Dynamo Kursk,Candice Dupree ve Seimone Augustus ile anlaştı.Diğer Avrupa takımları ve TKBL'deki rakiplerimiz kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.Biz ise twitterden gelecek haberleri bekliyoruz.Aslında hepimizin içi buruk,ilk defa bu sezona sanırım umutsuz başlayacağız.Normalde iyi bir Türk oyuncu rotasyonumuz vardı,Şaziye'yi de sayarsak...Bu kadroya,2 kaliteli Türk ve 2 tane iyi yabancı şutör alabilseydik yine iddialı konuma gelecektik.Twitter'de 1 yerli ve 1 yabancı kısa alıp transferi kapatacağımız söyleniyor.Ben artık yabancı oyunculardan vazgeçtim,alacağımız yerli oyuncuya bakıyorum.Aslında sorgulanması gereken gelirleri artmış bir Galatasaray kulübünün bayan basketbol takımını neden gözden çıkardığıdır? 2006-2007 sezonunda bile Ayhan Avcı yönetiminde takımdan umutluydum.Ligin 2.devresi Teasley ve Moore takviyeleriyle Beşiktaş'ı ligde yenmiştik,çeyrek final serisinde Panküp Kayseri'yi elemiştik.Yarı final serisinde de Caferağa'da Fenerbahçe'ye 79-77 kaybettiğimiz maç halen akıllarda.Bu sezon büyük bir belirsizlik hakim,kaliteli guard getirebilcekmiyiz,Kelsey Bone iyi çıkacak mı, hep bir sürüncemedeyiz. Penny Taylor'u Ocak'tan önce gelmeye ikna edip,bir de Avrupa'lı 1-2 oynayabilen bir oyuncuyu alabilseydik yine iddialı konuma gelirdik.Murat Özyer,geçen sezonki final serisinde oyuncu faktörünün belirleyici olmadığını söylemiş bence yanlış bir düşünce maalesef.Hepimizin ortak fikri keskin bir şutörümüz olsaydı şampiyonluğu kaçırmazdık düşüncesiydi.Bakalım kimleri alacağız,hep birlikte göreceğiz...