Arroyo, Erceg, Gordon, Manu kalmalı. sağlam dönerse Jawai de kalmalı. Macvan da bu sene kendini çok geliştirdi ve hırslı birisi. kalabilir. 1 ve 3 numaraları takviye etmek lazım. bi de Allah sakatlık belası vermesin tabii.
Brown ve Weems kontratlı bizim büyük çıkış parası ödeyecek durumda oldugumuzu dusunmuyorum
Derrick Brown yenilemiş geçen sene iki senelik şimdi sen söyleyince kontrol ettim ..Sağol kardeşim...Sözleşmesi bitiyor diye de bir yığın mesaj attım birde ...Brown hayal oldu o zaman...Zaten yüksek maaşa gelir birde buy-out falan dediğin gibi olmaz o iş...
Guard Rotasyonu'nu
Arroyo-Ender-Nikolov'a emanet eden renkdaşlar. Arroyo'nun süresi seneye maksimum 25 Dk olmalı.Nikolov iyi ama tecrubesiz.Ender'e güvenip mi yola çıkıyorsunuz?
Ben Arroyo - Ender - Nikolov yazdim ama yanina Hackett'i yazdim, Weems ve Marko 2 numara oynayabiliyorlar. 5+2 olursa kural Dudley yerine 3-4 oynayabilen biri alinir vs.
Tabii benim yazdigim biraz uzak ihtimal en basitinden Hackett'i alamayiz, Weems ve Krstic zor olur. Hackett olmaz Zisis olur, Gordon olur.
Bu tip oyuncular topa yon verebilen, setleri hakkiyla oynatabilen adamlar 1 numara kullanabiliriz.