2013-2014 Kadın Voleybol Takımımızın Maçları

Elimden geldikçe gidiyorum merak etmeyin siz geçenki Fb maçında varmıydınız?
Vardım.Sürece bütüncül bakabildiğimden yaklaşımınızı acımasız buldum,Fenerbahçe taraftarına yağdırdığınız övgü ise ''şikeci komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi'' bence.Geçtiğimiz sezon iç sahadaki tüm maçlarının toplamında bizim Eczacıbaşı maçında takıma verdiğimiz doğru ve agresif desteği veremediler.Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında son yılların en keyifli tribünlerinden biri vardı,lig maçında ise takım sahada hayli tatsız olmasına karşın oyundan kopulmayıp geri dönüşte pay sahibi olundu.Önceki sezonki kıvılcımda Tomis Constanta ve Yamamay maçlarındaki tribünü de takdir edersiniz.
Fenerbahçe maçında ilk setteki görüntüden ben de rahatsız oldum fakat bundan tribünün dozu aşarak bilenmesi kadar şubenin iş bilmezliği ve maç önü polisle yaşanan sıkıntılar da etkin oldu.Hal böyleyken derbi boyunca sahada baston yutmuş gibi duran bir takıma olumsuz anlamda çıt çıkarmayan tribüne geçtiğimiz sezon Burhan Felek'te bize kaybettikleri derbi sonrası oyuncularına söylemediklerini bırakmayanları örnek gösterirseniz rahatsızlık duyarım,sebeplerini de açıklayabildiğimi düşünüyorum.

Neden karamsarsınız deniliyor, Vakıf maçındaki gibi oynasınlar tamam karamsar olmayız ama kızlar artık kafalarında ligi bitirmiş, okeye dönüyoruz modunda oynamaya devam ederse elbette üçüncülük ve şampiyonlar ligi için karamsar oluruz.. Takım bizi karamsarlığa itiyor..

Gençler liginin 2. etabına kızlarımız yine iyi başladı maşallah.. Fenerbahçe'yi 25-21 / 25-20 / 25-8 setlerle 3-0 yenmişiz.. Yarın da Beşiktaş ile oynayacağız

Vardım.Sürece bütüncül bakabildiğimden yaklaşımınızı acımasız buldum,Fenerbahçe taraftarına yağdırdığınız övgü ise ''şikeci komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi'' bence.Geçtiğimiz sezon iç sahadaki tüm maçlarının toplamında bizim Eczacıbaşı maçında takıma verdiğimiz doğru ve agresif desteği veremediler.Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında son yılların en keyifli tribünlerinden biri vardı,lig maçında ise takım sahada hayli tatsız olmasına karşın oyundan kopulmayıp geri dönüşte pay sahibi olundu.Önceki sezonki kıvılcımda Tomis Constanta ve Yamamay maçlarındaki tribünü de takdir edersiniz.
Fenerbahçe maçında ilk setteki görüntüden ben de rahatsız oldum fakat bundan tribünün dozu aşarak bilenmesi kadar şubenin iş bilmezliği ve maç önü polisle yaşanan sıkıntılar da etkin oldu.Hal böyleyken derbi boyunca sahada baston yutmuş gibi duran bir takıma olumsuz anlamda çıt çıkarmayan tribüne geçtiğimiz sezon Burhan Felek'te bize kaybettikleri derbi sonrası oyuncularına söylemediklerini bırakmayanları örnek gösterirseniz rahatsızlık duyarım,sebeplerini de açıklayabildiğimi düşünüyorum.

Geçen yıl ki maçları örnek vermişsiniz de ben bu yılkilerden bahsetmiştim.Geçen yıl ki maçlarda dahi ben Fb-Vakıf maçındaki atmsoferi oluşturamadıgımızı düşünüyorum bu benim fikrim tabi sizin fikrinizede saygılıyım.Fb taraftarını övmüyorum sadece Fb'li voleybolsever arkadaşlar bir bütün olduklarında bizden daha iyi takımına destek olduklarını düşünüyorum.

Genç kızlarımız Vakıfbank'ı 3-0 la yenerek namağlup şampiyon oldular.. Minik, yıldız, genç ve ardından Pav ligi şampiyonluğu yaşıyor böylece bu jenerasyon.. Ehh artık A takımında da görürüz umarım bu şampiyonlukları :)

Tebrikler gençlerimize. Umarım yakın gelecekte bu jenerasyonun katkılarını A takımda görmeye başlarız. :)

Erkeklerde de Arkas'ın ardından 2. olmuşuz. Alt yapıda sağlam hamleler var.

Haberler patır patır dökülüyor.3 aydır da burada maaşlar ödenmiyor haberi var.Saygılar yönetime.Dünyanın hangi kulübünde nasıl yürüyor bilemiyorum ama burası Galatasaray,sıradışı durumlar haricinde olmaması gereken bir tabloyu normalleştirmek kimse için seçenek değil.

Haberler patır patır dökülüyor.3 aydır da burada maaşlar ödenmiyor haberi var.Saygılar yönetime.Dünyanın hangi kulübünde nasıl yürüyor bilemiyorum ama burası Galatasaray,sıradışı durumlar haricinde olmaması gereken bir tabloyu normalleştirmek kimse için seçenek değil.

Bugün Orkun Darnel'e bu konuyu sordum twitter da verdiği cevap aynen şu; geriden gelen ödeme yok.
Bir de çok güzel bir şey söyledi; Problem neden sadece kadın takımın da?

Bu kuvvetle yalanlanıyorsa sevinirim abi.Daikin'le ara bozulmaya çalışılıyor iması mı var acaba orada,başka bir şey aklıma gelmedi açıkçası. :)

Neriman yeni kaptanımız olmuş, o artık Başbakan değil Kaptan Neriman :) yakıştı bence, Leo'ya çok ayıp oldu deniliyor ama Leo'nun da bozulacağını sanmıyorum, bence severek vermiştir kaptanlığı, zaten Neri ile de araları çok iyi

Bu yıl şuana kadar bayan takımımız benim için tam bir hayal kırıklığı, Montano' da sakatlıktan sonra takıma hiç beklentimde kalmadı zaten, bide merak ettiğim birşeyvar en önemli oyuncun sakatlanmışken neden p.ç bir tranfer yapılmaz? Dünyada iyi oyuncumu kalmamış?

Bayanlarda artık işimiz mucizelere kaldı.Seneye Cev Cup'ta oynayacağız büyük ihtimalle.Erkek voleybolda olduğu gibi bu şubede küçülecek büyük ihtimalle gerçi ne zaman büyümüştük ki .

Olur da Eczacıbaşı maçını 3 puanla geçersek gider olmadık bir maçta puan bırakıp yine 4. oluruz.Takım hayal kurmayın diyor alenen.

Beşiktaş'ın Avrupa maçından dolayı maç çarşamba günüymüş.Beşiktaş kupalarda finale kaldı formdalar diyebilir umarım puan vermeyiz.

Beşiktaş – Galatasaray Daikin

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi 19. hafta maçında, 5 Mart 2014 Çarşamba günü, saat 15.00'da, Akatlar Spor Salonu'nda Beşiktaş ile karşılaşacak.