2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

olası şaziye ve zellous transferiyle şöyle bir rotasyonumuz olacak
1 numara Işıl-Yasemen-Özge
2 numara Zellous-Esra-Şebnem-Ayşe
3 numara Alba-Şaziye-Şebnem
4 numara Sancho-Bahar-Nevriye
5 numara Kelsey-Nevriye-Sancho
gayet iddialı bir kadro bence sakatlık sorunu yaşamassak şampiyonluk uzak değil bu kadroyla sezon içinde sponsor bulunması v.b durumlarla takviyeler bile olabilir bu kadroya haydi yönetim şimdi tam zaman!!!

Isil- Ozge - X
Esra - Yasemen - Ayse
Alba - Sebnem - Gulsah
Sancho- Bahar- Nevriye
Bone

2013-2014 model Galatasaray Kadin Basketbol takimi. Yeni sezona butce kuculmesi ile baslicak olan takimimiz Saziye Ivegin, Ann Wauters , Sylia Fowles ve Linsday Harding ile yollarini ayirdi.Su ana kadar Esra Sencebe ve Kelsey Bone'u kadromuza katmis bulunmaktayiz.Butce kuculmesine gittigimiz icin bu sene 5. Yabanci almicagimiz soyleniyor.Bu durumda takimimiz yabanci konusunda son 1 transfer hakki kaldi.Bu transfer ise yuksek ihtimal ile 1-2 oynayabilen bir oyuncu olmasi bekleniyor. Gecen sezon Ekrem Hoca'nin sisteminde cift guard ve sutu olan 4-5 numaralar cok onemliydi.Su anda gecen seneden elimizde Isil ve Sancho bulunuyor.Bone ve gelicek olan Guardin performansi gelecek sezonki performansimiz bas kaynagi olucak.Bu 2 oyuncunun disinda Alba ve Nevriye'nin rotasyon dahilinde saglicagi katki ,Bahar ,Ozge ve Yasemenin yapacaklari sezonu cok fazla degistirebilir.Yani takimda 1 kisinin bile ortalama alti oynamamasi gerekir eger ki istedigimiz sampiyonluksa.. Ve son Olarak Care Saziye Ivegin !

Madem küçülüyoruz adam gibi küçülelim.
Açıkçası ben gençlere şans verilmesinden yanaydım.
Gülşah ( Pek genç sayılmaz ama ) , Yasemen gibi oyuncular.
Açıkçası bu küçülmeden hiçbir şey anlamadım, Beşiktaş geçen sene küçülüyoruz deyip genç oyuncularla oynadılar.
Ayrıca o kadar küçülme , kapanma derken Beşiktaş'ta 2 tane yabancı transfer yapmış.

Yeni sezon öncesi kadro oluşturma çalışmalarına hız veren Beşiktaş, deneyimli forvet Gülşah Akkaya ile yeniden anlaşma sağladı. 36 yaşındaki ve 1.81 boyundaki Akkaya, geçen sezon Canik Belediyesi’nden Siyah – Beyazlı ekibe transfer olmuştu.

Beşiktaş kısa süre önce de Çek pivot Petra Kulichova ve Karadağlı power forvet Iva Perovanovic’i renklerine bağlamıştı.

29 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Petra Kulichova, geçen yıl Slovak ekibi Good Angels Kosice’de oynamıştı.

Rusya’nın Nadezhda Orenburg ekibinden transfer edilen 30 yaşındaki Iva Perovanovic ise 4 ve 5 numarada görev yapıyor.

Begüm Dalgalar ile de daha önce anlaşmışlardı.

Adamlar hiçte küçülmeye gitmiyor. İyi transferler yaptılar uzun pozisyonuna 2 avrupalı transferlerle. Sanırım 2 kıta dısı haklarını da kısa rotasyonuna kullanacaklar. Çok akıllı tercihler.

Şu durumda bizden daha iyi transfer dönemi geçiriyorlar. Cidden bravo.

Bizde Şaz ve Zelluos takviyeleri ile şampiyonluğa tekrar ortak olabiliriz.

Yapılması gerekn çok basit.

1 milyon dolar bütçe artttırımı olacak en fazla başka bişey değil..

Forumun özellikle bu kanadı, yani kadın basket kısmı ölmüş. Taner ile Tutku'nun Nevriye 5 numara oynar oynamaz tartışmalarını bile özledim:)) Herkesin bayramı kutlu olsun. Yo mu fikir jimnastiği yapacak birileri? Olmadı cimlastik yaparız:))

Takıma gelirsek eğer sezon içinde yenilmeyi göze alırsak Işıl Sancho ve Nevriye başta olmak üzere esas parçaları dinlendirebilirsek kötü bir takımımız olduğunu düşünmüyorum. İlk 5'imiz iyi rotasyonda sıkıntı yaşayacağız. Hocainşallah ayşe başta olmak üzere gençlerin sürelerini normal sezonda arttırır

Muhtemel Amerikalı transferimiz kim olacak diye merak ederken,bu gece Los Angeles Sparks-İndiana Fever maçını izleme fırsatı buldum.Bunca isim arasından alamadıklarımız,sakatlananlar,gelmeyenler derken şu an mümkün gözüken Lindsey Harding ve Shavonte Zellous isimlerini karşı karşıya getiren bir maçtı.

Deplasmanda olan Los Angeles Sparks maç boyu önde götürdü maçı ve 74-64 kazanmasını bildi.İki oyuncunun istatistiklerini aktarayım.

*Lindsey Harding 7'de 4 ikilik,4'te 4 serbest atış,12 sayı 3 ribaud 5 asistle oynadı.Kritik anlarda bulduğu 4 sayı klasına yakıştı.
*Shavonte Zellous ise 9'da 2 ikilik,6'da serbest atış,8 sayı 3 ribaund 4 asist ile oynadı.

Bu maç özelinde Harding'in daha efektif oynadığını söylemek mümkün.

Yıldız milli takımdan 1999 doğumlu 2.00 boyundaki İnci Güçlü'yü istemişiz ve Botaş reddetmiş.

Oyuncuyla anlaşmamıza rağmen TBF'nin son kararlarına göre Botaş'ın izni gerekiyormuş.

Yıldız milli takımdan 1999 doğumlu 2.00 boyundaki İnci Güçlü'yü istemişiz ve Botaş reddetmiş.

Oyuncuyla anlaşmamıza rağmen TBF'nin son kararlarına göre Botaş'ın izni gerekiyormuş.

Evet ben de okudum bu haberi Umarım alabiliriz. Geleceği olan bir oyuncuya benziyor Galatasaray'a kazandırılmalı

Ayrıca oyuncunun henüz 14 yaşında olması boyunun daha da uzama olasılığını düşünürsek geleceğe yatırım olarak ne denli önemli bir hamle olduğunu söylemeye gerek yok.
2.04'lk oyuncu Bota'la stanbul'un arasn at - BASKETFAUL - Trkiye'nin basketbol portal.