Metehan yazını düzeltip kaynağını eklersen sevinirim. O yazıyı ben jwsbasketball adına yazmıştım.
Metehan yazını düzeltip kaynağını eklersen sevinirim. O yazıyı ben jwsbasketball adına yazmıştım.
Bu transfer doğruysa bence çok saçma madem USA lı pivot alınacak , isim belli ; Tina Charles..
Harding yerine alınan isim ise tabii ki Harding'den daha iyi
Geçen seneki kadroyla kıyasladığımızda
Syl-Ann-Nevriye Bone-Nevriye
Sancho-Bahar Sancho-Bahar
Alba-Şaz Alba-x
Harding-Yaso x-Yaso
Işıl-Özge Işıl-Özge
Syl-Ann ikilisinden normal şartlarda yabancı kontenjanı sebebiyle zaten biri oynuyordu. Yani, Ann yerine Bone, Şaz yerine "x" ve Harding yerine "x" oldu kadro yapılanmamız "şu ana kadar yapılan Resmi Açıklamalara göre". Şaz yerine görüşülen isim bence Şaz'dan çok aşağıda değil. Hatta şu aralar daha formda. Harding yerine alınan isim ise tabii ki Harding'den daha iyi Bütçenin ciddi anlamda düştüğü bir sezonda Ekrem Hoca'nın elinde bu takım hiç de kötü işler yapmayacaktır.
Resmi açıklamalara göre oluşan mevcut kadro üzerinden giderken 4 uzunu nasıl dağıtacaksınız? Şu haliyle Bahar'a mı Bone ile süre paylaştıracaksınız? Nevriye 5 oynayamaz demek, örnekleri görmemek demektir. Belki kadın basketbolunu yeni takip ettiğiniz için eski örnekleri bilmiyor olabilirsiniz ama en azından mevcut Euro Basket Women'ı takip edin, Quanitra'dan arda kalan sürede kimin 5 numara oynadığını görün.
Bone umarım Matiç gibi çıkmaz, hislerimde yanılırım.
Elena Delle Donne hayali kurmayın,bence.