2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo-Gordon-Langford üclüsü ortaligi dagıtır . Birde Türk olarak oynayacagini düsünürsek muhtesem . Umarim şikeciler devreye girmez.

Langford ismini duyunca şekerim fırladı. Hadi be Langford gel buraya kral yapalım seni. Heyecanlandık ya. Tutmayın bizi.

macvan 1.4 milyon euro diye birşey hatırlıyorum ben. Yani para çok daha yüksek. Maşallah iyi harcamışız :D

Hepsini Langford'a verelim.

Eğer Macvan bu parayı alıyorsa Domercantte 1 milyon civarı para alır. 700 bin Jawai alsa. 200-300 Hairston alsa (Bir kısmını Milano karşılıyormuş ) 300-400 bin Bonsu alsa diyelim. Kurtulacağımız kontratlardan en az 3.5 milyon dolar geliyor o zaman.

Yakalım Meşaleleri...

Daha önceki mesajlarımda hocanın yaşa bakmadan en iyisini devşireceğini düşündüğümü söylemiştim.

Langford'u beklemiyordum umarım kaptırmayız kimseye Quanitra gibi olursa bu sefer daha da kötü olur sonuç.

Langford ismini duyunca şekerim fırladı. Hadi be Langford gel buraya kral yapalım seni. Heyecanlandık ya. Tutmayın bizi.

Hepsini Langford'a verelim.

Eğer Macvan bu parayı alıyorsa Domercantte 1 milyon civarı para alır. 700 bin Jawai alsa. 200-300 Hairston alsa (Bir kısmını Milano karşılıyormuş ) 300-400 bin Bonsu alsa diyelim. Kurtulacağımız kontratlardan en az 3.5 milyon dolar geliyor o zaman.

Yakalım Meşaleleri...
Başkan bildiğim kadarıyla hairston 1.4 milyon dolarlık kontrata sahipti ve 700ünü biz 700ünü italya'daki takımı karşılıyor bu sene. Jawai için de 600 bin dolar duymuştum ama emin değilim bundan. ( bilenler düzeltsin alıntı yapıp lütfen) Domercant de 1 milyon dolardan aiağı oynamaz. Çünkü tam prime time yaşarken aldık admaı ve resmen adam bize gelmek için Kazan ile gemileri yakmıştı. Öyleyse mutlaka Rusya'dan daha yüksek bir ücrete oynuyor burada.
Bu arada Langford hakikaten acaip olur. Hele Türk olarak of of of of :D

Arkadaşlar seneye 4+2 'ye geçilirse Langford devşirilse bile yabancı statüsünde oynamaz mı ligde. Yanlışsam düzeltin. Ha bu adam için 1 değil 2 kişilik bile kontenjan ayrılı ayrı mesele bence . :)

Başkan bildiğim kadarıyla hairston 1.4 milyon dolarlık kontrata sahipti ve 700ünü biz 700ünü italya'daki takımı karşılıyor bu sene. Jawai için de 600 bin dolar duymuştum ama emin değilim bundan. ( bilenler düzeltsin alıntı yapıp lütfen) Domercant de 1 milyon dolardan aiağı oynamaz. Çünkü tam prime time yaşarken aldık admaı ve resmen adam bize gelmek için Kazan ile gemileri yakmıştı. Öyleyse mutlaka Rusya'dan daha yüksek bir ücrete oynuyor burada.
Bu arada Langford hakikaten acaip olur. Hele Türk olarak of of of of :D

O zaman 4 milyon dolar kardayız. :) Yabancı sınırı olarak 5+2 değilde 4+2 olması bekleniyormuş. . (Sanırım Emir devşirme sayılıyormuş, Bu yüzden Langforda devşirme sayılır.)

Umarım bir ön sözleşme falan yapmışızdır. Bu haberi duyan Fener ve Efes'te sulanacaktır oyuncuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...