2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhşallah alırız Krstic'i. Sanırım sezonbaşı'da ilgilenmiştik. Bu arada Nenad Krstic'in menajeri Misko Raznatovic: CSKA ile 1 yillik daha kontrati var. GS ile gorustugumuz dogru degil demiş.

Kesin mi ?

Emir Preldzic ile yollar ayrılıyor,sürekli antremanlara geç kalması Obradovic'i çileden çıkartmış. Obradovic,bundan sonra benim olduğum yerde Emir olamaz demiş,bugün maçtada kadroda değil,hatta salondan bugün eşyalarını toplamayada geldi. via https://twitter.com/brkrtls1907

Emir gidiyor. 1 sayfa önce yazdığım Cenk'e Fenerin ilgisi doğrulanıyor. Cenk'i kaybetmeyiz umarım. Kaliteli oyuncu.

Krstic gelirse sırtı dönük oynayabilen bir pota altımız olur ilaç gibi. Ersinle ikisi süper iş yapar. Hem orta mesafe, hem birebir, hem tecrübe olarak Krstic.... İnşallah seneye kalırız da EL'ye Krstic ve diğer hamlelerimizle bi F8 daha yaparız.

Cenk ve Furkan konusunda karşı yakanin ilgisini ortaya çıkaran haberler var.Obradovicin ikisini de beğendiği söyleniyor.Emiri de kadro dışı bırakmıșlarken kontenjan artsa dahi yerlilere sulanacaklardir keza Efes'te öyle onlar da Furkan ile ciddi olarak ilgileniyormuș

Bütçe konusunda baya mutlu oldum futbolda Ffp tehlikesi varken ufak çapta küçülmeye gidebiliriz endişem vardı ama bütçe güzel verimli kullanırsak sıkıntı olmaz

Kerem Kanter ve Nikolov gelecek sezon kadroda olacak gibi ve bu beni heyecanlandiriyor kadroda 1 2 tane genç potansiyelli gençler görmek sevindirici.Ergin hoca Nikolov konusunda ağırlık koyup işi halledecektir

Pullen-Teodosic-Delaney-Gavel-Koszarek-Goudelock-Toolson-Langford-Hickman-Perperoglou-Gelabale-Summers-Slaughter-Vazquez isimleri serbestmiş bu yaz.

Langford-Perperoğlu ve Vazquez çok iyi giderdi.

Krstic'in olacağını pek sanmıyorum (hem CSKA'da 1 sene daha opsiyonu var hemde Fener ve Efes'te bastıracaktır onun için) ama artık hamlelerimizi sezon devam ederken yapmaya çalıştığımızı görmek güzel... Kaliteli veya çıkışta olan oyuncuları alabilmek için bu tarihlerde başlamak lazım çalışmalara...

Kendini tutamayanlar kervanına ekleniyorum ben de :D 5+2 de geliyosa madem...

Arroyo-Langford-Ender-Nikolov
Hickman-Sinan-Göksenin
Marko-Cenk
Ersin-Medley
Furkan-Slaughter-Sertaç

Çok mu pahalı oldu sanki kadro :D Neyse hayal kuruyoruz zaten...

Slaughter iyi güzel hoş da bence bize yaramaz. Bize sırtı dönük oyunu şiir gibi oynayacak iyi kötü orta mesafe falan atacak adam lazım. Bourousis gibi.

Telekom'daki Manny Harris çok efektif bir oyuncu.Bana kızanlar olur ama yabancı sınırı olmasa elde bulundurulması gereken bir oyuncu.

6-7 yabancılı kadrolar yapıyorsunuz güzel de,Erwin Dudley'nin seneye yerli statüsünde olmayacağını pek hesaba katmıyorsunuz,onun yerli statüsünde olmaması demek yapılacak kadro planlamasının daha farklı olması demek,fakat en önemlisi EL bileti alabilmek ki bunun yolu TBL'de Banvit'i eleyip finale kalabilmekten geçiyor

Mantas Kalnietis - Carlos Arroyo - Ender Arslan - Kristijan Nikolov
Jamont Gordon - Sinan Güler - Göksenin Köksal
Manuchar Markoishvili(Malik Hairston) - Cenk Akyol
Andres Nocioni(Zoran Erceg) - Ersin Dağlı
Nenad Krstic - Furkan Aldemir - Kerem Gönlüm

Ersin Türk statüsünde oynayamazsa roller değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...