2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir bizim takımı da çiftliğe çevirir koçu bile kovdurur kimleri yedi adam

7 yabancı olacaksa Emir ile filan uğraşmayalim ayrıca Furkani kadroda tutalım Işıl bile gittikten sonra Aysal kemerleri sıkacağız dedikten sonra insan bu konuda umitsizlige kapılıyor ister istemez

Yabancı sayısı 5+2 olursa ligin hem kalitesi artar, hem de yerli oyuncuların kendisini daha fazla geliştirmesinin yolu açılmış olur. Daha önce de belirttiğim gibi, Delaney Arroyo ile birbirini tam olarak tamamlayan bir ikili olur. Ayrıca Nikos Zisis'de alınırsa mükemmel bir guard rotasyonu oluşturulur. 15-17 milyon avro civarına kurulabilecek, Euroleague kazanabilecek kapasitede ve kimyada bir kadro yazayım:

PG/SG: Carlos Arroyo, Malcolm Delaney, Ender Arslan
PG/SG: Nikos Zisis, Krstijan Nikolov, Sinan Güler
SF: Stratos Perperoglou, Emir Preldzic
PF: Zoran Erceg, Marcus Slaughter
PF/C: Kerem Gönlüm
C: Nenad Krstic, Furkan Aldemir

Lütfi Arıboğan canlı yayında gelecek sezon erkek takımında da kadın takımımızdaki gibi bir 'bütçeyi verimli kullanma' yoluna gidileceğini söyledi.

Kendisine kadın takımındaki küçülme sorulduğunda ona küçülme olarak bakmayalım,verimli bütçe kullanma olarak bakalım,erkek takımında da aynı şeyi yapacağız seneye dedi,küçülme diyemediğine bütçeyi verimli kullanma da güzel tabirmil gerçekten. Burada gelecek sezon için Langford'lar Krstic'ler yazılırken yönetim bazında yapılan çalışmaların farklı olduğunu görüyoruz.

Avrupa’nın en büyük takımı olan Galatasaray Odebank’ın gelecek sezon küçüleceği yönünde haberlerle ilgili olarak Galatasaray’ın CEO’su Lutfi Arıboğan, Rusya’da açıklamalarda bulundu. Avrupa şampiyonluğunun ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Arıboğan, ”Bazı bütçeler kulüplerimizi zorluyor. Bütçede küçültme değil, verimli bir bütçe kullanma olarak algılanmalı. Küçülmeyi düşünmemek lazım. Erkek takımımızda da benzer bir şey yapacağız” ifadelerini kullandı.

Hala umutlu olmak lazımmı bilemedim sezon başlamadan şevkim kırıldı biraz

PG: Carlos Arroyo-Ender Arslan-Barış Ermiş
SG: Keith Langford- Ricky Hickman-Erol Can Çinko
SF: Markoishvili-Cenk
PF: Kaimakoglou(Nocioni)-Ersin
C: Furkan-Jawai-Kerem Gönlüm

Olmasını istediğim kadro bu.

Maliyetide uygun tanıdık bir isim; John Diebler'a ne dersiniz ? İyi bir şutör hatta keskin. Hiç bir sezon üçlük yüzdesi %40'nın altına inmemiş. Zamanla EL seviyesine gelecektir. Hatta ileri gidiyorum yeni bir Jaycee Carroll olabilir.

Hairstonın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum.Şut atamıyor adam.Stili rezil bile değil ondan da beter.potaya çarpsın diye atıyor sanki.

eleştirinin de yerli yerinde olanı kiymetli. O yüzden abartma.

Malik bombeli şut atmıyor yalnızca. Potaya paralel ve sert yolluyor şutunu.

Eğer buna rezil diyorsan basketbol seyretmeye bu yıl başlamış olman gerek.(ironi yapiyorum) Zira Josh Childress, Shawn Marion, Andre Miller gibi şut mekaniği gerçekten kötü tonla oyuncu var.

Carroll çok lüks kaçar bence 7 yabancı + 1 devşirme PG toplam 8 yabancı hakkımız var bunların hepsi isimli oyuncu olacak değil Diebler gibi ucuz ama etkili 2 adam çok iyi olur

Derrick Brown yeter de artar. Jamont Gordon iyi dönerse (eskisi gibi) Hairston'un yerini rahatlıkla kapar.

Jawai'nin de sağlık durumu iyi olup bıraktığı yerden dönerse eğer transfere gerek kalmaz. Belki 6.yabancı olarak Erceg'i tutar hoca 2 senelik kontratı olduğu için.
Zaten bütçe kısıtlandı çok şaşırtıcı transfer dönemi olacağını sanmıyorum.

Arroyo - Gordon - Marko - Brown - Jawai

Oğuzhan, Jawai'yle yola çıkılmaz bu saatten sonra.

Hemen kefen biçmeye gerek yok. Alba ve Marko taş gibi döndüler Allah'ın izniyle. Jawai'de onlarla yaşıt ve fitness antremanlarına başlamış. Eğer iyi dönerse neden olmasın ki ? Hem de olgunluk döneminde.
Diz gibi nüksetmesi kolay bir sakatlığı yok. Tabi yapılan açıklamalardaki olumlu şeyler doğru ise.
Son yapılan 2 olumlu mesaj dediğimden kastım ise: Bu sakatlığın çeneye alınmış darbe sebebiyle olduğu ve durumunun iyi olduğu yazılmıştı. Ekim ayının haberi.

Edit : Hem Ergin hocanın bütçe kısıtlamasından dolayı çok da yabancı transfer arayışına gireceğini zannetmiyorum. Sağlam ve diri bir Jawai onun için işlevsiz madende çıkarttığı değerli bir taş gibidir.

Erkek takımında bütçe kısıtlaması olmayacak, söylenenlere bakmayın...Açıklanan rakkamlara görede bir azalma yok zaten... Başkanın ve yengenin zevk alarak takip ettiği tek branş, Koçlada başkanın arası çok iyi...Aracı olmadan başkanla konuşan tek branş teknik yetkilisi odur sanırım...Koçun istedikleri yapılacaktır kimse endişe etmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...