• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Sezgin senin kıstasın ne ??

Geçmişe bakarsan en başarılı olduğumuz şubelerden biri kadın basketbolu. Senin kadın basketbola harcanan para ile erkek takımına bir yıldız alınır lafına cevaben bende erkek takımına yıldız diye alınan ama bir varlık gösteremeyen x oyuncuya harcanan para ile kadın takımına Türkiye'nin en iyi iki yerlisi rahatça alınabilir diyorum.

Kadın basketbol çok gerekli...

Kadın basketbolundan çekilmke mi ? Şaka yapıyorsun her halde.
Böyle bir şen insanın nasıl aklına gelir anlamam.

Ros Casares ekonomik sıkıntılar nedeniyle takımı dağıtıcak diye haberler var, Maya Moore, Sancho Lyttle, Laia Palau, Silvia Dominguez, Eshaya Murphy ihtiyacımız olan oyuncular.

Onur bey, yönetimi eleştirmek adına kinaye yaptınız diye düşünmek istiyorum.

İspanyol bir ekonomi sitesinde de 10 gün önce konu hakkında çıkmış bir makale var. Ciudad Ros Casares porjesinde yaşana sıkıntılardan dolayı, grup ciddi sıkıntılar yaşıyormuş; ancka German Ros takımın yola devam edeceğinin garanti altında olduğunu söylemiş. Yine de bütçe konusunda ciddi düşüş olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İnsanlar başarıya aşık olduğu için normaldir. Bir de harcanan para abartıldığı için çok duyarız bunları.

Fakat böyle düşünen Galatasaraylıların üzülmesine gerek yok, Medical Park düşünsün. Çünkü takımın kulüp bütçesinden aldığı en fazla 100 bin dolardır. Öyle 10 küsür milyon dolarlık bütçe, erkek takımından fazla bütçe sözleri hayalden ibaret.

Bu arada Ros'un küçüleceği doğrudur. Maya Moore'u almak gerek.

Maya Moore ve Sancho'yu alalım. Kaçırmayalım bu ikisini başka birşey istemiyorum.

Bu şube galatasaray taraftarının göz bebeğidir!...

Maya Moore ve Sancho ikilisini mutlaka kadromuza katmamız gerek
zaten çokta alternatifimiz kalmadı
özellikle Maya Moore u da alamazsak koca sezon başlamadan biter

Ros oyuncuları çok değerliler.Avurpada adam akıllı transfer yapmayan bi biz varız.Moore ve Sancho hemen alınmalı bu çok büyük bir fırsat bizim için

Bence de Maya Moore ve Sancho artık kaçırılmamalı, tam umutlar tükenmiş gibi görünürken yeni bir şans yakalamış gibiyiz. Bu arada yine Nevriye sesleri yükselmeye başladı... Rotasyon zenginliği açısından belki olabilir ama unutmayalım ki gelecek vaat eden genç yerliler taraftarı daha fazla etkilemekte ve tirübünlere çekmektedir. Ö.Yavaş, P.Demirok, G.Takmaz, E.Ural gibi yerli takviyelerini ihmal etmemeliyiz. Gizem Başaran hala bizim oyuncumuz mu? Burhaniye Bld.ye kiralık verildiyse bu yıl belki o da süre alabilir.

Hemen hemen bütün takımlar transferlerini yaptılar. Maya Moore da alacak takım kalmadı. %99 bize gelecek, o kadar eminim. Geçen sene ros Casarese ocakta gelmişti , problemin o olduğunu düşünüyorum.
Sancho ya gelince; Geçen senede çok istedik. Bu sene gelebilir.
karşıyaka varemeyankayı aldı.
spartak c. dupree ile devam dedi keza UMMC ise C.parker ile. 4 numara eksiği olan tek biz kaldık. Yani gelsin artık.

İstanbul Üniv. si Tuğba Palazoğlu ve Osipova yı transfer etmiş.Diğer takımlar çok aktifler artık bizim takımdanda hamleler bekliyoruz

Osipova yı almışlarsa bravo. Fenerle adı geçiyordu sene başında.

İstanbul Üniversitesi parayı nereden bulmuş peki?Harç paraları Osipova'ya mı gidecek?

Maya moore bence gelir çünkü elde avuçta oyuncu kalmadı...

İstanbul Üniversitesi parayı nereden bulmuş peki?Harç paraları Osipova'ya mı gidecek?
İş admları derneğiyle anlaştılar ve çok sağlam bütçeyle giriyorlar sezona sevindim onlar adına . 27 sayfa konuştuk ve şuan elimizde olan bi tek Ann var çok güzel gerçekten bu kadar mı bıktı yönetim kadın basketbolundan .

İş admları derneğiyle anlaştılar ve çok sağlam bütçeyle giriyorlar sezona sevindim onlar adına . 27 sayfa konuştuk ve şuan elimizde olan bi tek Ann var çok güzel gerçekten bu kadar mı bıktı yönetim kadın basketbolundan .

Fowles'ın da sözleşmesi devam ediyor olmalı. Kısa pozisyonunda da belki Prince'le devam edilir.

Essence Carson da İstanbul Üniversitesine gelmiş . İyi transferler yaptılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri