Şu Danny den kurtulalım da... Ayrıca ben herkesin aksine şöyle Adebayor gibi bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sol bek falan gereksiz.
Luis Suarez zu Galatasaray? Şuanda İstanbuldaymış.
Bizimle bir alakası yok o konunun bizim için gelmedi.
Dün TV'deki spor programlarının birinde eski Milli takım menejerlerinden birisi " Galatasarayın Sneijder gibi büyük bir isimle ilgileniyor bu oyuncu forvet ve transfer döneminin bitimine kadar transferi bitirmeye çalışacaklar " dedi. Nerdeyse 1 hafta kadar önce Gerrardın bir açıklaması var "Eger seneye CL'ye gidemezsek Suarez gidecek" demişti. Bu haliyle de Liverpoolun ilk 4'e girmesi zor. Bakalım diyorum sadece...
Söylemeye çalıştığım şey bizim ilgilendiğimiz oyuncu neden Ferit Şahenk'in mekanlarında gezsin.Eğer transfer için geldiyse bu bize değil Fenerbahçe içindir diyorum.
Şu Danny den kurtulalım da... Ayrıca ben herkesin aksine şöyle Adebayor gibi bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sol bek falan gereksiz.
Yazmayim dedim ama yazdırıyorsunuz.
Tunahan kardeşim...
Sneijder gelmiş tek forvete dönülecek.Elmander-Umut-Burak olan takıma 1 yabancı forvet transferi.!!!! demişsin.
3 tane ünlem koyarak nasıl bir tepki vermiş olduğunu anladım. Ben de sana diyorum ki, bugün CL deki hiç bir takımın 1. forveti olamaz Umut ile Elmander. Hatta 18 e bile giremez. Belki Celtic te arada bir oynayabilirler o da belki. Hatta uefa daki takımların bile bazılarının forveti Umut ve Elmanderden çok yukarıda.
Sol bek gereksiz diyorsunuz Riera defansta ölüm tehklikesi işaretiyle geziyor sanki-Hakan Balta kalır ve Çağlar var daha bu sezon hiç kullanmadığımız.
EE bu cümleyi kurarsan Danny i de bu kadar övüyorsan. Defans oyuncusu da gereksiz o zaman. Stopere de ihtiyacımız yok. DANNY var, gökhan var, semih var, gerekirse hakan balta da oynar...
Muhammed kardeşim...
Şu yaptıklarını da sen yaz. Ben de öğrenmiş olurum. Şampiyonlar liginde arenadaki Cluj maçında saolsun yine ilk golü yeme sebebimiz... Rakibin siyahi forvetleri demişsin. Braganın forveti Eder , ama maçta Ederi Semih tuttu. Dany değil. Ayrıca Braga ve Cluj takımından kimleri sayabilirsin bizde direk banko oynar diye. ManU yedek kadrosuyla geldi. Evet Welbeck çok potansiyeli olan bir futbolcu ama 2-3 senesi var. Daha toy.
Derbi de demişsin derbide fenerin pozisyonu dahi yok. O da fenerin bizden daha kötü olmasından. İlk ManU maçında ne kadar yılın en iyi futbolunu da oynamış olsak Hernandezin 2-3 defa Muslerayla karşı karşıya kalmasına sebep olan yine Danny. Allahtan Hernandez atamadı.:.
Neyse sonuçta armamızı taşıyan bir futbolcu.Ben beğenmiyorum o kadar.