2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Ben anladım ne demek istediğinizi Ama şunu söyleyim yazdığım oyuncu çok beğendiğim bir isim değil ama uygun olabilecek bir isimdi.

Yoksa tarif edilen zaten 5-6 tane oyuncu var Sue Bird-Hammon-Whalen-Dumerc-Palau-Hurst falan daha fazla çıkmaz.

Umarım şu yazdığım 6 oyuncudan birisi takımımızda olur tabiki öncelik olarak.

Ama bir Pg takviyesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Şöyle söyleyeyim dediğiniz gibi elit bir oyun kurucu almayacaksak ne gerek var? Oyun kurucu alabiliriz ama elit olmayacaksa gerek yok şuanda öncelik pota altı ve şut atabilen kısa...

Tijana Krivacevic kötü oyuncu değil ama tam olarak pivotta değil, bence dört numara, Sancho, Nevriye ve Bahar'ın olduğu dört numaraya değil, pivot pozisyonuna transfer gerekli, gerçek bir 5 numara lazım, Krivacevic gelirse bence mantıksız bir hamle olur...

Bütün hedefi büyük takımlar transferi bitirdi, en iyi oyuncuların yeri belli oldu. 2013-2014 sezonuna da güle güle diyebiliriz artık!

Nıye taraftarı gerıyorlar anlamadım. Çıkıp acıklasınlar bızım bundan sonrakı yol harıtamız bu sekılde dıye ınsallah korktuğum gıbı olmaz genc oyuncular alınıp show yapıp bır sonrakı sezon sılbastan yapılmaz.

Ekrem Memnun 24 Mayıs - 1 Haziran 2013 tarihleri arasında WNBA takımlarının normal sezon maçlarını ve idmanlarını seyretmek üzere Amerika'ya gidiyor. Koç Memnun kadın basketbol takımımızın yeni sezon yapılanması için NCAA 'den yeni çıkan genç oyuncuları seyredip incelemelerde bulunacak.

Ekrem Memnun ABD'ye Gidiyor - 24.05.2013 08:49 (KADIN BASKETBOL) / Galatasaray.org

Bunu bekliyorduk. Amacımız bellidir artık. Hem maliyeti düşük, hem de oynamak isteyen oyunculara yöneleceğiz. Şu durumda bence yapılacak en iyi strateji olarak gözüküyor.

Skylar Diggins'i izleyeceğinden eminim diğer oyuncu kim olur bilmiyorum Elena Delle Done olabilir iyi bir skorer 3-4 Oynayabiliyor.

2.Sıra seçimiydi Griner'ın ardından.

Tayler Hill-Tianna Hawkins gibi alternatiflerde var.

Şaziye son maçlarda fena değildi. Çok uçuk rakamlar istemiyorsa mutlaka kalmalı takımda.

Çok ilginç bir kafa yapısına sahip bizim taraftarımız. Şaziye gitsin, Işıl gitsin, Bahar gitsin! Hangi Türk rotasyonu ile oynayacağız merak ediyorum?

Eğer başarıya aç oyuncu alacaklarsa, gözlerinin önünde Shavonte var, çok iyi transfer olur, çok yüksek maliyetide olmaz, hata türk vatandaşlığına geçirilebilse süper olur, 3 yılı doldurdu Türkiye'de, ben milli takımdada her türlü oynar, zaten milli takımında skoreri yok...