2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Elimizde Alba ve Sancho gibi bence pozisyonunun en iyi avrupalıları varken, Işıl, Şaziye(kalırsa), Şebnem(kalırsa), Bahar ve Nevriye gibi kaliteli yerli oyuncular varken nasıl olurda doğru bir kadro yapılanması oluşturamıyoruz anlamıyorum, Sayın Başkanın nasıl olurda bu takımdan umudunu kestiğinide anlamıyorum! Şu takıma yerli olarak Begüm alınsa, birde skorer abdli alınsa, avrupalı bir guard alınsa bu takım hem ligde hemde avrupada Ekrem hocayla istenilenilen başarılara ulaşır bence...

Alba ve Sancho'yu herkes izledi, böyle muhteşem iki Avrupalı oyuncumuz var. Işıl sakatlıktan önceki haline dönmeye başladı maşallahı var, Nevriye belindeki sorunu atıp tam sağlığına kavuşunca nasıl bir tecrübe olduğunu gösterdi. Bahar daha iyi olacaktır, ve her şeyden önemlisi Ekrem Memnun gibi müthiş bir hocaya sahibiz.

İnsanın içi acıyor gerçekten, elimizde böyle değerler varken neymiş efendim paramız yokmuş. 50 -100 binin hesabını yapıyoruz dalga geçer gibi. Bu seneyi mi buldunuz? Küçülme ve kemer sıkma politikası diyerek kurtaracağınız rakam maksimum 2-3 Milyon Euro! Spor kulübüyüz diyoruz yakışıyor mu bize? Bütün bunlar vurdum duymaz bir şekilde davranılarak Whalen'ın kaçırılması ile başladı. Ve ben buna sebep olanları hiç ama hiç affetmeyeceğim! Bu şubedeki insanlar her şeye tamam deyip aman bize birşey olmasın diye hiç bir şeye sesini çıkarmadıktan sonra bir bok olmaz. Bir zamanlar öyle kişilerde vardı ama değeri bilinmedi ne yazık ki! Lanet olsun!

başarısız olan (ki bir çoğumuza göre başarısız olmadığı aşikar) bir takımı küçüterek başarılı olmayı mı planlıyoruz acaba.. Şimdi başarısız olan her branşta böyle küçülecek miyiz? Galatasaray Spor Kulübünün politikası bu mudur? Ceyhun Yıldızoğlu'na Dünyanın en iyi kadın basketbolcusu olarak kabul edilen Taurasi'yi ve En iyi 3 pota altı oyuncusundan 2sini teslim ederken, Ekrem Hoca'ya "hocam onu alacak para yok, sen en iyi şunu al" demek vizyon mudur? Biri Allah aşkına cevap versin!

Piyasada hem bütçemize uygun hem kalitemize yakın pek isim yok ben bunları bulabildim;

İvory Latta
Matee Ajavon
Alana Beard
Marissa Coleman
Monique Currie
Shekinna Stricklen
Danielle Robinson
Monica Wright
Tanisha Wright
Armintie Price
Riquna Williams
Alex Bentley
Stella Kaltsidou
Shona Thorburn

Not: Bu oyunculardan birkaçı hariç bizim seviyemizde olmadığını biliyorum ama potansiyelleri var ortaya çıkartabilirsek işe yarar. Bu oyuncuların hepsini az çok izledim, rasgele seçilmiş isimler değil...

Keşke küçülme senesi bu sene olmasaydı Işıl ı, Nevriye yi , Alba yı , Sancho yu bu kadar formda izledikden sonra iki tane net transferle oyun kurucu ve winner bu seneyi şampiyon kapatmak içten değildi Bir de Begüm dalgaları aldıkmı çok güzel bir rotasyona sahip olabiliriz futbol takımında fazladan kenarda bir yabancı oturtacağımıza kadın basketbol takımına iki tane kaliteli yabancı alınması daha mantıklı olur kaanatindeyim umarım yönetim bu kararını gözden geçirir veya bir sponsor bulur .Kadın basketbolcularımızın final serisinde gösterdikleri çaba küçülmeyi değil daha fazla ilgi ve alakayı hak ettiğine dair işaret olmalıydı yönetimin gözünde

Danielle Robinson-Monica Wright-Alana Beard fena olmazlar özellikle Danielle Robinson'u çok isterim.

Ama Epiphany Prince-Katie Douglas-Seimone Augustus-Penny Taylor(Dün ilk maçına çıktı 12 dk.da 8 sayı-3 Asist ile oynadı) gibi isimleri denesek fena olmaz.

Kelsey Bone'yi aldık bütçemiz çok düşük bile olsa yukarıdakilerden 1 tanesini almak çok pahalı olmamalı.

Şahsen ben başka çaylak almayacağız diye düşünüyorum.Belki piyasada kalanları daha ucuza alabilmek için bekliyoruzdur.Yoksa diğer Kıtadışı da alınırdı.

Avrupanın MVP'si Sancho, Alba gibi isimler, Milli takımın MVP leri Nevriye, Işıl, Şaziye gibi önemli isimler var elimizde. 1-2 iyi takviyeyle neden olmasın ?

boşuna hayal kurmayın arkadaşlar en fazla ikinci oluruz bu turgay demirel gitmeden bize huzur yok kuralları gene işlerine
geldigi gibi degiştirmişler Q ve nevlin ikiside kalıp istediklerini oynatmak için yaa sabırr.

Mehmet Cibara bayan basketbol takımına sponsor bulunduğunu söyledi,yapmamız gereken doğru 2-3 hamle;Ekrem Hoca neyse gereken yapar...

Çabalarından ve katkılarından ötürü Mehmet Cibara'nın ellerinden öpüyorum... takıma gelirsek aslında sponsor bulmadan önce bir amerikalı daha alıp transferi kapatmayı planlıyormuşuz ama şimdi işler değişti; bir avrupalı, bir amerikalı alınır diye tahmin ediyor herkes. Amerikalının skorer olması muhtemel hayırlısı diyelim, benim dikkat çekmek istediğim iki nokta var ve büyük bir seçim yapmak zorunda kalacağız;

1.Nevriye'nin sakatlanma, oynayamama riskini göze alıp Avrupalı PG alırız
2.Işıl'ın bütün sezon 35-40 dakika oynamasına göz yumup, Avrupalı Uzun alırız

forumdaki arkadaşların düşünceleri nedir, bilmek isterim...

Işıl 35-40 dk oynamasın alalım yabancı bir PG.

Nevriye riskine girilmeli bence.

Yabancı PG-Işıl Alben-Özge Yavaş

Alba Torrens-Yasemen Saylar

Şaziye İvegin-Begüm Dalgalar-Şebnem Kimyacıoğlu

Sancho Lyttle-Bahar Çağlar

Nevriye Yılmaz-Kelsey Bone

Fena bir rotasyon olmazdı.Çift Pg'li sisteme devam diyorum kısaca ben.Bütçe uygun olsa Şebnem yerine 2-3 oynayabilen bir Avrupalı veya Pivot fena olmazdı.

Sponsor haberine paralel olarak aklıma gelen Becky Hammon avrupalı guard olarak iyi olabilir winner için ise Seimone augustus olsa süper olurdu ama tabi bu isimler herhangi bir takımla sözleşme imzalamadıysa

Sponsor haberine paralel olarak aklıma gelen Becky Hammon avrupalı guard olarak iyi olabilir winner için ise Seimone augustus olsa süper olurdu ama tabi bu isimler herhangi bir takımla sözleşme imzalamadıysa

Eğer bütçemiz o kadar yüksekse(ki sanmıyorum) şuanda iki oyuncu da boşta diye biliyorum, geçtiğimiz sezon Moskova'da hayalkırıklığı yaşadılar ve takımda kalmayacakları kesin ve en son takım arıyorlardı...

not: Becky Hammon ve Sancho Lyttle ikisi de devşirme olduğu için ikisinden biri kıtadışı sayılacak yani Becky gelirse, Amerikalı transferi yapılmaz en azından ligde oynayamaz...

sponsor bulunduysa güzel bir haber ama sponsor bulunmasaydı bile bizim isteğimizin olması için kulübün 1 ya da 2 milyon dolar(euro da değil yani) fazla verecek futbola erman ı transfer ediyorsun bu takıma bütçe kısıtlı diyorsun, ayıp!!!artık beklediğimiz 2 transfer olsun bir avrupalı guard ve bir amerikalı skorer. augustus u çok özledik onun gibi bir oyuncu gelmedi gelemez onu çok istiyoruz guard olarak açıkçası pek bir önerim yok çünkü avrupalı oyuncuları çok iyi tanımıyorum.tabi ki celine dumerc çok iyi olurdu ama onu alamayız.avrupa şampiyonasında isveç ve ispanya nın guardları iyiydi ama ekrem hoca bizden iyi bilir sadece ona imkan verilsin böyle 2 avrupalı nın olduğu kadroya yazık edilmesin ayrıca ışıl eski günlerine dönüyor

Sponsor haberine çok sevimdim. :) Yalnız nette bununla ilgili hiçbir haber bulamadım? Mehmet Bey GSTV'ye mi söyledi?

O programı izledim.Mehmet Cibara'nın Erkek voleybol takımı için sponsordan bahsettiğini hatırlıyorum.Kadın basketbol takımımız ile ilgili kısmı hatırlayamadım.Bu arada bilmeyenler için Mehmet Cibara Voleybol şube sorumlumuzdur.

Jolene Anderson
Skylar Diggins
Danielle Robinson
İvory Latta
Giorgia Sottana
Elin Eldebrink
Kristi Toliver
Shavonte Zellous / Aklıma gelen isimler bunlar. Jolene Anderson, Kristi Toliver, Shavonte Zellous 3'lüsünden biri gelse, fena olmaz aslında.