Andris Biedrins ? ne düşünüyorsunuz ? Çok iyi atlet ve gayet uzun. Savunmada caydırıcı. Faul atamıyor.
Andris Biedrins ? ne düşünüyorsunuz ? Çok iyi atlet ve gayet uzun. Savunmada caydırıcı. Faul atamıyor.
Derrick Brown yanına ?Bu Biedrins bi ara Golden State'de oynayan pivot mu acaba yoksa karıştırıyor muyum? Eğer oysa bence çok yerinde bi transfer olur ancak atletik ve dış şutu bir dört numara alınması şartıyla.
Biedrins'in savunmada zaafı nedir ?
Utah serbest bıraktı Biedrins'i sakatlığından ötürü. Biedrins öyle atlet, ayakları hızlı ya da blokçu bir uzun değil.
Aynı oyuncudan bahsettiğimizi düşünmüyorum artık. Biedrins atlet değilse , ayakları yavaşsa , blokçu özelliği yoksa hangi özelliğiyle oynadı Nba'de ? Valla bence hangi özelliği iyiyse ona kötü demişsiniz.
Edit : Neyse ; umarım Avrupa'ya döner de görürüz Biedrins'in olmayan özelliklerini.
Deandre ve nthony Davis bu dünyadan değiller zaten. Burda Blok filan Dorsey Kısalarda Avrupa fena değil ama sert uzun konusunda Avrupa biraz tırt kalıyor kıta olarak.zaten 2 sezon haricinde pek oynamadı nba'de dediğin gibi
En iyi oynadığı 2 sezonda maç başına 1blok ortalaması zorla tutturabilmiş bir uzuna blokçu diyecekcek Anthony Davis, Deandre Jordan falan bu dünyadan değil
Rebo konusunda iyidir ama.
Deandre ve nthony Davis bu dünyadan değiller zaten. Burda Blok filan Dorsey Kısalarda Avrupa fena değil ama sert uzun konusunda Avrupa biraz tırt kalıyor kıta olarak.
Hakkı,benim listeyi çalmışsınArroyo-Ender-(Devşirme Guard)
Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Kerem-Ersin-Erceg(Brown)
Pleiss-Furkan
-Ergin hocanın milli takım için alacağı devşirme guard (Malcolm Delaney vs..)
-Ersin'de yabancı sayılırsa toplam 6 yabancı oluyor. 7 yabancı olacaksa geriye 1 yabancı hakkımız kalacak. O hakkımızıda sakatlıklar için yada Top 16 için kullanırız.
-Brown'dan pek emin değilim. Malum Ergin hoca dış şutu olan 4 numara istiyor. Hem ekonomik olarak bu yıl çok çok önemli. Ciddi bir kısıntıya gidiyoruz. Bu yüzden ilk tercih Erceg olacak gibi.
-2 gün önceki Barca maçında gördük ki rotasyon kalitesi önemli. Önerilerim; Diebler,Serhat düşünülebilir. Sinan yada Cenk form düşüklüğü yaşadığı zaman arkada onları zorlayacak birisi olmadığı için onlara el mahkum. Cenk kötü oynadığı zaman diğer maçta Serhat'ı denersin. Böylece form düşüklüğünün önüne geçeriz. Ergin hoca olduğu için Serhat'ı uygun fiyata alırız.
-Sadece Pleiss ve devşirme oyuncu için fazla para çıkar. Bence ekonomik olarak uygun bir kadro olu.
---Yorumlarınızı bekliyorum.---
Arroyo-Ender-(Devşirme Guard)
Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Kerem-Ersin-Erceg(Brown)
Pleiss-Furkan
-Ergin hocanın milli takım için alacağı devşirme guard (Malcolm Delaney vs..)
-Ersin'de yabancı sayılırsa toplam 6 yabancı oluyor. 7 yabancı olacaksa geriye 1 yabancı hakkımız kalacak. O hakkımızıda sakatlıklar için yada Top 16 için kullanırız.
-Brown'dan pek emin değilim. Malum Ergin hoca dış şutu olan 4 numara istiyor. Hem ekonomik olarak bu yıl çok çok önemli. Ciddi bir kısıntıya gidiyoruz. Bu yüzden ilk tercih Erceg olacak gibi.
-2 gün önceki Barca maçında gördük ki rotasyon kalitesi önemli. Önerilerim; Diebler,Serhat düşünülebilir. Sinan yada Cenk form düşüklüğü yaşadığı zaman arkada onları zorlayacak birisi olmadığı için onlara el mahkum. Cenk kötü oynadığı zaman diğer maçta Serhat'ı denersin. Böylece form düşüklüğünün önüne geçeriz. Ergin hoca olduğu için Serhat'ı uygun fiyata alırız.
-Sadece Pleiss ve devşirme oyuncu için fazla para çıkar. Bence ekonomik olarak uygun bir kadro olu.
---Yorumlarınızı bekliyorum.---
Hakkı,benim listeyi çalmışsın
Evet bütçe sıkıntılı ama 2-3 numara için özel bir oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum.