Vardım.Sürece bütüncül bakabildiğimden yaklaşımınızı acımasız buldum,Fenerbahçe taraftarına yağdırdığınız övgü ise ''şikeci komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi'' bence.Geçtiğimiz sezon iç sahadaki tüm maçlarının toplamında bizim Eczacıbaşı maçında takıma verdiğimiz doğru ve agresif desteği veremediler.Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında son yılların en keyifli tribünlerinden biri vardı,lig maçında ise takım sahada hayli tatsız olmasına karşın oyundan kopulmayıp geri dönüşte pay sahibi olundu.Önceki sezonki kıvılcımda Tomis Constanta ve Yamamay maçlarındaki tribünü de takdir edersiniz.Elimden geldikçe gidiyorum merak etmeyin siz geçenki Fb maçında varmıydınız?
Fenerbahçe maçında ilk setteki görüntüden ben de rahatsız oldum fakat bundan tribünün dozu aşarak bilenmesi kadar şubenin iş bilmezliği ve maç önü polisle yaşanan sıkıntılar da etkin oldu.Hal böyleyken derbi boyunca sahada baston yutmuş gibi duran bir takıma olumsuz anlamda çıt çıkarmayan tribüne geçtiğimiz sezon Burhan Felek'te bize kaybettikleri derbi sonrası oyuncularına söylemediklerini bırakmayanları örnek gösterirseniz rahatsızlık duyarım,sebeplerini de açıklayabildiğimi düşünüyorum.