2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim olduğuyla ilgili bir fikrim yok ama saf bir PG devşirileceğini sanmıyorum bence Combo Guard lazım Milli takıma ihtiyaç sadece 1 numaraya değil 1-2 oynayabilen birisi olur diye düşünüyorum aklıma bu tarz bir isim gelmiyor aslında.

Devsirme sartlari nedir arkadaslar? Bu konuda bilgim sifir, mesela Domercant Bosna'da oynuyor, McCalebb Makedonya vs. garip isler.

Yurt disindan Turkiye'de hic oynamamis birini alip devsirebiliyor muyuz?

Sağlam bir jamont gordon milli takıma çok şey katar. Avrupalı rakiplerimize ciddi avantaj sağlarız. Grubumuzda ve olası yarı finalde abd eşleşmesini düşünürsek onun gibi combo guardin fizik üstünlüğüne çok ihtiyaç var. Sakatlıktan nasıl döneceği önemli, yaşı da 27.

Aysal kemerleri sıkacağız demiş. Basketbol için gecerliyse boşa kadro kurmayalım.

Oyuncu devşirmenin şartı en son hatırladığım kadarıyla 3 sene üst üste aynı takımda oynamış ve 25 yaş altında olmasıydı,eğer milli takımda oynayacak diye kural değiştirilmeyecekse bu kurala uygun biri gelmiyor aklıma.

Türkiye'de mi oynuyor şu an.Zamanında az daha Trajon Langdon devşiriliyordu CSKA'da oynarken.Onun gibi mi yoksa?

Hayır Makedonya nasıl Bo'yu devşiriyorsa o yöntemle olacak. Milli takıma faydası olacak bir Abd'li oyuncuyu TBF istediği an belli para karşılığı milli takımda oynatıyor Türk pasaportunu verip, o oyuncu da otomatikman yerli statüsü kazanıyor, 3 sene üst üste oynama kuralı tabi ki yok o durumda, kulupler devşirmiyor ki. Türkiye'de oynayan oyuncu değil 3 aday var şu anda bekleyip görelim, Euroleague durumumuz filan da belli olsun hele.

Sen böyle yazınca aklıma Malcolm Delaney geldi. Bilmiyorum vatandaşlığı var mı ama aklıma o geldi işte Tanju. :)

Burası işlek olduğu için buraya yazıyorum..Kusura bakmayın..
nbatrky.com forumunda tanıdığınız mod-admin var mı?
2 yıldan beri cezalıyım şikecilere şikeci dediğim için..Yargıtay da onadığna göre şikeciye şikeci demek suç olmakta çıktı :)

Hayır Makedonya nasıl Bo'yu devşiriyorsa o yöntemle olacak. Milli takıma faydası olacak bir Abd'li oyuncuyu TBF istediği an belli para karşılığı milli takımda oynatıyor Türk pasaportunu verip, o oyuncu da otomatikman yerli statüsü kazanıyor, 3 sene üst üste oynama kuralı tabi ki yok o durumda, kulupler devşirmiyor ki. Türkiye'de oynayan oyuncu değil 3 aday var şu anda bekleyip görelim, Euroleague durumumuz filan da belli olsun hele.

Adaylar hakkında isim veremiyorsun sanırım.Ama takımlarını ya da oynadıkları ligleri söylersen sevinirim.En azından buralar şenlenir biraz:)

Bu devşirilecek oyuncu gelecek sezonki devşirme kuralı değişikliğinden sonra yerli statüsünde oynayabilecek mi?

Bu konuda kimse net bir şey bilmiyor henüz sanırım,seneye 6 veya 7 olacak yabancı sınırıyla birlikte yeni gelecek kurallardan birisi,devşirme oyuncuların yerli statüsünde oynayamaması,bu da hali hazırda devşirme olup yerli statüsünde oynayan Dudley,Simmons,Ruzic,Wright gibi yabancıların ve milli takımda oynamış Emir ile oynatılması planlanan yeni Abd'nin yerli statüsünde oynayıp oynayamayağı konusunda soru işareti yaratıyor,daha öncekileri etkileyecek mi yoksa sadece bundan sonra devşirilecek oyuncular için mi geçerli olacak?

Bence bütün devşirmeler yeni kuraldan sonra bu hakkını kaybedecek,benim yorumum bu.

İlk akla gelecek isim Delaney.

Yaşları uygun olmadığını düşünsemde Pargo-A.Jackson'da var.

Ama benim favorim Bobby Brown.Şu anda boşta olması da yerli olursa ve EL'ye gidersek bize gelecek mevzusuyla akla gelecek en net isim bence.

Bobby Brown dememin bir diğer nedeni de Ergin hocanın yaşa çok takılmadan en iyisini devşirmek isteyeceğini ve takımın liderliğini verebileceği bir oyuncu istediğini düşünüyorum.

Tanjunun açıklamasından söyle bir baktım point guard olarak alınabilecek(genç olmasıda lazım) aklıma gelenler Bayernden Delaney Kazandan Goudelock Zalgiristen Dentmon bide Maccabiden Rise vardı ama euro2013de karadağ milli takımında oynamıs.

Ben bu arada Markoya taliplerin olduğunu duydum özellikle onu parlatan Trinchieri'nin gelecek sezon El oynamaya yakın olan Kazana getirmek istiyormus.

Emir gibi Semih gibi, iş ahlakı spor ahlakı yerlerde sürünen adamların bu takımda yeri olmamalı.
İlla gelecekse yalandan gsli Kerem Gönlüm gelsin. Hiç yoktan parkede hakkını verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...