Alpercim oynadığı bu sezon 22 Eurolegue maçının 11 tanesi 5 verimlilik puanın altında (4 tanesi eksi verimlilik puanı), ortalamasıda 10 olan bir oyuncunun nesini bu kadar beğeniyorsunuz anlamıyorum... Marko'nun biraz daha iyi drive edeni...Sağlıklı Jamont her bakımdan üstün bu adamdan, top taşıma özelliği de dahil...Sanırım izlediğiniz Efes ve Fenerbahçe maçları yanıltıyor sizi ama ekstra performansları hep Türk takımlarına denk geldi...Siz dedikçe daha dikkatli takip ettim adamı yinede Marko'dan ahım şahım farkını göremedim...Sözleşmesi sezon sonu bitiyor bu arada istenirse alınmayacak bir oyuncu değil...Nocioni'ye buy-out ödemeye gerek yok bu arada sözleşmesi bitiyor Laboral'de çok tutmaya istekli gibi gözükmüyor...Onuda alabiliriz, tek sorun bu kadar para ve kariyerden sonra Türkiye'ye gelirmi...
Nocioni'de tek dikkat edilmesi gereken nokta alırsak 79 doğumlu ikinci oyuncumuz olacak ve savunma zaafiyeti gün geçtikçe artıyor...Nocioni'yi alacaksak Arroyo'nun yedeği ve diğer kısaları iyi savunmacılardan oluşturmak...Arroyo ile ikisini çok fazla yan yana kullanmadan biri dinlenirken diğerini oyun lideri yapmak...Hücum yeteneklerine diyecek laf yok çok rahat hücum üzerine kurulabilecek bir oyuncu...