Kim olduğuyla ilgili bir fikrim yok ama saf bir PG devşirileceğini sanmıyorum bence Combo Guard lazım Milli takıma ihtiyaç sadece 1 numaraya değil 1-2 oynayabilen birisi olur diye düşünüyorum aklıma bu tarz bir isim gelmiyor aslında.
Seneye milli takımda sürpriz Abd'li bir devşirme guard görebiliriz ve o isim aynı zamanda bize de transfer olabilir.
Seneye milli takımda sürpriz Abd'li bir devşirme guard görebiliriz ve o isim aynı zamanda bize de transfer olabilir.
Türkiye'de mi oynuyor şu an.Zamanında az daha Trajon Langdon devşiriliyordu CSKA'da oynarken.Onun gibi mi yoksa?
Hayır Makedonya nasıl Bo'yu devşiriyorsa o yöntemle olacak. Milli takıma faydası olacak bir Abd'li oyuncuyu TBF istediği an belli para karşılığı milli takımda oynatıyor Türk pasaportunu verip, o oyuncu da otomatikman yerli statüsü kazanıyor, 3 sene üst üste oynama kuralı tabi ki yok o durumda, kulupler devşirmiyor ki. Türkiye'de oynayan oyuncu değil 3 aday var şu anda bekleyip görelim, Euroleague durumumuz filan da belli olsun hele.
Burası işlek olduğu için buraya yazıyorum..Kusura bakmayın..
nbatrky.com forumunda tanıdığınız mod-admin var mı?
2 yıldan beri cezalıyım şikecilere şikeci dediğim için..Yargıtay da onadığna göre şikeciye şikeci demek suç olmakta çıktı
Burası işlek olduğu için buraya yazıyorum..Kusura bakmayın..
nbatrky.com forumunda tanıdığınız mod-admin var mı?
2 yıldan beri cezalıyım şikecilere şikeci dediğim için..Yargıtay da onadığna göre şikeciye şikeci demek suç olmakta çıktı
Sen böyle yazınca aklıma Malcolm Delaney geldi. Bilmiyorum vatandaşlığı var mı ama aklıma o geldi işte Tanju.