• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakkı Abukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Anlamıyorum Şaziye oynamazsa koy Ayşeye süre ver oynasın koy Gülşahı oynasın Şaziyeden ne eksikleri var ??

Şaziye son maçlarda fena değildi. Çok uçuk rakamlar istemiyorsa mutlaka kalmalı takımda.

Çok ilginç bir kafa yapısına sahip bizim taraftarımız. Şaziye gitsin, Işıl gitsin, Bahar gitsin! Hangi Türk rotasyonu ile oynayacağız merak ediyorum?

Berkay Bey

Ben hiçbir zaman Işıl ya da Bahar'a gitsin demedim ama Şaziye'nin şu takıma zırnık katksı yok. İşi gücü faül almak. Yetenek yoksunu esmeral'in bile 3 lük anlamında yanına yaklaşamıyor.

Anlamıyorum Şaziye oynamazsa koy Ayşeye süre ver oynasın koy Gülşahı oynasın Şaziyeden ne eksikleri var ??

İkisinide gördük hedefsiz ve kolay maçlarda aldıkları sürelerde. Zaten Şaziye'nin bu kadar oynamasının sebebi çok iyi olması değil. Ondan daha iyisin olmadığı için malesef.

Ben hiçbir zaman Işıl ya da Bahar'a gitsin demedim ama Şaziye'nin şu takıma zırnık katksı yok. İşi gücü faül almak. Yetenek yoksunu esmeral'in bile 3 lük anlamında yanına yaklaşamıyor.

Herkesi gönderen, genel basit taraftar kafasından bahsettim ben. Şaziye final serisinde kötü oynamadı, kazandığımız maçlarda da katkısı vardı. Zırnık katkısı yok demek hiç ama hiç yakışmamış.

Şaziye geldiği günden beri bu takımın kanburu oldu. Fikrim, anayasanın değişmez ve değiştirilemez ilk 3 maddesi gibidir.

Şaziye kaç yıldır bu takımda ve katkısı nedir. Biraz mantıklı olsak.....

Sizin mantığınızla bütün yerli oyuncular kanbur o zaman.

Şaziye bütçemiz dahilindeki rakamı kabul etmiyorsa gitmesinde sakınca yok bence de. Adı geçen diğer Türk oyunculara bir sene sabredip aynı şansı verirsek, ertesi sene ondan daha kötü oynamazlar. Aradaki fark dağlar kadar değil, belki Şaziye daha iyidir ama, Şaziye için bütçeyi aşmaya hiç gerek yok.

Eğer başarıya aç oyuncu alacaklarsa, gözlerinin önünde Shavonte var, çok iyi transfer olur, çok yüksek maliyetide olmaz, hata türk vatandaşlığına geçirilebilse süper olur, 3 yılı doldurdu Türkiye'de, ben milli takımdada her türlü oynar, zaten milli takımında skoreri yok...

Çok dogru bir tespit. Sizinle aynı fikirdeyim ağabey. Muthis bir skorer Zellous. Başarıya Aç !! oyuncu tabirine de cuk diye oturuyor. Kaçırmamalıyiz. Ondan daha iyisini ve ucuzunu bulamayiz. Hele ki birde yerli statüsunde kadromuza katarsak son 10 yilin en doğru hamlesini yapmış oluruz...

Zellous belki başarıya aç!!!! denilebilir.Ama atlanılan nokta Mersin'e verilecek bonservis.Sözleşmesi devam ediyor diye biliyorum ki devam etmese bile Türkiye Ligi kuralları yabancı oyuncu transferinde maaşını ödeme falan bize ters bu işler.

Bu kadar bütçemiz olsa Seimone falan boştayken çaylaklara bakmayız.

Ekrem Memnun Wnba'de hangi maçları izleyecek bilgisi olan varmı?

Eski oyuncusu Jennifer Gillom ile buluşacakmış önce sanırım Jennifer Gillom Washington Mystics koçluğunu yapıyor.

Mystics'in 4.sıradan seçtiği çaylağı olan Tayler Hill ile ilgilendiğimizi düşünüyorum bu bilgilerden yola çıkarak.

Tayler Hill 2 numara oynuyor ve iyi bir skorer bildiğim kadarıyla (En azından Ncaa istatistikleri öyleydi.)

zellus un devşirme oynama şansı benimde aklıma gelmişti böyle bir imkan varsa mutlaka degerlendirilmeli zaten yerli oyuncu sıkıntısı var bize ve fb ye karşı müthiş oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam .

5 numaraya avrupa pasaportlu bir uzun bulup amerikan kontenjanını 1 ve 2-3 numarada kullanmak daha mantıklı geliyor bana

Ne kadar kolay alıp satıyorsunuz...

1.Şaziye İvegin şuanda 2-3 oynayabilecek en iyi TÜRK oyuncu konumunda diğer oyuncu Begüm Dalgalar onun da büyük takım tecrübesi yok ve ne verir bilemiyoruz ayrıca Begüm'ün şutu da problemli...

2.Shavonte Zellous çok ucuzmuş, kendisine mi sordunuz yoksa menejerine mi? TKBL'de skor kraliçesi olmuş biri ne kadar ucuz olabilir ki, buna aklınız kesiyor mu, ayrıca bonservis vermek fazla lüks kaçar. Hemen de TÜRK yaptınız...

3.Tayler Hill'in kolej kariyeri başarılı sayılır ama konferansı pek güçlü değil(BİG-TEN) ama iyi savunmacı olduğu söyleniyor, kesin bir şutör değil ama hiç yoktan atıyor #wnba de neler yapcak görmeden almak yanlış olur

Ne kadar kolay alıp satıyorsunuz...

1.Şaziye İvegin şuanda 2-3 oynayabilecek en iyi TÜRK oyuncu konumunda diğer oyuncu Begüm Dalgalar onun da büyük takım tecrübesi yok ve ne verir bilemiyoruz ayrıca Begüm'ün şutu da problemli...

2.Shavonte Zellous çok ucuzmuş, kendisine mi sordunuz yoksa menejerine mi? TKBL'de skor kraliçesi olmuş biri ne kadar ucuz olabilir ki, buna aklınız kesiyor mu, ayrıca bonservis vermek fazla lüks kaçar. Hemen de TÜRK yaptınız...

3.Tayler Hill'in kolej kariyeri başarılı sayılır ama konferansı pek güçlü değil(BİG-TEN) ama iyi savunmacı olduğu söyleniyor, kesin bir şutör değil ama hiç yoktan atıyor #wnba de neler yapcak görmeden almak yanlış olur
ne yapalım o zaman genç takımlamı çıkalım

Mersin'in 2 yıldır kadrosunda tutabildiği, daha önce Bjk'nin alabildiğ Shavonte'yi alabilecek bütçemiz yoksa zaten boş yere para harcamayalım Taner Bey, eğer dediğiniz durumdaysak Sancho ve Alba'yıda tutmaya gerek yok, onlarada yazık! Shavonte 3 yıl ligimizde oynama zorunluluğunu yerine getirmiş bir oyuncu, bugün Kaski Latoya'yı türk vatandaşlığına geçirebilirken (ve başka anadolu takımlarıda rahatlıkla bu işi yapabiliyorken), biz bir oyuncuyu Türk vatandaşlığına geçiremiyorsak vay halimize! Ve bana göre bu her türlü milli takımdada oynayabilecek bir oyuncuyken!

Biz şuanda sanırım kimseye ayak bağı olmayalım diye bekliyoruz herkes transferi falan bitirsin hatta varsa bizden alacağı oyuncu alsın en son kalanlarla idare ederiz artık.

Dünyanın en iyi yönetilen takımı.

Zellous 27 yasinda oldugu icin devsirilemiyor,26 yas ve oncesinde olabilirdi.

Yaş sınırı çok önemli değil, söz konusu milli takım olunca, zaten şuana kadar devşivme olan ve o sınırı geçtikten sonra Türk vatandaşlığına geçen birçok oyuncu var, Shavonte bizim milli takımdada eksikliği olan skorer oyuncu olabilir bence...

Özellikle kadın basketbol şubesinde görev yapan canlılar hala ne yüzle görevdeler anlamak güç doğrusu. İnsanda biraz gurur olur, onur olur. Her sene rakibe kupa vermekten bıkmadınız mı kardeşim? Beceriksizsiniz işte. Bundan sonra sizin yapacağınız en iyi ve tek hizmet istifadır. Ne bekliyorsunuz? Ayıp ayıp... Haram olsun kazandığınız paralar..

Mersin'in 2 yıldır kadrosunda tutabildiği, daha önce Bjk'nin alabildiğ Shavonte'yi alabilecek bütçemiz yoksa zaten boş yere para harcamayalım Taner Bey, eğer dediğiniz durumdaysak Sancho ve Alba'yıda tutmaya gerek yok, onlarada yazık! Shavonte 3 yıl ligimizde oynama zorunluluğunu yerine getirmiş bir oyuncu, bugün Kaski Latoya'yı türk vatandaşlığına geçirebilirken (ve başka anadolu takımlarıda rahatlıkla bu işi yapabiliyorken), biz bir oyuncuyu Türk vatandaşlığına geçiremiyorsak vay halimize! Ve bana göre bu her türlü milli takımdada oynayabilecek bir oyuncuyken!

Beşiktaş Shavonte'yi aldığında sen tanıyor muydun? Bizim takıma gelsin diye çırpınıyor muydun? Shavonte sayı kraliçesi miydi? WNBA finalinde harika performanslar mı ortaya koymuştu? ''TÜRK'' yapma olayı oyuncunun isteğine bağlıdır bazı oyuncular Amerika Milli Takımı'nda ömrü boyunca oynayamacağını bilse de vatandaşlık değiştirmek istemiyor, karakter meselesi ayrıca yaş sıkıntısı da var. Milli takımda oynatmaya gelirsek ben ''MİLLİ'' takımda devşirmeye karşıyım adı üstünde ''MİLLİ'' elinde ne varsa onu oynatırsın...

Yardım

Sadece Bjk özelinde durmuşsun Taner Bey, bu oyuncu bir önceki yılda Mersin'de bu perfonmansına yakın oynadı, ayrıca Wnba'yde çok iyi oynamasına rağmen Mersin alabildiyse bizde alabiliriz diyorum, ben Shavonte gelsin diye çırpınmıyorum sadece belli başlı Abdli oyuncular var onlardan biri gelmeyecekse Shavonte gelsin diyorum, Wnba draftının ilk üçünde olmayan çaylaklar geleceğine, kendini kanıtlamış olan Shavonte gelsin diyorum. Milli Takım meselesine gelincede, bu konudaki yetkililer bu konuya karşı değiler, madem milli takımda devşirme bir oyuncu oynayacak buda sıradan bir oyuncu olmasin diyorum ben.

Geri