2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo, Erceg, Gordon, Manu kalmalı. sağlam dönerse Jawai de kalmalı. Macvan da bu sene kendini çok geliştirdi ve hırslı birisi. kalabilir. 1 ve 3 numaraları takviye etmek lazım. bi de Allah sakatlık belası vermesin tabii.

Benim görmeyi istediğim kadro:
Arroyo-Ender-Bogdan Bogdanovic-Gordon-Sinan-Cenk-Göksenin-Markoishvili
D.Brown-Dudley-Furkan-Lampe-Sertaç

Ama Ergin Ataman kadroya bozup maceraya girmek istemeyecektir.Zira şu andaki kadro, sakatlık sorunlarıyla boğuşmamış olsa Maccabi'yle 3.lük mücadelesi verecek güce sahip idi.
Jamont Gordon genç ve güçlü bir oyuncu sağlıklı olarak dönecektir parkeye.
Arroyo, Gordon, Markoishvili, Erceg kadroda tutulur.
Bir yabancı, bir yerli olmak üzere 2 takviye yapılır.2-3 oynayan skorer bir oyuncu ve pota altını domine eden bir oyuncu...
Yerli 2-3 piyasada yok.Yabancı hakkımızı bu pozisyonda kullanıp Kerem ya da Semih'ten birini kadroya katacağız bence.
Arroyo-Ender-Gordon-Sinan-Cenk-Göksenin-Markoishvili-X
Ersin-Erceg-Furkan-Semih/Kerem

Benim aklıma kontratı biten ve 2-3 oynayan oyuncu gelmiyor ondan X yazdım.

Eğer Gordon sağlam dönecekse önümüzdeki sezonun en iyi transferi olabilir ancak dönmemesi durumunda Partizandan Bogdanovic olabilir yine bu seneden Marko,Arroyo eğer daha iyisi alınmayacaksa Erceg kadroda tutulmalıdır. Furkanın yanına Semih bu sezon olduğu gibi oynayacaksa karşıyım gelmesine ve yien uzun rotasyonu için Kerem Gönlüm iyi bir tercih olacaktır.Bu arada Sertaçın geri dönüşüde önemli...

Kadro'da özellikle yabancıların bir kısmı ayrılacak.

Bonsu+Jawai+Macvan+Domercant+Hairston= 2-2.5 milyon dolar

Bu adamların aldıkları yıllık maaşlarının toplamı. Buradan gelecek 2-2.5 milyon dolar gibi bir parayla sağlam bir oyuncu alabiliriz.

Setleri oynatanilecek combo sart bu takima Hackett bizde olsa ne Milano bu durumda olurdu ne de biz grupta 4. olurduk.

Arroyo, Hackett, Weems, Markoishvili, Erceg, Krstic dream team gibi olurdu :) 5+2 olursa birde Brown tarzi atletik 4 bakardik. Hayal tabii :)

Arroyo - Ender - Nikolov
Hackett - Sinan
Weems - Markoishvili
Erceg - Dudley - Kerem
Krstic - Furkan

Sadece maaslar 16 milyon civari tutar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Brown ve Weems kontratlı bizim büyük çıkış parası ödeyecek durumda oldugumuzu dusunmuyorum

Derrick Brown yenilemiş geçen sene iki senelik şimdi sen söyleyince kontrol ettim ..Sağol kardeşim...Sözleşmesi bitiyor diye de bir yığın mesaj attım birde ...Brown hayal oldu o zaman...Zaten yüksek maaşa gelir birde buy-out falan dediğin gibi olmaz o iş...

Derrick Brown yenilemiş geçen sene iki senelik şimdi sen söyleyince kontrol ettim ..Sağol kardeşim...Sözleşmesi bitiyor diye de bir yığın mesaj attım birde ...Brown hayal oldu o zaman...Zaten yüksek maaşa gelir birde buy-out falan dediğin gibi olmaz o iş...

derrick brown + hendrix düşünmüştüm bende. Maalesef. Hem de Ergin hocanın oyun tarzına pek uyan bir oyuncu değil brown. dışarıdan şutu zayıf. Hoca biraz daha şut atabilen 4'leri seviyor.

Guard Rotasyonu'nu
Arroyo-Ender-Nikolov'a emanet eden renkdaşlar. Arroyo'nun süresi seneye maksimum 25 Dk olmalı.Nikolov iyi ama tecrubesiz.Ender'e güvenip mi yola çıkıyorsunuz?

Guard Rotasyonu'nu
Arroyo-Ender-Nikolov'a emanet eden renkdaşlar. Arroyo'nun süresi seneye maksimum 25 Dk olmalı.Nikolov iyi ama tecrubesiz.Ender'e güvenip mi yola çıkıyorsunuz?

Ben Arroyo - Ender - Nikolov yazdim ama yanina Hackett'i yazdim, Weems ve Marko 2 numara oynayabiliyorlar. 5+2 olursa kural Dudley yerine 3-4 oynayabilen biri alinir vs.

Tabii benim yazdigim biraz uzak ihtimal en basitinden Hackett'i alamayiz, Weems ve Krstic zor olur. Hackett olmaz Zisis olur, Gordon olur.

Bu tip oyuncular topa yon verebilen, setleri hakkiyla oynatabilen adamlar 1 numara kullanabiliriz.

Ben Arroyo - Ender - Nikolov yazdim ama yanina Hackett'i yazdim, Weems ve Marko 2 numara oynayabiliyorlar. 5+2 olursa kural Dudley yerine 3-4 oynayabilen biri alinir vs.

Tabii benim yazdigim biraz uzak ihtimal en basitinden Hackett'i alamayiz, Weems ve Krstic zor olur. Hackett olmaz Zisis olur, Gordon olur.

Bu tip oyuncular topa yon verebilen, setleri hakkiyla oynatabilen adamlar 1 numara kullanabiliriz.

Anlıyorum ama yinede tam bir guard'a ihtiyacımız var dinamik sert hızlı şutör.
2 Numara ne kadar olsada guard sorunu yaşarız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Langford, Weems ve hatta Bogdanovic'in bize yar olacağını sanmıyorum. Weems CSKA'dan ayrılmaz, Langford ya sağlam bi kontrat alır ya da final four gediklilerinden birine gider. Bogdanovic'e de Efes ve FB Ülker'in abartılı yıllık ücretlerle kanca atacağını düşünüyorum...

Gordon konusu kafamı karıştırıyor. Sakatlığın tekrar nüksetme ihtimaline karşı elimizde koz bulunduracağımız bi kontrat yapmamız lazım. Kabul etmezse de başka alternatiflere yönelmeliyiz. İki yıldır sezonu kapayan sakatlar yüzünden bi dünya para boşa gidiyor.

Arroyo mutlaka bi sezon daha oynamalı ama. Koçun ikna etmesi lazım Carlos'u.

Caglar Torun ‏@caglartorun 5 dk.
Galatasaray erkek basketbolunda yeni sezonda ciddi bir butce dususu olacak. Koc Ataman kalir mi bilmiyorum fakat butce dustugunde hep gitti.
Nasıl duser anlamıyorum ya . Hedef yuksekse butce de yuksek olması lazım

Bazıları twitter dan sallamaya başladı klasik sezon sonu döneminde..Tutarsa takipçi kitleleri artıyor radyolarda , internet sitelerinde iş alıyorlar...Tutmazsada hiçbir şey olmuyor..Aynı adamlar daha önce şu gelecek bu olacak diye bir sürü şeyler söyledi birçoğu tutmadı...Klüp yetkilisi ya da bu işi çok ciddi kaynaktan duymadıkça inanmamak lazım...Elimizde olan veriler yıllık planlanan bütçe geçen sezon planlanana göre yüksek...Bir diğer veri A lisansı alma için çabalar..A lisansı bedavaya alınmıyor...Ciddi bir giriş parası var değişmediyse son dönemde...Bu kadar ciddi bir bütçe küçülecek olsa A lisansı çabaları falan olmazdı...Daha 2 gün önce Ergin Ataman 4-5 yıl içinde sürekli Final Four oynayabilecek bir takım planlıyoruz diye açıklama yaptı...

Ergin Ataman says Galatasaray deserves the Euroleague A License

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...