2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Gelecek isimleri bende merak ediyorum açıkçası bakalım sahiden söyledikleri gibi gençlerle yapılanmanın mı? Yoksa Düşük bütçeyle kurulacak en iyi takımın peşindemiyiz.

Skylar Diggins-Işıl Alben-Özge Yavaş
Katie Douglas-Yasemen Saylar
Şaziye İvegin-Şebnem Kimyacıoğlu-Alba Torrens
Sancho Lyttle-Bahar Çağlar
Nevriye Yılmaz-Marina Kuzina

Bu tip bir kadronun çok pahalı olacağını sanmıyorum tahminimce bu yıldan bile daha düşüktür böyle bir bütçe.

Katie çok iyi bir şutör ve boşta olanlar arasında şut dediğimizde aklıma gelen ilk isimdir.

Kuzina yine şutu olan bir Pivot bizim sistemimiz için uygun ve Spartakda küçülürken alınabilir.

Diggins'te belkide boştaki alabileceğimiz ender Pg'lerden birisi.

Bu tip bir kadronun çok pahalı olacağını sanmıyorum tahminimce bu yıldan bile daha düşüktür böyle bir bütçe.

Katie çok iyi bir şutör ve boşta olanlar arasında şut dediğimizde aklıma gelen ilk isimdir.

Kuzina yine şutu olan bir Pivot bizim sistemimiz için uygun ve Spartakda küçülürken alınabilir.

o uzun rotasyonuyla yola çıkarsan hem EL'de hem de ligde parçalarlar bizi :) sana mantıklı geliyor mu Matovic-Kuanitra-Vera-Yacoubu'nun karşısına bu isimlerle çıkmak :)

Alabileceğimiz Pivot yokki piyasada doğru düzgün Kobryn yada Tamane olabilir.Pivot olarak pek alternatifimiz yok maalesef Kristen Newlin falan elimize düşmezse işimiz zor.

Gelecek isimleri bende merak ediyorum açıkçası bakalım sahiden söyledikleri gibi gençlerle yapılanmanın mı? Yoksa Düşük bütçeyle kurulacak en iyi takımın peşindemiyiz.

İyi de Marina Kuzina pivot değil ki. Kuzina şutu olan 4 numara oyuncusu. Yola pivot olarak sadece Nevriye'yle çıkmak intihar etmek demektir benim gözümde.

Arkadaşlar artık kadro kurmaktan vazgeçin. Murat Özyerin dudaklarının arasından çıkan isimlerle kadro kurulacak. Oda beyfendinin keyfine kalmış birşey. Şu gelsin bu gitsin demeyin artık. Bu kadar basiretsiz insanlar var. Çıkın bi açıklama yapın doğru dürüst bizde bilelim neler oluyor bitiyor diye. Evet bazı arkadaşların dediği gibi hiç yoktan 2 yabancımız kesin!

Barbara Turner yani Bahar Öztürk, Botaş'a imza atmış. Yerli statüsünde swingman olarak iş yapardı kesinlikle. Neyse fazla dillendirmeyelim. Belli ki bu sezon beklenti içinde olmamak lazım.

Şube çok yanlış yönetiliyor. Geçmiş sezonlarda yapılan yanlış hamlelerin ceremesi bu sezon çekilecek gibi. Piyasada oyuncu kalmadı, hâlâ oyuncu arıyoruz. Kesin bir şey söyleyin ona göre beklentimizi belirleyelim, o da yok.

Barbara Turner yani Bahar Öztürk, Botaş'a imza atmış. Yerli statüsünde swingman olarak iş yapardı kesinlikle. Neyse fazla dillendirmeyelim. Belli ki bu sezon beklenti içinde olmamak lazım.

Şube çok yanlış yönetiliyor. Geçmiş sezonlarda yapılan yanlış hamlelerin ceremesi bu sezon çekilecek gibi. Piyasada oyuncu kalmadı, hâlâ oyuncu arıyoruz. Kesin bir şey söyleyin ona göre beklentimizi belirleyelim, o da yok.

Barbara Turner (Bahar Öztürk) gelse bile bizde oynayamazdı ligde. Çünkü hem Sancho Lyttle hem de Barbara Turner iki devşirme olduğu için ligimizde oynayamıyor. Ama EL'de oynayabilirdi.

Barbara Turner (Bahar Öztürk) gelse bile bizde oynayamazdı ligde. Çünkü hem Sancho Lyttle hem de Barbara Turner iki devşirme olduğu için ligimizde oynayamıyor. Ama EL'de oynayabilirdi.

Bahar'ın bizim takımda başarılı olabileceğini sanmıyorum; çok savruk bir oyuncu tamam atıyor ama kaldırıp kaldırıp 3lük atılmazki, aradığımız oyuncu olduğunu sanmıyorum. Ayrıca demokraside çareler tükenmez; Sancho'yu kıta dışı oynatıp Bahar'ı bosman oynatabilirdik...

Oyuncuyu izliyorum bizle adı geçince falan bizim sistemimize uyuyor.İkili oyunlar üzerinden oynayan bir uzun ama İkili oyunları çoğunlukla Miljana Bojovic ile oynuyor.Sanki Bojovic zorla attırıyor gibi.

Keşke Bojovic'i alabilsek tam ihtiyacımız olan oyuncu.

Oyuncuyu izliyorum bizle adı geçince falan bizim sistemimize uyuyor.İkili oyunlar üzerinden oynayan bir uzun ama İkili oyunları çoğunlukla Miljana Bojovic ile oynuyor.Sanki Bojovic zorla attırıyor gibi.

Keşke Bojovic'i alabilsek tam ihtiyacımız olan oyuncu.

İhtiyacımız olan oyuncunun dış şutu olmayan, içeriye drive etmekten başka hücum varyosyonu üretemeyen, savunma terbiyesi almamış ve maç başına 5 top kaybeden bir oyun kurucu olduğunu öğrenmek içimi ferahlattı...

İhtiyacımız olan oyuncunun dış şutu olmayan, içeriye drive etmekten başka hücum varyosyonu üretemeyen, savunma terbiyesi almamış ve maç başına 5 top kaybeden bir oyun kurucu olduğunu öğrenmek içimi ferahlattı...

Ben daha çok takımını yönlendirmesi-Tempoyu ayarlayabilen bir oyun kurucu olması nedeniyle dedim zaten Kadın basketbolunda şutu olan Pg pek bulunmuyor.Bojovic bunları yapabilse Kosice'de ne işi var yada küçüleceğiz diyen Galatasaray'a neden önerelim.

Ben daha çok takımını yönlendirmesi-Tempoyu ayarlayabilen bir oyun kurucu olması nedeniyle dedim zaten Kadın basketbolunda şutu olan Pg pek bulunmuyor.Bojovic bunları yapabilse Kosice'de ne işi var yada küçüleceğiz diyen Galatasaray'a neden önerelim.

tempoyu ayarlayabilen? daha çok tempoyu yükseltmeye çalışan bir guard pek tempoya hükmedebildiği söylenemez :) ayrıca elimizde çok elit bir oyun kurucu var değerini bilmiyoruz... Şutu olan pg almayacaksak neden alıyoruz? Kosice çok mu iyi takım da işi orada olmasın? Galatasaray zaten düşük tempoda oynayan ve savunma yapan bir takım ne yapacaz ki Bojovic'i onu çözemedim...