Sadece Bjk özelinde durmuşsun Taner Bey, bu oyuncu bir önceki yılda Mersin'de bu perfonmansına yakın oynadı, ayrıca Wnba'yde çok iyi oynamasına rağmen Mersin alabildiyse bizde alabiliriz diyorum, ben Shavonte gelsin diye çırpınmıyorum sadece belli başlı Abdli oyuncular var onlardan biri gelmeyecekse Shavonte gelsin diyorum, Wnba draftının ilk üçünde olmayan çaylaklar geleceğine, kendini kanıtlamış olan Shavonte gelsin diyorum. Milli Takım meselesine gelincede, bu konudaki yetkililer bu konuya karşı değiler, madem milli takımda devşirme bir oyuncu oynayacak buda sıradan bir oyuncu olmasin diyorum ben.
Konuyu uzatmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum; BJK özelinde durmadım ''sayı kraliçesi'' olmasından bahsettim Mersin'deyken oldu. Draft'ın ilk 3ündeki oyuncular Shavonte'nin oynadığı pozisyonda oynamıyor ve evet dediğiniz gibi belli başlı oyuncuları alamayacağız artık ne denk gelirse getirebildiğimiz genç bir oyuncuyu alacaklar... Milli Takım'da illa devşirme oynatacaksak bunun ''Q'' olacağı çok açık 5 numaradaki problem skorer probleminden çok daha büyük...