2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha sene bitmeden transfer derdine düştük ama kabul edelim bende dahil herkes transfer dönemini sever.madem herkes yazıyor bende bir takım kurmak isterim.

1.guard olarak arroyo ve ender mutlaka kalmalı.nikolova artık lisans çıkartılmalı.
2.bu pozisyonda sinan ve göksenin beğendiğim oyuncular.onlar mutlaka kalmalı.gordon ve hairstonla sene sonu yollar ayrılmalı.oraya hem şutu olan hemde delici özelliği olan biri alınmalı.bende langfortı isterim ama bize geleceğini zannetmiyorum.benim tercihim eski oyuncumuz gordon.
3.cenkden vazgeçilmemeli.marko paşayı çok beğeniyorum.eğer kubandan simon alınabilirse kendisinden vazgeçebiliriz, aksi takdirde onunda takımda kalması gerekiyor.
4.ersin ve erceg takımda tutulmalı.kerem gönlümü asla istemiyorum.caner medley gelebilirse süper olur.
5.furkandan çok memnunum.bence semih erdene bir şans vermeliyiz.ayrıca yabancı olarak lampe bence çok iyi olur.sanıyorum barcelonadan ayrılacak.

bu kadroya göre 6 yabancı oluyor.bence yeterli ama ihtiyaç duyulursa bir guard alınabilir.tercihimde delaney..

Dün play-off mücadelesi verdiğimiz rakibimiz Barcelona takımında tam 11 yabancı bulunuyor.
Galatasaray'ın ya da başka bir takımın böyle geniş yabancı yelpazeli bir kadro kuramayacağına göre üst düzey başarı biraz hayal oluyor maalesef.
Zaten az sayıda kaliteli yerli oyuncu var. Onlar da NBA ya kaçıyorlar. Gitmeyenler de orta sınıf yerli oyuncular. Bunların yanına 5-6 yabancı alarak ancak son 8 yapabiliriz. Daha fazlası rotasyon ve kalite ile ilgili bir durum maalesef.
Dün gördük Barca'da birisi atamazsa diğeri girip atıyor. Gerçekleri görmek lazım Türkiye'de bir çok şey değişmedikçe son 4 biraz hayal. Şampiyonluk ise ütupya

Utah serbest bıraktı Biedrins'i sakatlığından ötürü. Biedrins öyle atlet, ayakları hızlı ya da blokçu bir uzun değil.

Aynı oyuncudan bahsettiğimizi düşünmüyorum artık. Biedrins atlet değilse , ayakları yavaşsa , blokçu özelliği yoksa hangi özelliğiyle oynadı Nba'de ? Valla bence hangi özelliği iyiyse ona kötü demişsiniz.
Edit : Neyse ; umarım Avrupa'ya döner de görürüz Biedrins'in olmayan özelliklerini.

Aynı oyuncudan bahsettiğimizi düşünmüyorum artık. Biedrins atlet değilse , ayakları yavaşsa , blokçu özelliği yoksa hangi özelliğiyle oynadı Nba'de ? Valla bence hangi özelliği iyiyse ona kötü demişsiniz.
Edit : Neyse ; umarım Avrupa'ya döner de görürüz Biedrins'in olmayan özelliklerini.

zaten 2 sezon haricinde pek oynamadı nba'de dediğin gibi :)
En iyi oynadığı 2 sezonda maç başına 1blok ortalaması zorla tutturabilmiş bir uzuna blokçu diyecekcek Anthony Davis, Deandre Jordan falan bu dünyadan değil :)

Rebo konusunda iyidir ama.

zaten 2 sezon haricinde pek oynamadı nba'de dediğin gibi :)
En iyi oynadığı 2 sezonda maç başına 1blok ortalaması zorla tutturabilmiş bir uzuna blokçu diyecekcek Anthony Davis, Deandre Jordan falan bu dünyadan değil :)

Rebo konusunda iyidir ama.
Deandre ve nthony Davis bu dünyadan değiller zaten. Burda Blok filan Dorsey :D Kısalarda Avrupa fena değil ama sert uzun konusunda Avrupa biraz tırt kalıyor kıta olarak.

Arroyo-Ukic
Gordon-Sinan
Marko-?
? -Ersin
Pleiss-Furkan

Krstic için 3 milyon vereceğimize o paraları 5 ve 4 numara için harcayalım..Atletik ve şutu olan 4 numara ve iyi bir 3 numara ile gayet güzel takım oluruz bence..

Arroyo-Ender-(Devşirme Guard)
Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Kerem-Ersin-Erceg(Brown)
Pleiss-Furkan

-Ergin hocanın milli takım için alacağı devşirme guard (Malcolm Delaney vs..)
-Ersin'de yabancı sayılırsa toplam 6 yabancı oluyor. 7 yabancı olacaksa geriye 1 yabancı hakkımız kalacak. O hakkımızıda sakatlıklar için yada Top 16 için kullanırız.
-Brown'dan pek emin değilim. Malum Ergin hoca dış şutu olan 4 numara istiyor. Hem ekonomik olarak bu yıl çok çok önemli. Ciddi bir kısıntıya gidiyoruz. Bu yüzden ilk tercih Erceg olacak gibi.
-2 gün önceki Barca maçında gördük ki rotasyon kalitesi önemli. Önerilerim; Diebler,Serhat düşünülebilir. Sinan yada Cenk form düşüklüğü yaşadığı zaman arkada onları zorlayacak birisi olmadığı için onlara el mahkum. Cenk kötü oynadığı zaman diğer maçta Serhat'ı denersin. Böylece form düşüklüğünün önüne geçeriz. Ergin hoca olduğu için Serhat'ı uygun fiyata alırız.
-Sadece Pleiss ve devşirme oyuncu için fazla para çıkar. Bence ekonomik olarak uygun bir kadro olu.

---Yorumlarınızı bekliyorum.---

Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Kerem-Ersin-Erceg(Brown)
Pleiss-Furkan

-Ersin'de yabancı sayılırsa toplam 6 yabancı oluyor. 7 yabancı olacaksa geriye 1 yabancı hakkımız kalacak. O hakkımızıda sakatlıklar için yada Top 16 için kullanırız.
-Brown'dan pek emin değilim. Malum Ergin hoca dış şutu olan 4 numara istiyor. Hem ekonomik olarak bu yıl çok çok önemli. Ciddi bir kısıntıya gidiyoruz. Bu yüzden ilk tercih Erceg olacak gibi.
-2 gün önceki Barca maçında gördük ki rotasyon kalitesi önemli. Önerilerim; Diebler,Serhat düşünülebilir. Sinan yada Cenk form düşüklüğü yaşadığı zaman arkada onları zorlayacak birisi olmadığı için onlara el mahkum. Cenk kötü oynadığı zaman diğer maçta Serhat'ı denersin. Böylece form düşüklüğünün önüne geçeriz. Ergin hoca olduğu için Serhat'ı uygun fiyata alırız.
-Sadece Pleiss ve devşirme oyuncu için fazla para çıkar. Bence ekonomik olarak uygun bir kadro olu.

Hakkı,benim listeyi çalmışsın :)

Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Kerem-Ersin-Erceg(Brown)
Pleiss-Furkan

Evet bütçe sıkıntılı ama 2-3 numara için özel bir oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

Hakkı,benim listeyi çalmışsın :)

Ukic'i yazmayı unutmuşum :) Bütçe sıkıntısı olmasa Erceg'i hayatta kadroya yazmam. 2 numaraya'da şutör bir oyuncu alave derdim.

Evet bütçe sıkıntılı ama 2-3 numara için özel bir oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

2 numara'yı Gordon, Sinan, Devşirilen Guard
3 numara'yı Marko, Cenk, Gordon (şu fizik gücüyle rahat oynar) arasında paylaştırılan dakikalarla oynarız. 2-3 oynayabilen Hawkins gibi oyuncu yada 3.5 numara olarak tabir edebileceğimiz Nocioni'de fark yaratır. Alınacak devşirme Guard'ın kalitesiyle bu bölgeleri kotarırız bence. Olmadı TOP 16'da eksik görülürse bir transfer yapılabilinir. Senin nasıl bir önerin var ?

Arkadaşlar Brad Olesen'ı alma gibi bir durumumuz varmı? Çok temiz bir şutu var ve iyi bir savunmacı. Marko ile hairston'ın yerine cuk diye oturur. Tabi alabilirsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...