Anlamıyorum Şaziye oynamazsa koy Ayşeye süre ver oynasın koy Gülşahı oynasın Şaziyeden ne eksikleri var ??
Şaziye son maçlarda fena değildi. Çok uçuk rakamlar istemiyorsa mutlaka kalmalı takımda.
Çok ilginç bir kafa yapısına sahip bizim taraftarımız. Şaziye gitsin, Işıl gitsin, Bahar gitsin! Hangi Türk rotasyonu ile oynayacağız merak ediyorum?
Anlamıyorum Şaziye oynamazsa koy Ayşeye süre ver oynasın koy Gülşahı oynasın Şaziyeden ne eksikleri var ??
Ben hiçbir zaman Işıl ya da Bahar'a gitsin demedim ama Şaziye'nin şu takıma zırnık katksı yok. İşi gücü faül almak. Yetenek yoksunu esmeral'in bile 3 lük anlamında yanına yaklaşamıyor.
Eğer başarıya aç oyuncu alacaklarsa, gözlerinin önünde Shavonte var, çok iyi transfer olur, çok yüksek maliyetide olmaz, hata türk vatandaşlığına geçirilebilse süper olur, 3 yılı doldurdu Türkiye'de, ben milli takımdada her türlü oynar, zaten milli takımında skoreri yok...
ne yapalım o zaman genç takımlamı çıkalımNe kadar kolay alıp satıyorsunuz...
1.Şaziye İvegin şuanda 2-3 oynayabilecek en iyi TÜRK oyuncu konumunda diğer oyuncu Begüm Dalgalar onun da büyük takım tecrübesi yok ve ne verir bilemiyoruz ayrıca Begüm'ün şutu da problemli...
2.Shavonte Zellous çok ucuzmuş, kendisine mi sordunuz yoksa menejerine mi? TKBL'de skor kraliçesi olmuş biri ne kadar ucuz olabilir ki, buna aklınız kesiyor mu, ayrıca bonservis vermek fazla lüks kaçar. Hemen de TÜRK yaptınız...
3.Tayler Hill'in kolej kariyeri başarılı sayılır ama konferansı pek güçlü değil(BİG-TEN) ama iyi savunmacı olduğu söyleniyor, kesin bir şutör değil ama hiç yoktan atıyor #wnba de neler yapcak görmeden almak yanlış olur
Mersin'in 2 yıldır kadrosunda tutabildiği, daha önce Bjk'nin alabildiğ Shavonte'yi alabilecek bütçemiz yoksa zaten boş yere para harcamayalım Taner Bey, eğer dediğiniz durumdaysak Sancho ve Alba'yıda tutmaya gerek yok, onlarada yazık! Shavonte 3 yıl ligimizde oynama zorunluluğunu yerine getirmiş bir oyuncu, bugün Kaski Latoya'yı türk vatandaşlığına geçirebilirken (ve başka anadolu takımlarıda rahatlıkla bu işi yapabiliyorken), biz bir oyuncuyu Türk vatandaşlığına geçiremiyorsak vay halimize! Ve bana göre bu her türlü milli takımdada oynayabilecek bir oyuncuyken!