2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Yardım

Kelsey Bone'yi fazla tanımıyorum ama herhalde Fowles'ın geçen yılki performansındanda kötü olmaz bence, biz geçen yıl o kadar saçmalığa rağmen (Whalen'ın elden kaçırılması, Harding ve Espaha tranferleri), ve Nevriye gibi önemli oyuncunun yokluğuna rağmen, Fowles ve Alba'nın yokları oynamasına rağmen (Alba'ya yeterli şansın verildiğini düşünmüyorum), finale çıkıp orda sonuna kadar oynayıp hakemlere yenildik, Ben Ekrem hocaya güveniyorum, ne olursa olsun Ekrem hocanın takımı yine o finali oynar ve sonuna kadar kazanmaya çalışır...

Harding yerine Şutu iyi olan Skorer bir 1-2 oynayabilen kısa alabilirsek çok iyi olur.

Şaziye'nin kalmasını isterim ama olmuyorsa Begüm-Alba-Şebnem de kötü değil.

Bence asıl sorunumuz Nevriye 5 numara oynamayacağını düşünüyorum.Hele ki Euroleague'de savunması bizim için çok kötü olur.

Geçen seneki kadroyla kıyasladığımızda

Syl-Ann-Nevriye Bone-Nevriye
Sancho-Bahar Sancho-Bahar
Alba-Şaz Alba-x
Harding-Yaso x-Yaso
Işıl-Özge Işıl-Özge

Syl-Ann ikilisinden normal şartlarda yabancı kontenjanı sebebiyle zaten biri oynuyordu. Yani, Ann yerine Bone, Şaz yerine "x" ve Harding yerine "x" oldu kadro yapılanmamız "şu ana kadar yapılan Resmi Açıklamalara göre". Şaz yerine görüşülen isim bence Şaz'dan çok aşağıda değil. Hatta şu aralar daha formda. Harding yerine alınan isim ise tabii ki Harding'den daha iyi :) Bütçenin ciddi anlamda düştüğü bir sezonda Ekrem Hoca'nın elinde bu takım hiç de kötü işler yapmayacaktır.

Şaz'ın yerine görüşülen ismin Begüm olduğu çok açık ama iş orada bitmiyor...

1.Bu takıma yedek pivot lazım Nevriye 5 oynayamaz
2.Bu takıma avrupalı kısa lazım (Amerikalı 2-3 olursa, avrupalı oyun kurucu tercihen)
3.Bu takıma amerikalı kısa lazım (Avrupalı 2-3 olursa, amerikalı oyun kurucu tercihen)

Ligde zaten bir şekilde finale çıkıyoruz önemli olan Euroleague'de son 8, son 4'e kalabilmek ligde de savaşabildiğimiz kadar savaşmak...

Bone son maçta chicagoya karşı 4 sayı 9 ribaund 5 faul 5 top kaybıyla oynadı.Çok fazla top kaybı yapan bir oyuncu nasıl alınması düşünülür bir anlam veremiyorum . Umarım diğer kıta dışı transferimiz iyi olur . Hala Della Donne hayali kuruyorum..

Resmi açıklamalara göre oluşan mevcut kadro üzerinden giderken 4 uzunu nasıl dağıtacaksınız? Şu haliyle Bahar'a mı Bone ile süre paylaştıracaksınız? Nevriye 5 oynayamaz demek, örnekleri görmemek demektir. Belki kadın basketbolunu yeni takip ettiğiniz için eski örnekleri bilmiyor olabilirsiniz ama en azından mevcut Euro Basket Women'ı takip edin, Quanitra'dan arda kalan sürede kimin 5 numara oynadığını görün.

Ya kusura bakmayın üslubum için ama dalga mı geçiyorsunuz? Nevriye 5 oynayamaz derken verimli olamaz demek istiyoruz herhalde, kadın basketbolunu bu yorumu yapabilecek kadar takip ettiğimi düşünüyorum. Yacoubu'yu Nevriye ile tutabileceğimizi mi iddaa ediyorsun? Şuanda Avrupa Şampiyonası'nda Nevriye oyundayken karşısında hiç post-up yapmaya çalışan uzun oldu mu, o kalitede bir uzun yoktu karşısında. Ayrıca Nev 5 deyken ne kadar ribaunt zaafiyeti yaşadığımızı görmüyorsunuz herhalde. Ayrıca bir oyuncunun 5 numarada sahada olmazı oynayabildiği anlamına gelmez, saygılar... Takımın uzun dönemde başarısı için yedek pivot şart!

bence de bone tecihi yanlış gibi umarım yanılırım . ayrıca italyan takımındaki sottana nasıl olur acaba takip eden arkadaşlar yorumlarsa sevinirim saygılar .

Sottana seri bir oyuncu. Atışları da fena değil izlediğim kadarıyla. Şu anda İtalya'nın tek başına en önemli oyuncusu. Alırsak güzel olur ama bu sene öyle bi sene ki kimin alınacagını kimse bilmiyor.

Taner, sanırım sen biraz eksik anlatıyorsun ya da kulübün durumunu geniş açıdan görmek istemiyorsun. Geçen sene Ann-Syl-Nev-Bahar-Sancho rotasyonu vardı. Bu sene ise uzun rotasyonuna 5 kişi koyulmayacak. Nevriye 5 oynayıp Bone'u yedekleyemez diyorsan demek istediğin tek durum var Sancho gitsin demektir bu. Ha Sancho gitsin diyorsan saygı duyarım ama kabul etmem bu söylemini.

Bone bence "o" oyuncu değildi. Bakalım şapkadan tavşan çıkaracağız. Ama Nevriye'nin 5 numara oynama dışında şansı yok bu kadroda. Ki göreceğiz Sancho Bahar da bu sene bolca 4-5 rotasyonunda oynayacak. Ha zaten son Euro Baskete baktığımızda görüyoruz Lima'yı saysak bile İspanya'da 5 numarada sık sık Sancho oynuyor tek başına.

Yani isteklerimize göre değerlendirirsek haklısın belki. Zaten herkes bir PG bir SG ve bir C daha bekliyor ama olacak olan o değil. Elde 3 yabancı var 2 yabancı daha alınacak maximum. Onlarda haliyle SG ve PG'ye alınır. Ki 1 yabancı alıp kapatabiliriz de