2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Belki bir süpriz yapar alırız. 2 de Alba, 3 te Elena ile oldukça uzun bir takım oluruz. Çaylak olduğu için uçuk paralar da istemez bence.

öncelikle ailevi durumu olduğu için connecticut'a koleje gitmeyen bir oyuncunun, kıta değiştireceğini sanmıyorum. En azından şu aşamada. Bir çaylaktan çok farklı oynuyor, şutu var,penetre edebiliyor. Keşke gelse de, malesef bize bırakmazlar bence :)

Elena Della Donne müthiş bir oyuncu. O boyla sahada yapmadığı şey yok. Alırsak fark yaratırız. Ama bu kafayla almamız zor.

Şu takıma Leedham ve DElla Donne alınsa ÖZyerin dediği gibi şampiyonluk için sahaya çıkarız ama bu gidişle anıan oyuncularla zannetmiyorum.. Oyuncular savaşır ama güçleri ve yetenekleri yettiğince iş yaparlar...

Benım anlamadığım oyuncu tercıhlerini Ekrem Memnun yapmıyor mu? ve kotu olan sankı her tasın altından Murat Özyer cıkıyor bu kulubun baskanı yok mu ? veya Basketbol subesınde ılgılenecek yonetıcı olmadığı ıcın Murat Ozyer verılmıs oyuncak mı oldu acaba? Salona gelıp el sallamasını bılenler şimdi nerede merak edıyorum. BUYUK BASKAN EL SALLA HADI BAKALIM.

Elena 2 numara da oynayabiliyor diye biliyorum asıl mevkiisi değildir ama oynayabiliyor wnba çaylaklarıyla ilgili yazılarda da kendisi için 2-3-4 oynayabiliyor denilmişti.

Ve yanlış hatırlamıyorsam Chicago sky-Phoenix Mercury maçında Elena Della Done Taurasi ile eşleşmişti.

Gelmiş olsa Della Done zaten 3 oynar.Alba 2 numara için daha ideal ve bizim nasıl bir takım olacağımızı düşünemiyorum bile Alba(1.92)Elena(1.96)-Sancho(1.93)Bone(1.93)