2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Murat Özyer ‏@coachozyer 5 sa
Kadın takımımız için Zellous konusu kesin değil. Başka görüştüğümüz oyuncular var. Bütçe-fayda oranında son yabancı transferimizi yapacağız
https://twitter.com/coachozyer/status/360496924052303873

Alınacak dandik 3. sınıf bir yabacının yolunu yapıyor. Bütçe-fayda oranında en son ne zaman düzgün bir yabancı getirmiş Murat Özyer. Zellous'a bile razı olduk akıl alır gibi değil.Rakibinin kıta dışı oyuncları pondexter - angel seninki bone - zellous ( o da iyi ihtimal). Seneye Alba ve Sancho da gider nevriye basketbolu bırakır rahatlarız. Stres yapmadan yarı finallerde eleniriz.

Gerçekten de kadın basketbol şubesi bu durumlara düşürülmemeliydi.

G.Saray'a yakışmıyor. Faaliyet gösterdiği her branşta şampiyonluk kovalayan bir kulüp imajımız zedelenmemeli.

Asıl büyük borç krizi yaşadığımız dönemi atlattığımızı ve bundan sonrasında önümüzün daha açık olduğunu düşünüyordum.

O kadar büyük badireler içinde debelenen karşı tarafta bile böyle bir küçülme politikası yokken bizimkisi çok heves kırıcı, gönül kırıcı olacak.

Ayrıca ben böyle bir küçülme stratejisi görmedim. Alba, Sancho, Nevriye varken, yanına 2.sınıf oyuncular koyarak küçülmek... anlaşılır gibi değil. O zaman Sancho ve Alba da gönderilseydi de tamamen genç yerlilerle devam edilseydi. En azından gururumuz incinmezdi.

Ne diyelim, hayırlı olsun...

Piyasada pek alternatifte kalmadı Penny ameliyat oldu dizinden 8 hafta gibi bir süre yok bence bu sezon dinlenmeyi tercih edecektir, Kristi Tolliver Rusya'da. Harding ve Zellous kaldı diyebiliriz. Bu durumda seçeceğim ilk oyuncu Zellous olur neden bu kadar küçük görülüyor anlamadım WNBA'de gayet iyi bir sezon geçiriyor TKBL'de sayı kraliçesi olmuş bir oyuncu. "Zellous'a bile.." demek biraz haksızlık oluyor sanki

Bence de " Zellous'a bile " demek haksizlik olur. Gecen sezon Harding'le bitirdik, Zellous bana gore cok daha iyi Harding'den. Devsirmeligini gectim, gelse yeter yani devsirilmese de olur.. Mersin BSB. Courtney-Ashley Paris kardesleri aldi. İngiltereden de bir yabanci guard aldi. Zellous'u hemen kapmak lazim. Yoksa vasat oyuncularla baslariz sezona.

Zellous için kötü oyuncu diyemeyiz, doğrudur. Ancak, tek bağlılık hissettiği takımın Fever olduğunu ve bunun bizim takımda oluşturulmaya çalışan kimyayı bozabileceğini düşünüyorum. Tabii bunlar hep gözlem. Yanılıyor da olabilirim.

Kadın basket yerlerde murat özyer inanılmaz transferler yapıyor sevinçten ağlıyorum :D
Taraftar hala forumdan ona buna sallıyor. ÇARE KENETLENİP TWİTTER'DAN MURATÖZYERİ İSTİFAYA ÇAĞIRMAK.
Zellous gelirse büyük katkı verir bence iyi bir skorer.
Alba zellous kelsey bone nevriye'den büyük katkı bekliyorum.

Zellous için kötü oyuncu diyemeyiz, doğrudur. Ancak, tek bağlılık hissettiği takımın Fever olduğunu ve bunun bizim takımda oluşturulmaya çalışan kimyayı bozabileceğini düşünüyorum. Tabii bunlar hep gözlem. Yanılıyor da olabilirim.

"Zellous için kötü oyuncu diyemeyiz" ben bir adım öteye götürüyorum; Zellous iyi bir oyuncu.

"tek bağlılık hissettiği takımın Fever" Avrupada formasını giydiği herhangi bir takıma bağlılık hisseden Amerikalı bir sporcunun bulunduğuna inanmıyorum ben. Hepsi sadece ve sadece para için oynuyorlar.

Fowles'ın bizim takıma bağlılık hissettiğini zannediyorduk. Sonuç? Parası ödenmediğinde gösterdiği tepki hepimizin malumu. Sezon içerisindeki performansı ve Ekrem Hocaya yaptığı saygısızlıklar da cabası. Şimdi gitsin Çin'de keyfine baksın.

Bu sebeplerden ötürü ben Amerikalı sporculardan takıma bağlılık değil sadece aldığı paranın hakkını vermesini bekliyorum. Profesyonel davransınlar yeter.

Zellous da geçen sezon Mersin'de gösterdiği performansı göstersin yeter; fazlasını beklemiyorum.

Kadın basket yerlerde murat özyer inanılmaz transferler yapıyor sevinçten ağlıyorum :D
Taraftar hala forumdan ona buna sallıyor. ÇARE KENETLENİP TWİTTER'DAN MURATÖZYERİ İSTİFAYA ÇAĞIRMAK.
Zellous gelirse büyük katkı verir bence iyi bir skorer.
Alba zellous kelsey bone nevriye'den büyük katkı bekliyorum.

Murat Özyer'i istifaya çağırmak neyi değiştirecek ki bütçenin kısılma kararı yukardan geliyor sonuçta, birilerini istifaya çağırmak yerine daha realist tepkiler vermek olabilir önemli bir maçta "Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yalnız değildir " pankartı açmak iyi bir tepki olabilir ama Fenerbahçe maçı dışında kadın basketbolunu umursamayan bir taraftar kitlesine sahip olduğumuz için bu öneri de otomatikman devre dışı kalıyor.

Umarım sıra Şaziye'de dir..
Yabancı transferi yapamıyoruz madem , Türk oyuncularla anlaşalım.

Birde Beşiktaş yabancı bir oyuncu transfer etmiş ama adını hatırlayamadım .

zellous ve şaziye ivegin hamlesiyle bu takım tekrardan iddialı olacaktır buna emin olun haydi yönetim şu 2 takviyeyi yap!!!albanın ve sanchonun zirve yapacağı bu sezon şampiyonluk umudumuz yeniden olsun bu bukadar zor bir hamle değil yapın artık şu hamleleri

sarper abi şaziye ile ilgili duyumun varmı yoksa temenninmi bu yönde? ayrıca murat özyer 3 numara oynayabilen bir türk demişti şebnem 3 numara oynayamazki şaziye oraya şart albayı kim yedekleyecek

Murat Özyer'in twitter'da söylediği yerli oyuncu transferi ,Şebnem'in tekrar sözleşme yenilemesiyle gerçekleşti.Hepimiz başka bir oyuncu beklerken bütçe-fayda noktasında Şebnem ile sözleşme yenilenmiş.Bu transferle başka bir yerli oyuncu almayacağımız kesinleşmiş oldu.Bu sezon dilimize pelesenk olacağa benzeyen "bütçe-fayda" ilişkisi ile yabancı transferini sonlandıracağız.Zellous'dan henüz birşey çıkmadı henüz,umarım bu transferi sonlandırabiliriz.Bu arada Beşiktaş,Çek pivot Petra Kulichova ile anlaştı.Maddi sıkıntılar yaşayan ve devamlı kapanma söylemleriyle gündeme gelen Beşiktaş bayan basketbol takımının,Begüm Dalgalar ve Petra Kulichova gibi 2 kaliteli oyuncuyu alması ilginç değil mi....