2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Arkadaşlar küçülme haberleri çıktı medyada bilgisi olan varmı ne derece doğru aklım almıyo nasıl böyle bişey olur herşey futboldanmı ibaret.. :(

Yönetim ilk önce pazarlama konusunda ne kadar başarılıyım diye bir aynaya baksın. Basketbol, voleybol ve diğer branşlara dair store'da tek bir ürün bile yok neredeyse. Bunun izahı olamaz. Kendileri gelir yaratamadığı mazeretine tutunmaya çalışırken taraftarın bunun için devreye girmesine bile engel oluyorlar. Bu yönetim başarısızlığıdır ve böyle bir duruma taraftar asla izin vermez, vermemelidir.

küçülmenin nedeni uefa kriterleri futbol bütçesinden hiç bir şekilde futbol dışı bir yere harcama olmayacak o yüzden sponsor bulmalıyız.schalke maçının biletlerini hemen şirket müdürlerine,yöneticilerini veren yönetim bir zahmet sponsorluk içinde şartlarını zorlasın..Görelim gerçek Galatasaraylıları zaten yaptkıları zarar değil vergi yerine amatör sporlara yatırım yapmayı devlet onaylıyor.

Geçen yıldan bu yıla göre zaten küçüldük. Başarısız olmuş bir takımı küçülterek nasıl başarıya ulaştırabiliriz ki ?

Kadın basketbol takımımızla ilgili en ümit kırıcı anı yaşadım 20-25 dakika önce İstinye Park'ta. 2-3 hafta geçsin gelişmelere göre detaylarını yazarım , detaylık pek bir şey olmasa da. Belki de duyduklarımız şube içindeki iletişimsizlik ve belirsizlikten dolayı bugün çıkan haberlere dayanarak söylenmiştir ama biz Augustus demeye gittik, hiç beklemediğimiz şeyler duyduk. Neyse...

Kadın basketbol takımımızla ilgili en ümit kırıcı anı yaşadım 20-25 dakika önce İstinye Park'ta. 2-3 hafta geçsin gelişmelere göre detaylarını yazarım , detaylık pek bir şey olmasa da. Belki de duyduklarımız şube içindeki iletişimsizlik ve belirsizlikten dolayı bugün çıkan haberlere dayanarak söylenmiştir ama biz Augustus demeye gittik, hiç beklemediğimiz şeyler duyduk. Neyse...

Samet zaten konuşulanlar ortada,sen de duyduklarını ve kimle konuştuğunu da söyle her şeyi bilelim.Zaten yeterince hayal kırıklığı oldu.Acı ya alıştık.

Konuştuklarımızı anlatmam bir şeyi değiştirmez ayrıca konuştuğumuz kişiye de zarar verir. Böyle bir şeyi de kimse istemez bu forumda, kim olduğunu siz anlayın artık. Geçen yıl da benzer bir belirsizlik vardı. Şansımız Casares'in dağılması oldu. Çok yakın zamanda X Galatasaray'da tarzı bir haber çıkması imkansız. Tek yapabileceğimiz kadroda tutmak istediğimiz ama kontratı biten oyuncuların ve kadroya katmak istediğimiz oyuncuların bizi beklemesi için dua etmek...

Onlar sponsorluk konusuna gelınce tarafsız olur merak etme. Bu takıma sahıp cıkan olsaydı Euroleuge sampıyonu bıle olurduk evımızde fınal four'da gelen oyuncuların komıklığı bıle yeterlı sanırım.
küçülmenin nedeni uefa kriterleri futbol bütçesinden hiç bir şekilde futbol dışı bir yere harcama olmayacak o yüzden sponsor bulmalıyız.schalke maçının biletlerini hemen şirket müdürlerine,yöneticilerini veren yönetim bir zahmet sponsorluk içinde şartlarını zorlasın..Görelim gerçek Galatasaraylıları zaten yaptkıları zarar değil vergi yerine amatör sporlara yatırım yapmayı devlet onaylıyor.

''Para var,başarı yok'' açıklaması yatırımı törpülemek için yeterli argüman değil.Komik ve gülünç.Başarısızlığın sebebi Ekrem Memnun gelene kadar parayı yönetecek bir insan bulunamaması ve onca yatırımın batırılması.Bu sezon da küçülme kararı almayı düşünenlerin Whalen olayındaki müthiş yöneticilik başarısıyla çöpe gitti,kendileri taraftarın gözünde yeterince ''küçüldü'' zaten.

Elimizi çabuk tutsak iyi olur. PG ve Uzun avrupalı konusunda alternatifler iyice daraldı

Dumerc, 2016'ya kadar sözleşmesi var. Benim de beğendiğim Bojovic Koisce ile tekrar imzaladı. Whalen Tina ile birlikte Dinamo'ya gitti. Bird ile anlaşılamamış. Becky Hammon,(seneye 37 yaşına girecek) Laia Palau, Natasha Lacy ve Diggins arasında bir seçim yapacağız.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Maya Moore'da sözleşme uzatmış. Tam bu esnada Augustus'u'da elimizden kaçırırsak vay halimize vay. Penny Taylor (ağır bir sakatlık yaşadı nasıl döneceği belli değil) Tamika (Sezon ortası gelir)...

Türk olarak bir iki pozisyonuna bir oyuncu almak şarttı. En önemli isim Tuğba sözleşme uzattı. (Sezon için en kritik hamlelerin başında geliyordu)

O değil de Wauters'ın pozisyonuna alabileceğimiz avrupalı var mı? Yine kıta dışı hakkımızı uzundan yana mı kullanacağız ?

Augustus ve Maya Moore'ı bi şekilde alırsak bütün ibre yine bize döner.. Birde iyi bir oyun kurucu alınırsa.. Nevriye yeni sezonda en büyük transferimiz olur yerliler ve Sancho kadroda tutulursa güçlü oluruz.. Fakat dediğin gibi alıncak oyuncu sayısı git gide daralıyo ve yönetim hala bekliyo..

Maya Moore 3 Yıl daha Çin Liginde.

Kıta dışı olarak alınabilecek isimler Seimone Augustus-Penny Taylor-Katie Douglas-Alana Beard-Epiphany Prince-Catherine Joens tipi oyuncular aklıma geliyor bu isimlerin çoğu bize ilaç gibi gelir.Yani oyuncular kaçtı kalmadı diye birşey yok ki benim aklıma gelmeyen daha niceleri vardır.

Sonuç olarak iyi transferler yapacağımıza inanıyorum.

Arkadaşlar anlaşılmayan bir konu var sanırım. Tabii ki Galatasaray Kadın basketbolda da faaliyetine devam edecek. Sponsor arayışı var. Sponsor bulunursa gerekli transferler yapılacak. Bulunamazsa da yapılacak ama daha hesaba göre olacak. Transfer yapılmasa bile bizim Galatasaray Kadın basketbol takımına desteğimiz de bitecek değil. Biz gene seneye salonda oluruz gene destekleriz. Zaten Harding gibi birine bir ton para verip seyredeceğime Ayşe Cora'yı seyrederim en azından gelecek için hesap yapar hayal kurarım bu beni daha çok mutlu eder.

Bütün bunları diyoruz diye biz şubeden ümidimizi kesmiş değiliz. Ama kulüp yapacaktır bir şeyler ya nasip demekle de olmaz. Kulübümüze yönetimimize bu anlamda da baskı yapmalıyız. Dee-Seimone gelse ne olur gelmese ne olur eğer işleyiş böyle devam edecekse. Kemal Belgin'in olduğu bir video var. Forumda Bora arkadaşımız (sanırım doğru hatırlıyorum eline sağlık bu arada) paylaşmış. Yani Kemal Belgin kadar kulüp haklarını koruyamayan sahipsiz bir şube var ortada. Erkek basketbolda da durumun farklı olacağını mı sanıyorsunuz. Hayır erkeklerde farklı olacak!! diyen üşenmesin hafızasını yoklasın Türkiye kupası finalinde kupa elimizden nasıl alındı ona baksın.

Ben şahsen her zaman kadın basketbol takımımızın arkasındayım ama yönetiminde önümde olduğunu bilmesem de yanımda olmasını istiyorum. Allaha şükür transfer taraftarı değiliz. Ama ortada da bir şey yok. Murat Özyer şubenin küçüleceğine dair çıkan laflar için. Erkek takımı şampiyonluğa giderken bekliyorduk böyle moral bozucu haberler diyor ama ne kendisi ne GS yönetimi bu haberleri yalanlamıyor. Madem böyle bir şey yok, çık "böyle bir tasarrufumuz yoktur" de. Ya da deme transfer için çalışma yap.

Sizden de ricam "aaa o kadar değil canım kulüp yapar!" tarzı söylemler yerine kulübe bu anlamda baskı yapmanız. Yoksa bu platformdaki herkes biliyor Galatasaray Spor kulübünün kudretini ve gücünü

Kadın basketbol şubesi neyi bekliyor anlaşılır gibi değil. Ne kadar beceriksiz varsa toplanmış. Yerlilerden Tuğba için ümitlenmiştim fakat sonuç hüsran. Wauters, Alba ve Sancho mutlaka elde tutulmalı ancak çok zor görünüyor. Seimone haber bekliyor, kimse kılını kıpırdatmıyor. Ünal Aysal tüm branşlarda başarı diye konuşuyordu. Laf değil icraat görmek istiyoruz. Lütfi Arıboğan'ın basketbola bir faydası yoksa niye geldi acaba? Basketbol şubemizin başına Adnan Öztürk gibi bir yönetici gerek. Hem hakkımızı yedirtmeyecek, hem de kaliteli transferler yapacak. Bu taraftarı bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok..!!