2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse yamamış ama Telekom'un aldığı Manny Harris çok üst düzey bir oyuncu olabilir EL seviyesinde denemeye değer en azından

Son üç maçta 25,21,27 sayı ile oynamış. İyi bir şutör ve pozisyonuna göre iyi bir ribaundçu. Sene sonuna kadar takip etmekte yarar var. CV'si'de iyi. NBA çift haneleri bulduğu maçlar var.

Geçtiğimiz günlerde birçok sitede çıkan habere göre federasyon başkanımız Sayın Turgay Demirel ve Milli takımımızın antrenörü Sayın Ergin Ataman yabancı sınırlamasını 5+2 olarak yani sahada istenirse 5 yabancı aynı anda bulunabilecek ve yine istenirse ekstradan 2 yabancı oyuncu da kenarda oturabilecek durumda olmasına karar verdiler. Bu kararı da önümüzdeki günlerde kulüplerle paylaşıp onaylarını alacaklarını İlettiler.

Karar onaylanırsa kadroları buna göre revize ederiz.

Ayrıca 4 numara için;
GREEN, CALEB - Welcome to Eurocup

Önerim. Nasıl bir oyuncu ?

Allah aşkına Erceg'i yazmayın şu kadrolara. Semih'i yazın, Erceg'i yazmayın :(

Son maçta CSKA Moscow' u tek başına deviriyordu dememize gerek yok herhalde ;)
Zoran Erceg yetenekleri sorgulanacak bir oyuncu değil, hırslı bir yapısı olduğu da söylenebilir; fiziksel handikabı söz konusu olabilir ama oynadığı pozisyon olan 4 numarada çok da fazla sırıttığını düşünmüyorum.
Kısacası Erceg' i ilk etapta kadrodan çıkarılması gereken isimlerden biri olarak lanse etmek doğru değil.

Erceg CSKA maçında mükemmel oynadı.Keşke her maça aynı konsantreyle ve sertlikle çıkabilse.
Erceg gibi standardı olmayan oyuncular hoşuma gitmiyor.
Tabi bu demek değil Erceg basketbolcu değil kovulsun, oynatılmasın.
Biz her şeyi uçta yaşıyoruz.Bir oyuncuyu ya göklere çıkarıyoruz ya da o oyuncuya sövüyoruz.
Misal Zoran Erceg'le Şuacan seviyesindeymiş gibi dalga geçince hem dalga geçilcek duruma düşüyorsun hem de bu güzel performansını övmeye yüz bulamıyorsun.
Onun için bence eleştirilerimiz de övgülerimiz de daha ölçülü ve seviyeli olmalı.

Önümüzdeki sene Erceg'in sözleşmesi devam ediyor. Göndersek bile komple bir 4 numara almak kolay değil. Yabancı sayısının da artacağını düşünerek 4 numara rotasyonuna Derrick Brown gibi atletik bir oyuncu eklemek mantıklı olmaz mı? Brown/Erceg/Ersin çok özel bir 4 numara rotasyonu olur gerçekten.

Bana bir maç 90 on maç 10 veren adamı neden takımda tutayım? Erceg yetenekli olabilir ama kötü basketbolcu. Kendince belli maçları hedef koymuş onları farklı oynuyor (CSKA maçı gibi) ve taraftarımız yanılgıya düşüyor. Bana her maç sahada ne vereceği belli adam lazım.

Arkadaşa esecekte oynayacak. Şu yetenekle iyi sporcu olmanın farkını bir farketsek. Anelka daha yetenekliydi lakin iyi futbolcu olan Thiery Henry'di.

Savas Karadag ‏@savaskaradag Korumalı Tweetler 22 sa.
kokeni izmir oldugu icin kaymakoglu'nu turk statusunde oynatabilir miyiz acaba..

Savas Karadag ‏@savaskaradag Korumalı Tweetler 22 sa.
gerci federasyona 5+2 yabanciyi onaylarsa iyi transfer; seneye maksimum verim aliriz..

Ivkovic gelir ve isterse koşa koşa gelir Teo.

Anlaşılan Teo bir şekilde Istanbula gelecek bu sezon.

Furkan konusunda ise yönetim biraz hızlı davranmalı tamam Fenere gitmesi zor ihtimal ama Efesi tercih edebilir gayet oyuncular

Furkan'ın 1.5 milyon euroluk topçu olduğunu da ben sanmıyorum. Böyle bir ücrete imza atmaya hevesliyse çok tutmayalım. Muhtemelen 5+2 kuralı gelecek, hâlâ değerini bulmayan yerlilere böyle kontratlar verilecekse sıkıntı büyük.

Bakın, ülker gibi efes gibi sağlam bir sponsor bulmamız şart. Çoğunuz burun kıvırıyor lakin kulüp her sezon amatör branşlar yüzünden ciddi zarar etmekte. Bunun ana sebebi sponsor görüntüsü verenler yüzünden. Vizyonumuzla övünüyoruz ancak bizi hedeflerimize ulaştırabilecek sponsorları yanımıza çekemiyoruz. Günümüzde sponsorlar spor kulüpleri için olmazsa olmazdır.

Galatasaray’da 2014 yılı Erkek Basketbol Takımı bütçesi 40 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Transfer hayallerimize darbe vurmak istemem ama erkek şubede küçülmeye gidilmiş.

Şimdiki kura göre yaklaşık 14 milyon euro eder. Rakam gayet iyi. Ben daha düşük bekliyordum.

Ayrıca Liv hospital ile anlaşma bu sezon son değil miydi?

Sponsor dahil mi o paraya? Dahilse ne kadari bizim ne kadari onlarin? 14 milyion kotu rakam degil dogru kullanalim yeter. Sinan, arroyo, engin, ender den indirim talep edebiliriz ozellikle bir boka derman olamayan yerlilerden. Az ama oz rotasyon kuralim bu sezon.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

12 saglam adamla kadro kurabilirsin,bu sezon çok geniş kadroyla çıktık yola ama büyük sıkıntı yaşadık.Geçmişinde büyük sakatlık problemi olmayan ve kariyerinin sonunda olmayan adamlarla çıkalım yola.

Ergin hoca bir röportajında sezon ortası sakatlıklarından dolayı sezon başı bütçesine ek bütçe talep ettiklerinde yönetimin bu isteği hemen yerine getirdiğini söylemiş ve teşekkür etmişti.

Yani yönetim bu konuda sıkıntı çıkarmayacaktır istek olursa. Ayrıca 14 milyon euro da hiç fena değil bence.

Arroyo, Aaron Jackson, Ender, Nikolov
Göksenin, Hairston
Markoishvili(Simon), Cenk
Erceg, Ersin, Kaimakoglou
Furkan, Marjanovic

Şu kadro kurulur o bütçeye sanırım? 7 yabancılı.

Ergin hoca bir röportajında sezon ortası sakatlıklarından dolayı sezon başı bütçesine ek bütçe talep ettiklerinde yönetimin bu isteği hemen yerine getirdiğini söylemiş ve teşekkür etmişti.

Yani yönetim bu konuda sıkıntı çıkarmayacaktır istek olursa. Ayrıca 14 milyon euro da hiç fena değil bence.

Arroyo, Aaron Jackson, Ender, Nikolov
Göksenin, Hairston
Markoishvili(Simon), Cenk
Erceg, Ersin, Kaimakoglou
Furkan, Marjanovic

Şu kadro kurulur o bütçeye sanırım? 7 yabancılı.

Abi Aaron Jackson için Gordon'dan vazgeçilmez sanki. Bu 5+2 zımbırtısı gelirse kesinlikle takımda kalmalı Jamont.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...