2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Şu Danny den kurtulalım da... Ayrıca ben herkesin aksine şöyle Adebayor gibi bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sol bek falan gereksiz.

Bizimle bir alakası yok o konunun bizim için gelmedi.

Dün TV'deki spor programlarının birinde eski Milli takım menejerlerinden birisi " Galatasarayın Sneijder gibi büyük bir isimle ilgileniyor bu oyuncu forvet ve transfer döneminin bitimine kadar transferi bitirmeye çalışacaklar " dedi. Nerdeyse 1 hafta kadar önce Gerrardın bir açıklaması var "Eger seneye CL'ye gidemezsek Suarez gidecek" demişti. Bu haliyle de Liverpoolun ilk 4'e girmesi zor. Bakalım diyorum sadece...

Dün TV'deki spor programlarının birinde eski Milli takım menejerlerinden birisi " Galatasarayın Sneijder gibi büyük bir isimle ilgileniyor bu oyuncu forvet ve transfer döneminin bitimine kadar transferi bitirmeye çalışacaklar " dedi. Nerdeyse 1 hafta kadar önce Gerrardın bir açıklaması var "Eger seneye CL'ye gidemezsek Suarez gidecek" demişti. Bu haliyle de Liverpoolun ilk 4'e girmesi zor. Bakalım diyorum sadece...

Söylemeye çalıştığım şey bizim ilgilendiğimiz oyuncu neden Ferit Şahenk'in mekanlarında gezsin.Eğer transfer için geldiyse bu bize değil Fenerbahçe içindir diyorum.

Söylemeye çalıştığım şey bizim ilgilendiğimiz oyuncu neden Ferit Şahenk'in mekanlarında gezsin.Eğer transfer için geldiyse bu bize değil Fenerbahçe içindir diyorum.

Sadece Suarezin istanbul'da oldugunu biliyordum diger ayrıntılardan haberim yok. Sneijdere karşı alırlarsa iyi misilleme olur. Yalnız Suarez Liverpool ile Avrupa liginde oynadı. Eger Fener alırsa Avrupa liginde oynatamıyor bildigim kadarıyla.

Şu Danny den kurtulalım da... Ayrıca ben herkesin aksine şöyle Adebayor gibi bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sol bek falan gereksiz.

Neyi varmış Dany'nin ? Sow'u , Welbeck'i resmen kilitledi. Ayrıca Riera dışında(asıl mevkisi açık) bir sol bek var mı takımda ?? Hakan Balta ve Çağlar'ı şu an için Galatasaray'ın sol beki olarak görmüyorum.

Dany'den kurtulalım mı?Belki de en iyilerinden takımın Riera sol bekte iyise Dany sayesindedir.Lig Maçlarını izlemediğinizi düşünüyorum ama izlediyseniz dikkat edin sanki 2 mevkiiyi de kontrol ediyor.Ve Dany'i göndericez takımda Semih-Gökhan zan dışında stoper kalmayacak ne güzel olurdu.

Sneijder gelmiş tek forvete dönülecek.Elmander-Umut-Burak olan takıma 1 yabancı forvet transferi.!!!!

Sol bek gereksiz diyorsunuz Riera defansta ölüm tehklikesi işaretiyle geziyor sanki-Hakan Balta kalır ve Çağlar var daha bu sezon hiç kullanmadığımız.

Yorumlarınızın tam net tersini düşünüyorum.Benim fikrim bu bence Sol bek çok gerekli-Olursa Stoper de alınmalı.

Sakin olun gençler :) Burada herkesin fikri ve görüşü kendine... Hesap sorarmış gibi yorum yapmayın lütfen... Defans olarak semihte bu yıl çok formsuz ama 3.2 milyon euro bonservis ödeyip, yabancı bir transfer yapıyorsan, bu kadar hata yapmamalı. Size önerim lig tv nin sayfasına girin. Bütün yediğimiz gollere bakın, izleyin. Ondan sonra gelin yorum yapın.

1. Hafta kasımpaşa maçı. İlhan'ın golüne bakın. İlhanı kim tutuyor ona bakın.
2. hafta oynamamış. Keza o hafta hakan balta ve melo evlere şenlik.
3. hafta batajaya topu vurdurmaması gerekirken vuruyor ömer tamamlıyor.
4. ve 5. hafta gol yememişiz.
6.hafta oynamamış.
7. hafta eskişehirden yediğimiz gole yorum bile yapmıyorum.
8.hafta sadece izleyin. son gole dikkat
9.hafta gol yememişiz.
10.hafta ibb maçında turgayı tutmasına rağmen arkaya kaçıran yine danny.
11. hafta nobre önünde kafa vuruyor.
12. hafta karabük ün attığı 2. ve 3. golü kesin izleyin.
13. hafta gol yememişiz.
14. hafta tamamen şans golü yemişiz. İbriçiç vurmuş danny nin ayağına çarpmış.
15. hafta pedriyelin topuna müdahale edemiyor erman vuruyor ve gol. Burada hatalı sayılmaz.
16. hafta fenerin golünde hatası yok.
17. hafta gol yememişiz.

Bunlar sadece ligde yediğimiz gollerdeki hataları. Oyun kurmaya çalışırken kaptırdığı toplara girmiyorum, Şampiyonlar ligine girmiyorum. Sadece izleyin objektif olun. Burada herkes bu renkler için yorum yapıyor.

Gecenin bir yarısı üşenmeden tekrardan bu maçları izledim. Sizde izleyin. :)

Hesap sormak diye birşey sözkonusu değil fikrimi belirttiğimi söyledim.Stoper transferi şart diyorum Dany'nin tek başına yeterli olmadığını bende söylüyorum ama bunda sol bek'e gerektiğinden fazla kademeye girmesininde etkisi var.

Ve Biz bu yıl adam adama savunma yapmıyoruz.Alan Savunması yapıyoruz buda çok fazla hata olmasını gerektiriyor.Bunun da etkisi var.

Keşke Dany'nin yapamadıklarının yanında yaptıklarını da yazsaydınız. Derbide, Manutd maçında, Cluj maçında vsvs bu adam olmasaydı asıl şu anda ne durumda olurduk. Özellikle rakiplerin siyahi, güçlü fizikli forvetleri karşısında top oynatmaması. Dany kötü degil, en azından kötü savunma hattımızın en iyi adamı bu sezon.Ayrıca ayağa topla çıkabilen ligin en nadir savunmacılarından. Tabiki de hesap sorar gibi bi durum yok yanlış anlaşılmak istemem, sizin fikriniz bişey diyemem :)

Yazmayim dedim ama yazdırıyorsunuz.

Tunahan kardeşim...

Sneijder gelmiş tek forvete dönülecek.Elmander-Umut-Burak olan takıma 1 yabancı forvet transferi.!!!! demişsin.

3 tane ünlem koyarak nasıl bir tepki vermiş olduğunu anladım. Ben de sana diyorum ki, bugün CL deki hiç bir takımın 1. forveti olamaz Umut ile Elmander. Hatta 18 e bile giremez. Belki Celtic te arada bir oynayabilirler o da belki. Hatta uefa daki takımların bile bazılarının forveti Umut ve Elmanderden çok yukarıda.

Sol bek gereksiz diyorsunuz Riera defansta ölüm tehklikesi işaretiyle geziyor sanki-Hakan Balta kalır ve Çağlar var daha bu sezon hiç kullanmadığımız.

EE bu cümleyi kurarsan Danny i de bu kadar övüyorsan. Defans oyuncusu da gereksiz o zaman. Stopere de ihtiyacımız yok. DANNY var, gökhan var, semih var, gerekirse hakan balta da oynar...

Muhammed kardeşim...

Şu yaptıklarını da sen yaz. Ben de öğrenmiş olurum. Şampiyonlar liginde arenadaki Cluj maçında saolsun yine ilk golü yeme sebebimiz... Rakibin siyahi forvetleri demişsin. Braganın forveti Eder , ama maçta Ederi Semih tuttu. Dany değil. Ayrıca Braga ve Cluj takımından kimleri sayabilirsin bizde direk banko oynar diye. ManU yedek kadrosuyla geldi. Evet Welbeck çok potansiyeli olan bir futbolcu ama 2-3 senesi var. Daha toy.
Derbi de demişsin derbide fenerin pozisyonu dahi yok. O da fenerin bizden daha kötü olmasından. İlk ManU maçında ne kadar yılın en iyi futbolunu da oynamış olsak Hernandezin 2-3 defa Muslerayla karşı karşıya kalmasına sebep olan yine Danny. Allahtan Hernandez atamadı.:.

Neyse sonuçta armamızı taşıyan bir futbolcu.Ben beğenmiyorum o kadar. :)

Yazmayim dedim ama yazdırıyorsunuz.

Tunahan kardeşim...

Sneijder gelmiş tek forvete dönülecek.Elmander-Umut-Burak olan takıma 1 yabancı forvet transferi.!!!! demişsin.

3 tane ünlem koyarak nasıl bir tepki vermiş olduğunu anladım. Ben de sana diyorum ki, bugün CL deki hiç bir takımın 1. forveti olamaz Umut ile Elmander. Hatta 18 e bile giremez. Belki Celtic te arada bir oynayabilirler o da belki. Hatta uefa daki takımların bile bazılarının forveti Umut ve Elmanderden çok yukarıda.

EE bu cümleyi kurarsan Danny i de bu kadar övüyorsan. Defans oyuncusu da gereksiz o zaman. Stopere de ihtiyacımız yok. DANNY var, gökhan var, semih var, gerekirse hakan balta da oynar...

Muhammed kardeşim...

Şu yaptıklarını da sen yaz. Ben de öğrenmiş olurum. Şampiyonlar liginde arenadaki Cluj maçında saolsun yine ilk golü yeme sebebimiz... Rakibin siyahi forvetleri demişsin. Braganın forveti Eder , ama maçta Ederi Semih tuttu. Dany değil. Ayrıca Braga ve Cluj takımından kimleri sayabilirsin bizde direk banko oynar diye. ManU yedek kadrosuyla geldi. Evet Welbeck çok potansiyeli olan bir futbolcu ama 2-3 senesi var. Daha toy.
Derbi de demişsin derbide fenerin pozisyonu dahi yok. O da fenerin bizden daha kötü olmasından. İlk ManU maçında ne kadar yılın en iyi futbolunu da oynamış olsak Hernandezin 2-3 defa Muslerayla karşı karşıya kalmasına sebep olan yine Danny. Allahtan Hernandez atamadı.:.

Neyse sonuçta armamızı taşıyan bir futbolcu.Ben beğenmiyorum o kadar. :)

Ona bakarsanız son Kasımpaşa maçında top Selçuk İnan'a çarpıp İbricic'in önünde kalmasa gol yemeyecektik. :) Burda Selçuk mu suçlu oluyor ? Neyse bu sizin fikriniz, bana göre Dany gayet başarılı. Arada tabiki de özgüven fazlalığından kaynaklanan saçmalıkları var buna birşey diyemem.

Dany ve Semih 5 yıl bu takımın stoper ikilisi olurlar bence.Dany en olmazsa olmazlardan bu takımın.

Defans mevkisi idare edilir diye düşünüyorum sezon sonuna kadar,Gökhan Zan ve Hakan Balta ile.Alınacaksa genç bir sol bek alınabilir o da şart değil bence.

Açıkcası çok güveniyorum ben takıma.4-5-1 ile düzene gireceğiz.Hamit ve Selçuk otomatikman rahatlayacaklar 4-5-1 ve Sneijder'in gelişi ile.Dediğim gibi eminim ben başarı geleceğine.

Muhammed kardeşim , güzel kardeşim, sen benim yazdıklarımı okuyor musun?

Bu benim yazdığım...

14. hafta tamamen şans golü yemişiz. İbriçiç vurmuş danny nin ayağına çarpmış.

Bu senin yazdığın...

Ona bakarsanız son Kasımpaşa maçında top Selçuk İnan'a çarpıp İbricic'in önünde kalmasa gol yemeyecektik. Burda Selçuk mu suçlu oluyor ?

Sanırım Cluj maçındaki golden bahsederek espri yapmaya kalktın. Ben orada Danny e çarpıpta gol olmasına bir şey demiyorum. O şansızlık. Ama o

golü bir daha izle. tutmuş olduğu adam , 2 metre geriden gelip, 6 pas içinde Danny den önce topa vuruyor... Daha nasıl açıklayim. :)

Neyse daha fazla uzatmayalım :)

Etrafındakilerle sıklıkla Dany tartışması yapan ve Dany'nin yanında tavır koyan bir çocuk olarak Dany'nn değerini yokluğunda,yerine uçmayıp koşan bir stoperle oynadığımızda anlayacağımızı düşünüyorum naçizane. :)