2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Murat Özyer : Alba Torrens ve Sancho Lyttle ile birer senelik kontratımız var. Kalan yabancı oyuncularımızla yola devam etmeyeceğiz. Yeniden şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız, seçeceğimiz yabancı oyuncular konusunda çalışmalarımız sürüyor. İleriye dönük, yabancı oyuncular arıyoruz.Başarıya aç,ileriye dönük oyuncu arıyoruz.
evyah. :(

Murat Özyer : Alba Torrens ve Sancho Lyttle ile birer senelik kontratımız var. Kalan yabancı oyuncularımızla yola devam etmeyeceğiz. Yeniden şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız, seçeceğimiz yabancı oyuncular konusunda çalışmalarımız sürüyor. İleriye dönük, yabancı oyuncular arıyoruz.Başarıya aç,ileriye dönük oyuncu arıyoruz.

Gülümseme oldu bende bu açıklamayı okuyunca "İleriye dönük-Başarıya Aç Yabancı oyuncu arıyoruz."

O Kadar Piyasayı takip ediyorum tabiki tüm Oyuncuları bilmemiz imkansız ama bu tiplemede oyuncu ben bilmiyorum varsa bilen söylesin.Futbol takımı ile ilgili konuşmuş sanırım Murat Özyer genelde bu tip açıklamaları futbolda görürüz.Bunun ikincisi olarak Murat Özyer Yırtıcı Forvetler alıcaz falan derse şaşırmam.

Bunun daha açıkçası bütçemiz kısıtlı sözleşmemiz olanlarla devam edip gerisini uygun gençlerden takım kuracağız demektir.Ki açıkça bu söylenmeliydi.

Ve bu açıklama birşey daha ifade ediyor Murat Özyer görevinin başında gelecek sezonda.

Özür dilerim. Mesajımı editlemiştim ama siz benden önce davranmışsınız. :) Tepkim size özel değildi. Son dönemlerde kaynak belirtmeden duyum yazan çok oldu.

Küçülme gün gibi ortada, bunu x'de söylese farketmez, ibrahim'de söylese farketmez. Hadi diyelim bu seneyi de böyle geçirdik. Seneye ne yapacağız? Ergin Hoca kendi ağazıyla söyledi sponsor gelirleri, tbf'den gelen para bütçenin sadece %30'u, geri kalan %70 futboldan.. Seneye o para da aktarılamayacak.. Sponsorsuz yürümeyeceği gün gibi aşikar maalesef..

Wauters başarıya doymuş oyuncu sıfatına giriyor sanırım.Halbuki Final serisinin parlayan en iyi oyuncusuydu.Demekki bu çabaları başarı için olmadığına karar vermişler.
Merak ettiğim diğer konular da Amerikalı oyunculuarımızın akibeti.Umarım Simone ve Sue gibi başarıya aç oyuncular alabiliriz.:)(Maliyet olarak bu tanıma uyacaklarından emin değilim.:))

O zaman genç yeni draft olmuş kıta dışı oyuncular alacağız anlamına geliyor bu. Alba ve Sancho kalacaksa 2 yabancı daha hakkımız var demektir. Keşke Wauters'ı tutabilsek ama bu açıklamalardan sonra imkansız olduğunu anladım.
skorer-winner kısa bir genç oyuncu var mıdır piyasada ?

Murat Özyer'in açıklamalarından sonra geçen haftaki senaryodan daha iyi bir noktadayız bana göre. Ortak fikir Torrens-Sancho-Wauters üçlüsünün kalması yönündeydi. Wauters ayrılmış. Sancho ve Torrens'in kalması bile çok önemli bana göre.

Kıta dışı Guard-Kıta dışı Skorer-Avrupalı Uzun
Avrupalı Guard-Kıta dışı Skorer-Kıta dışı Uzun

Bu 3 pozisyona Ekrem Memnun'un istediği isimler alınsın bu sezondan kötü olmaz. Şut sokamayan bir takımda tek kısa Amerikalıyla Fenerbahçe'ye kafa tutan Ekrem Memnun istediği 3 oyuncu alınırsa daha iyisini de yapar. Tabi Ekrem Memnun kalır mı o da ayrı bir soru işareti tabi.

Eğer Sponsor bulunamıyorsa bütçe aşmadan takıma yeni oyuncular kazandırmak daha doğru bir politika olduğu düşüncesindeyim.Önemli olan takım olabilmek.olympiakos bütçesi euroleague ilk 7-8 takımından daha düşük bildiğim kadarıyla.FB-EFES'TEN bile düşük bütçeye sahipler.Ama 2 senedir sampiyon oldular.Yeter ki takım kimyasına uyan oyuncular alınsın.Fazla bütçe=sampiyonluk olunmuyor her zaman.Yalnız amatör şubelerin gelirlerini attırmak için çalışmaların hızlanması gerekiyor.Bence en önemli konu Gelir getirici planlamaların yapılması.

Sancho ve Alba ile yola devam edileceğine sevindim. Keşke Wauters da Avrupa için kalsaydı. Zellous'u kaçırmayalım Mersin'den. O kız başarıya aç sınıfına girer herhalde ! İşıl'ın yanına onu dinlendirecek bir yerli bulabilseydik keşke. Palazoğlu,Demirok,Gülşah Akkaya,Esra Sencebe gibi 1 2 isim alabilseydik çok daha iyi olurdu. Esra ve Gülşah'ın durumu nedir acaba ? 2si de şutu olan iyi oyuncular. Bence şu dönem de bu 2 isimden daha iyi yerli oyuncu bulamayız. İnşaAllah gündemdedirler. Işıl-Yasemen-Gülşah-Şaz-Şebo-Bahar ve Nevriye gibi iyi yerli oyuncularımız var. Esra ve Gülşah'ı da alabilirsek Fenerbaçe'den daha iyi yerli kadroya sahip olmuş oluruz. 2 kıta dışı oyuncu tercihimiz gelecek sene ki durumumuzu belirleyecek. Ayşe ve diğer genç guard oyuncumuzun ismi alima gelmedi,2sini kiralık verelim. Zelluos'u kaçırmayalim. Allah utandîrmasin...

Sancho ve Alba ile yola devam edileceğine sevindim. Keşke Wauters da Avrupa için kalsaydı. Zellous'u kaçırmayalım Mersin'den. O kız başarıya aç sınıfına girer herhalde ! İşıl'ın yanına onu dinlendirecek bir yerli bulabilseydik keşke. Palazoğlu,Demirok,Gülşah Akkaya,Esra Sencebe gibi 1 2 isim alabilseydik çok daha iyi olurdu. Esra ve Gülşah'ın durumu nedir acaba ? 2si de şutu olan iyi oyuncular. Bence şu dönem de bu 2 isimden daha iyi yerli oyuncu bulamayız. İnşaAllah gündemdedirler. Işıl-Yasemen-Gülşah-Şaz-Şebo-Bahar ve Nevriye gibi iyi yerli oyuncularımız var. Esra ve Gülşah'ı da alabilirsek Fenerbaçe'den daha iyi yerli kadroya sahip olmuş oluruz. 2 kıta dışı oyuncu tercihimiz gelecek sene ki durumumuzu belirleyecek. Ayşe ve diğer genç guard oyuncumuzun ismi alima gelmedi,2sini kiralık verelim. Zelluos'u kaçırmayalim. Allah utandîrmasin...

Gülşah Akkaya 1-2 oynamıyor. Bildiğin 3 numara. Bizim işimize yarayacağını düşünmüyorum. Kendisi ayrıca 37 yada 38 yaşında galiba. Ayşe'nin de sözleşmesi bitiyor galiba.

Takımda yerlilerden Işıl , Özge , Yasemen , Şaziye , Şebnem , Bahar ve Nevriye kalmalı .. Yabancılardan Sancho ve Torrensin kalmasına sevindim .. Keşke yerli olarak Esmerali alabilsek :( ayrıca çok çok acil bir skorer bulunmalı ve tabiki akıllara Augustus geliyor oda gelmeyecek sanırım ve böyle idaresiz yarın ola hayır ola kafasıyla giderse yöneticilerimiz karşı taraf üst üste 10 yılda olur 15 yılda herifler şampiyon oldukları günün ertesine kadrolarını tamamladılar ..