Kupadaki bir iki sürpriz ihtimali dışında buraya dair konuşulacak bir şey olduğunu sanmıyorum.Kritik olan önümüzdeki sezon.''Para harcadık ama başarı gelmedi'' mantığı yatırım kesmek için bir sebep değil tam tersine ''parayı yanlış harcadık'' cümlesinin itirafıdır.Parayı yöneten ben değildim sonuçta.Kadın voleybola dair doğru bir kadro kurmak da atla deve değil.Elinde Neriman Özsoy varken ''yerliler yerinden kıpırdamıyor,takım kurmanın anlamı yok'' diyemez kimse.
Bu kulübün başarı kültürü var,yönetimler isteyip irili ufaklı adımlar attığında da başarı koşar adım geliyor.O sebeple lütfen popülariteye,seçime oynanmasın.Galatasaray'ın varlık sebebi bu takımlar,yönetimsel başarının tek parametresi olmasa da ana parametresi burası.
Bu kulübün başarı kültürü var,yönetimler isteyip irili ufaklı adımlar attığında da başarı koşar adım geliyor.O sebeple lütfen popülariteye,seçime oynanmasın.Galatasaray'ın varlık sebebi bu takımlar,yönetimsel başarının tek parametresi olmasa da ana parametresi burası.