2013-2014 Kadın Voleybol Takımımızın Maçları

[h=1]Beşiktaş 0 – 3 Galatasaray Daikin[/h]
Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi 19. hafta maçında, Akatlar Spor Salonu'nda Beşiktaş ile karşılaştı. Takımımız müsabakayı 3-0 kazandı.

Galatasaray Daikin bu sonuçla puanını 46,3’e yükseltti ve ligde 4. sırada yer aldı.

Beşiktaş v Galatasaray Daikin

Salon: Akatlar Spor Salonu
Setler: 21-25, 16-25, 12-25
Süre: 75 dakika
Hakemler: Emre Özkur, Vedat Kırçova

Beşiktaş: Marina, Seda, Gabriela, Nilay, Selime, Paula, Ayça (L), Ceyda, Dicle
Galatasaray Daikin: Ergül, Sinem, Nihan (L), Rabadzhieva, Montano, Neriman, Lo Bianco
 
Cumartesi saat 16.00'da Fenerbahçe deplasmanına çıkıyoruz. Maç NTV Spor'dan yayınlanacak. Başarılar takımımıza. :)
 
Bir şeylere çalışılmış da setin yarısına kadar tuttu sırf.Montano noktasında sabitim,tatil yapıp seneye gelmesi daha makul.Play-off'tan falan bir şey çıkmaz,Aslı'nın yerine şu Ergül'ü izliyoruz hala küfür gibi.
 
Yine bir Barbolini klasiği izliyoruz. Parkeye tek planla çıkmış. İkimci bir plan, hamle yok. Kenardan sadece izliyor. Gamze, Aslı gibi genç yetenekler kenarda; Sinem ve Ergül sahada...
 
Kadınlar gününde, kendi alt yapı oyuncusu Galatasaray'lı kadın oyunculara çiçek verirken ana avrat küfür eden taraftara Fenerbahçe taraftarı denir.
 
İkinci sette FB farkı açınca oyunu bıraktı, bu sayede tek setimizi alabildik. Maç boyu da bunun tekrarlanmasına izin vermediler.

İki senedir aynı sorunlar devam ediyor. Servis karşılayamıyoruz, ortayı kullanamıyoruz, blok yapamıyoruz. Teknik ekibin tek bir hamlesi var; Leo çıkacak, Gamze girecek. Bunu da herkes ezberledi zaten. Bu yüzden bize karşı biraz hazırlanan her takım bizden puan alabiliyor.

Şu ligde dördüncülüğü biraz zorlayacak bir takım olsa, lig dördüncülüğü de tehlikeye girerdi eminim...
 
Bu takımdan kimsenin ümidi olmasın. zaten O barboli burada durdukça en iyi oyuncular bile gelse birşey olmaz. Ayrıca kadromuz çok kötü. Saori'yi bugüne kadar hep savunurdum. Ama bu maçla birlikte derhal ülkesine postalanması lazım. 4 sette 1 sayı ile oynamış. Smaçörüm diye ortada dolanmasın. Ezgi oynasa 2 sayı alırdı eminim. Rabadzhieva ve Leo da birbirinden kötü. Tek Neriman ile ayakta kalıyoruz. O da manşette ve hücuma çok hatalı oynuyor.
 
Yeter diyerek söze başlamak istiyorum.Geçen yıl hariç sürekli mağlubuz bunlara karşı.Geçen yılda ne halde olduklarını biliyoruz zaten.Biraz iyi oyuncu transfer ettiler yine üstümüze geçtiler.Servis yok, blok yok.2. setide resmen hediye ettiler bize yoksa 3-0 net skorla kazanacaklardı.Neriman hariç hücum eden oyuncu yok.Allah aşkına biri açıklasın Saori'yi neden ldık biz? %7 ile hücum etmek ne demektir ya.Geçen yıl Vakıfbank'ta ne yapmış ki transfer ettik?Rabadzhieva zaten ortalama bir oyuncu birşey demiyorum.Ergül-Sinem ikilisi ise vasat kere vasat.Nihan'ın da nasıl olduğunu biliyoruz zaten.Fb 21 blok biz 6 blok bu nedir ya?Yeon Kim kötü oynuyor Aneta çıkıyor maçı alıyor bizde Neriman kötü oynasa 10 sayıyı geçemeyecektik heralde.
Seneye büyük ihtimalle Cev'deyiz artık ama şuan ki Fb gibi bir kadro kuralım Allah rızası için isteyince oluyor demekki.Neriman'ı tutalım en başta ve doğru düzgün bir antrenör gelsin.
 
Montano-Veljkovic-Aslı-Neriman-Gamze-Nihan.İki yabancı hakkı kullanıp kalanını altyapıdaki başarılı takımla kapatsak en mantıklısı.Kurulabilecek en iyi kadro diye lafa girmeye gerek yok,şu Türk oyuncuların varlığı sırf zarar.
4 maçlık galibiyet serisiyle keyifli girdiğimiz derbiler Havlickova'yla Abbondanza'ya CV doldurtarak geçti.Sezon Eczacıbaşı galibiyeti,biraz da CL grubu dışında çöp.
 
Bugün saat 18.00'de Eczacıbaşı ile maçımız var. NTV Spor'dan yayınlanacak. Berbat geçen sezonu kurtarma maçı olabilir. Kazanırsak sezonu 3. bitirme anlamında iddialı bir konuma geliriz. Çünkü son hafta Eczacı, FB ile karşılaşacak. Umarım teknik heyet ve oyuncular bu fırsatı değerlendirir.
 
Ortalıkta çok dedikodu dolanıyor, biri de Neriman'ın takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili, deniliyor ki Neriman kalmak için seneye kurulacak kadroya bakacakmış, aslında bir yandan haklı da, çünkü ondan başka savaşan yok takımda, neden kendini paralasın ki yine aynı tarz kadro kurulacaksa. İyi oyuncuları getirtmek için şampiyonlar ligi şart deniliyor, evet ama Fener'e bakıyorsun, Cev kupasında mücadele ettiği dönemde gayet iyi kadro kurdu, iyi yabancılar getirdi, biz neden yapmayalım? Para diyorlar, al Daikin'in yanına bir sponsor daha
 
Kadro yine hayal kırıklığı... Montano, Velijkoviç ve Gamze tribüne çıkmış. FB maçındaki düzenle sahadayız. Bu maçı da 0-3 kaybederiz. Geçmiş olsun.
 
İlk seti 20-25 kaybettik. Eczacı bir set daha alırsa ligi üçüncü bitirmeyi garantiler.

İkinci seti 25-22 kazandık. Rakip 7 sayı farktan gelip sete ortak oldu.

Üçüncü seti 17-25 kaybettik. Bekle bizi Cev Cup... :confused:

Dördüncü set 15-25, maç sonucu: 1-3
 
Bu seneki performansla zaten hak etmiyorduk şampiyonlar ligini.. Çok yazık gerçekten.. Vakıf'ı eleyip finale de çıkamayacağımıza göre artık seneye eğer iyi bir bütçe ayrılmazsa 2-3 sene önceki halimize döneriz
 
[h=1]Galatasaray Daikin – Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt[/h]
Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Teledünya Süper Kupa Çeyrek Final rövanş maçında, 23 Mart 2014 Pazar günü saat 16.00'da, Yeşilyurt Spor Salonu'nda Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile karşılaşacak.
 

Üst