Fenerbahçe iç transferde;Esmeral,Matoviç,Veremeyenka,Pondexter ve Biba ile tekrar anlaştı.Mc Coughtry'nin ismi yoktu...Birsel Vardarlı'nın durumu nedir onu bilmiyorum ama şubedeki belirsizliği çözüp onu mutlaka almalıyız.Yacobou ve Quanitra ile Fenerbahçe pota altı güçlendi ancak Quanitra'nın o kadar efektif oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Nevin Nevlin boşa çıkacak alırmıyız bilmiyorum.Kaski'den Pınar Demirok ve Esra Ural iyi seçimler olabilir.Tamam Fowles bu sene bir şey oynamadı ama yine içimden geçeni söyleyerek onun kalmasını istiyorum.Çeşitli forumlarda Penny Taylor ve Seimone'un isimleri geçiyor.Bu iki oyuncuyu alırsak,Avrupa için kıtadışı hakkımızı dolduruyoruz.O zaman da Fowles sorunu ortaya çıkıyor.Wauters'ın gideceğini varsayarsak iyi bir Avrupa'lı uzunla anlaşmalıyız.Teknik ekip olarak da ,bence Galatasaray staffı,Fenerbahçe'den daha iyi.Ekrem Memnun dar rotasyona rağmen Inıquez'e üstünlük kurdu bence.Türkiye'de bayan basketbolunu en iyi bilen isimlerden Ekrem Memnun ile mutlaka devam etmeliyiz...