2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Sadece Bjk özelinde durmuşsun Taner Bey, bu oyuncu bir önceki yılda Mersin'de bu perfonmansına yakın oynadı, ayrıca Wnba'yde çok iyi oynamasına rağmen Mersin alabildiyse bizde alabiliriz diyorum, ben Shavonte gelsin diye çırpınmıyorum sadece belli başlı Abdli oyuncular var onlardan biri gelmeyecekse Shavonte gelsin diyorum, Wnba draftının ilk üçünde olmayan çaylaklar geleceğine, kendini kanıtlamış olan Shavonte gelsin diyorum. Milli Takım meselesine gelincede, bu konudaki yetkililer bu konuya karşı değiler, madem milli takımda devşirme bir oyuncu oynayacak buda sıradan bir oyuncu olmasin diyorum ben.

Konuyu uzatmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum; BJK özelinde durmadım ''sayı kraliçesi'' olmasından bahsettim Mersin'deyken oldu. Draft'ın ilk 3ündeki oyuncular Shavonte'nin oynadığı pozisyonda oynamıyor ve evet dediğiniz gibi belli başlı oyuncuları alamayacağız artık ne denk gelirse getirebildiğimiz genç bir oyuncuyu alacaklar... Milli Takım'da illa devşirme oynatacaksak bunun ''Q'' olacağı çok açık 5 numaradaki problem skorer probleminden çok daha büyük...

Ölü taklidi yapıyoruz hala.

Anlamadığım neyi bekliyoruz.Çaylaklar olacak dendi tamam ama zaten işe yarar çaylak sayısı bir elin parmağını geçmez.Sanırım Elena Delle Done ve Diggins'in Çin'e falan gitmesini bekliyoruz.Seçimden sonra falan artık ne kalırsa ortada toplarız.

Futbol'da bu kadar gereksiz para harcayan bir kulübün diğer şubeleri bu kadar kötü durumda olmamalı.Amatör branşlar ayrı falan ama Furkan Özçal'ın bile yıllık 700 bin Euro Garanti para aldığı kulüpte bence kimse küçülme lafını bile ağzına almamalı.

Bence şu ara tam da o şekilde açıklanması gerekiyor git gide kadın basketboluna ilgi daha da düşmüşken bir kıpırdanma olmalı resmen şaşırdık bu sezon bir amatör şubeler bu kadar kötü yönetilemez ( kadın voleybolu ayrı tutuyorum ) inanın şu banvit buradan seriyi çevirsin Ergin Hocayı da kovarlar o kadar kendimizi aştık ..

Bence iki senaryo var :
1- durum o kadar vahim ki ; sırf çok fazla tepki almamak adına erkek takımının şampiyonluğunun ardından oluşacak tatlı rüzgar altında kadın takımının "vasat" transferlerini de açıklayacaklar.
2- Çok çok iyi düşünürsek ; öyle yıldızların peşindeyiz ki (tabi piyasada kaldı ise) görüşmeler uzun sürüyor ve onun için açıklanamıyor.

Ekrem Memnun A.B.D oyuncu ızlemeye gıtmıs ıse mutlaka verılen butce dahılınde en ıyısını almaya calısacaktır. Ben sahsen yıldız ısımlerden cok kendı sıstemını işletecek oyuncular beklıyorum.

Aldığım bilgiye göre bütçe mümkün olduğunca kısılacak ne yazık ki. Herkesin diline dolanan "bu takımdan bir şey olmuyor boşuna para harcıyoruz" laflarını kullananlar kına yakabilir. Şampiyonluk sayısı dengelenmişti önümüzdeki sene artık bu sayıda geriye düşeriz Fenerbahçe karşısında. Bakalım bu insanlar o zaman neler diyecek, bu sefer çok para harcıyoruz laflarını kullanamayacaklar çünkü!

Umarım gelecek sene armanın peşinde olanlar takımı ve Ekrem Memnun'u desteksiz bırakmaz.

Saygılar.

Işıl, Bahar, Sancho, Alba, Nevriye..Birkaç akıllı transfer ki inanıyorum olacak. Çatır çatır şampiyonluğa oynarız. Şampiyonluğu ayak oyunları ve şanssızlıkla yitiridk.

Fener haram yemeye devam diyor ama birgün bu sonsuza dek bitecek!

O şişko karı Capy'de göreceğiz!

Nasıl bir oyuncudur ağabey bu hatun ?

Kariyeri boyunca hep İtalya'da oynamış.1.82 boyunda forvet.Geçen sezon Irpina'da oynamış Sırp vatandaşı ancak İtalyan pasoportu da var.Son sezon 29 maçta ortalama 31.5 dakika oynamış,13.2 sayı ort. var.%43.5 2 sayı , %16.4 3 sayı atış yüzdesi var. En az oynadığı maç 22 dakika,o maçta 4 sayısı var.20 maçta 30 dakika ve üzeri oynamış.37 dakika oynadığı bir maçta 27 sayısı var.10 maçta 15 ve üzeri sayı yapmış.1982 doğumlu arkadaş.