2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapıp edip MİLANO gibi bir takım kuralım. Her bölgemiz savaş makinalarından oluşsun ki taş gibi takım olalım. Deplasmanda-içerde herkese meydan okuyalım, bileğimizi bükmek zor olsun.

Allah bir sakatlık vermesin, çok da sıfırdan kurmaya gerek yok gibi yabancı rotasyonunu. Hakikatten akılcı 2-3 hamleyle çok sağlam bir kadro kurabiliriz. Tabi 2-3 hamle için onlarca alternatif var, yaz yaz bitmez :)

Arroyo-Ender-Delaney*-Nikolov
Hairston*-Göksenin
Markoishvili-Cenk
Erceg-Kaimakoglou*-Ersin
Furkan-Krstic-Sertaç

*: Dentmon veya Bobby Dixon; Jamont veya Dragic; Doellman veya D. Brown; Pleiss veya Hamilton...

Alternatif bol dediğim gibi. Ama çok köklü değişiklikler yapılmaması taraftarıyım.

Carlos Arroyo - Aaron Jackson - Kristijan Nikolov
Malik Hairston - Jamont Gordon - Göksenin Köksal
Manuchar Markoishvili - Cenk Akyol
Derrick Brown - Ersin Dağlı
Nenad Kristic - Furkan Aldemir - Sertaç Şanlı

Veysi'nin bahsettiği büyük ihtimal ile Kerem Kanter, Gönlüm değil :)

Kerem Kanter-Ege Arar-Kristijan Nikolov gelecek için çok önemli oyuncular olucak. bir de Doğuş Özdemiroğlu alınırsa gelecek emin ellerde olur iyi yönetmeyle.

4 kısalı sistemi daha çok tercih edecekse Ataman; Gordon, Malik, Marko kesinlikle kalmalı.

Arroyo'nun yanına Jackson, Furkan'ın yanına Marjanovic yeterli.

Krstic gibi ismi büyük oyuncuların takıma katılması taraftarı değilim.

Nenad Krstic CSKA'dan 7 milyon dolar alıyor deniliyordu doğru mudur bilmiyorum lakin astronomik bir ücret aldığı aşikar. Ben hala Asya ve Güney Amerika üzerine yoğunlaşalım diyorum uzun konusunda. Özellikle Çin ve Japonya liginde.

Bildiğim yerli lisansı olan yerli kalacak verilen haklar geri alınamaz geriye dönük yaptırım yapılamaz.Nenadın menejeri de bizi açıkladı bunu gs haber 24 sitesinden de takip edebilirsiniz

Bildiğim yerli lisansı olan yerli kalacak verilen haklar geri alınamaz geriye dönük yaptırım yapılamaz.Nenadın menejeri de bizi açıkladı bunu gs haber 24 sitesinden de takip edebilirsiniz

Teşekkürler abi.Bu bahsettiğin site direk senin ilgilendiğin bir site mi yoksa takip ettiğin bir site mi?Yani güvenilirliği açısından soruyorum.Sen kefilsen bundan sonra biz de hep orayı takip ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...