin kontratını ama belirli bir kaynak da yok öğrenebileceğimiz.Dee-Penny falan güzelde ilk hedeflerin Hollingsworth-L.Sanders-Tuğçe-Tuba gibi isimler olması gerekir bence hangilerini alabilirsek almalıyız.

Dee-Penny falan güzelde ilk hedeflerin Hollingsworth-L.Sanders-Tuğçe-Tuba gibi isimler olması gerekir bence hangilerini alabilirsek almalıyız.
Haklısın, öncelik Türk oyuncularda olmalı. Kulüpler 3+1'in devamından yana ancak son toplantıda Jülide Sonat kulüplere fırçayı basıp yollamış. Son durum nedir bilmiyorum ama zaten çok önemli olan Türk rotasyonu seneye çok daha fazla değer kazanacak. Bu sebeple devşirme hakkımızı kıta dışından Avrupalıya devşirilen bir sporcu için değil de, yabancıdan Türk'e devşirilen bir sporcu için kullanmak daha akıllıca olacaktır.

Tutku, Benim bildiğim kadarıyla yabancıdan Türke devşirilen derken kastettiğin Hollingsworth ise o devşirme sayılmıyor. Milli formamızı giydiği için. Zaten takımdan göndermeyeceğim ilk oyuncudur Sancho:)

Yapılacak şeyler belli aslında. Q alınabilirse (ki Ann ile takas edebiliriz sanırım onu UMMC ile) önümüze bakarız. Ama Q-Holly epey para alıyor diye duymuştum bu doğruysa abartmamak lazım. Yaşından dolayı Ann'i göndeririz. Avrupalı PG - Alba - Sancho - Sylvia ve Bunların yanına alacağımız Seimone ile iyi bir takım oluruz. Yrli rotasyonumuz ligde açık ara en iyisi bence. Yabancı sınırının düşürüleceğini de göz önüne aldığımızda Yerlileri bırakmamaya gitmeli Tuğba Palazoğlunu da rotasyona eklemeliyiz. Tuğçe Canitez bana pek tat vermedi açıkcası.

Siemone'u Dee'ye tercih etmemin sebebi Seimone'un daha takımdaş olması dışında taktik disipline de bağlı kalabilmesi. Dee o anlamda çok daha çabuk raydan çıkabiliyor. Son UMMC maçında rakibin, Dee'nin kenarda olduğu bölümde öne geçip fark açtığını da gördüm. Üstelik Seimone'un 3 numarada da oynayabilmesi Taktiksel avantaj sağlar bize. Gerçi bunları konuşacağımız uzun aylar olacak Şurda 2 ay sonra sezon bittiğinde. Ama gece gece bir jimnastik olsun diye yazıyorum:) Dee'yi istememek gibi "züppelik" yaptığım yok yanlış anlaşılmasın. Sadece tercihimi Seimone'dan yana kullanırdım dedim:))

Tutku, Benim bildiğim kadarıyla yabancıdan Türke devşirilen derken kastettiğin Hollingsworth ise o devşirme sayılmıyor. Milli formamızı giydiği için. ...

... Yapılacak şeyler belli aslında. Q alınabilirse (ki Ann ile takas edebiliriz sanırım onu UMMC ile) önümüze bakarız. Ama Q-Holly epey para alıyor diye duymuştum bu doğruysa abartmamak lazım. Yaşından dolayı Ann'i göndeririz.
Abi bana mı diyorsun Quanitra devşirme sayılmıyor diye yoksa yanlış mı yazdın? Benim Quanitra'nın devşirme sayılmadığını, saf Türk olduğunu bildiğimi biliyorsun.

Ann - Q takasına gelince kim bilir belki sene başında bu takas önerilmiştir ama UMMC, daha önce Ann orada oynarken hamile kalarak takımı yarı yolda bıraktığı gerekçesiyle UMMC kabul etmemiştir belki de... Ann'in sözleşmesi zaten 1 senelik. Sezon sonunda istediği yere gidebilir. Yani artık onu takasta kullanma gibi bir seçeneğimiz yok.

Hem biz bunları seninle daha önce birçok kez konuştuk, istişare ettik. Sanırım dalgın bir anına geldi. Seimone'u, Dee'ye tercih ederim demesen hesabın çalınmış olabilir mi diye düşünecektim :)

Sühan Abi yazını okudum, ya abicim nasıl olurda şu Fowles'la hâlâ devam edilmesinden yanasın anlamadım, 2 kıta hakkımız varken bunu Fowles'la değelendirmek büyük hata olur, bu hakkımızı kısa pozisyonunu için kullanmak şart, Fowles avrupalı pivotlardan isim olarak daha iyi ama ben son iki yıldır bunu göremiyorum kalması saçmalık olur kız Matoviç'in fb'ye verdiği katkıyı bize veriyormu?(bence vermiyor),illede amerikalı uzun alınacaksa, Griner, Tina, A.jones'u Fowles'a tercih ederim.(kıta dışı hakkının 2-3 numaraya yapılması lazım bence). Taurasi&Augustus.

Doğru söylüyorsun Tanju, bu sezon için transfer dönemi kapandı artık. Sen benden daha iyi biliyorsun, bütün üst düzey transferler her ne kadar mayıs-haziranda açıklansa da, aslında şubat-mart aylarında bitiyor. O yüzden gelecek sezonun planlaması üzerine şimdiden çalışılmaya başlanmıştır eminim. Bizim de yavaş yavaş önümüzdeki sene için fikir alışverişlerinde bulunmaya başlamamız sanırım takıma, özellikle burayı okuyamayan yabancılara bir zarar vermez bence. Bu yüzden konunun adı değiştirilebilir yada yeni başlık açılabilir belki de forum yönetimi tarafından.

Bence bizim takımın yıllardır yaptığı bir hata var yabancı kıta dışı hakkını uzundan kullanmak artık büyük bir hata. Avrupa'da kaliteli uzun bulmak zor değil. Hatta verirsin parayı Türkleşen Q-Holl'ü alırsın. Yanında Nevriye ve Avrupalı Sancho.
Oyun kurucu olarak yine Avrupa'dan seçeneğimiz mevcut. Laia Palau - Dumerc veya benzer bir isim ile bu alan rahatlıkla dorldurulabilir. 2 ve 3 numaraya ise skorer yabancı kıta dışı takviyesi yapılır. En dengeli kadro bu şekilde oluşuyor.
Yerli olarak Tuğba'nın da tekrar takıma kazandırılması lazım.

Fowles kolay vazgeçilecek bir oyuncu değil. Gittiği an hakkı varsa düşünmeden teklif yapacak bir sürü takım vardır. Fenerbahçe direk alır. Fowles-Dee, Fowles-Augustus iyi olur. PG'yi Avrupalı alırsan iyi bir takım kurmuş olursun.

Fowles'ta vazgeçilmiyecek yanını söylermisiniz Alpaslan bey,ben 2 yıldır ortada vazgeçilmiyecek bir oyununu göremiyorum,bu takımdan gitsin nereye gittiği önemli değil,ayrıca fb'de Angel ve pondexter önümüzdeki yılda devam edecek diye biliyorum sözleşme uzattılar diye hatılıyorum yani Fowles'ı almazlar ayrıca onların hayali Parker.En iyi seçim Taurasi&Augustus bence.

Son zamanlarda iyi olmadığı gerçek ancak neler yapabileceğini/yaptığınıda biliyoruz. Taraftarca bu kadar kolay kestirip atılması sorun. Yoksa gönderilirse şaşırmamak lazım. Augustus-Taurasi heyecan verici gözüküyor ama 2liden 1inin Fowles olması daha dengeli olur gibi duruyor. Ben eksiği olmayan bir kadro istiyorum. Her sezon birkaç sorunumuz oluyor ama bariz sorunlar bunlar. Dengeli bir kadro kurulsun. Eksiği minimum olsun. Korkum Taurasi gibi yeri doldurulmadan gönderilmesi. Hayırlısı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...