2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

koskoca GALATASARAY 300 bin dolar verip bir zellousu getiremedi gülermisin ağlarmısın?? sezona 3 yabancı ile başlayacakmışız birde oynadığımız tüm kulvardaki kupalara talipmişiz utanıyormusunuz acaba?? .çocukmu kandırıyorsunuz?? 25milyonn GALATASARAY taraftarını salak yerinemi koyuyorsunuz utanın bu şube sahipsiz değil bunu unutmayın Galatasaray sadece futboldan ibaret değildir

Ekrem Memnun,Hürriyet gazetesine verdiği röpörtajda sezona 3 yabancı ile başlayacaklarını belirtmiş.Evet,hepimiz bir yabancı skorer transferi beklerken böyle bir haber alıyoruz.İlk defa Galatasaray'dan bir sorumlu(yönetici olmaması ilginç) bütçede küçülmeye gittiklerini belirtiyor.Maddi çıkmazdaki Beşiktaş,rakiplerimiz Kaski ve İstanbul Üniversitesi,önemli transferler yaparken bizim böyle bir karar almamız gerçekten çok üzücü.Stadını tamamlamış,futboldan gelen gelirlerle diğer branşları sponsor yardımıyla da çok rahat döndürebilecek bir yapımız varken neden böyle oldu? Fenerbahçe tamamen yine gözünü Final-four finaline dikmiş durumda.Büyük ihtimalle de bunu oynayacak.Murat Özyer 1 yabancı guard alacaklarını söylemişti.Eğer Galatasaray bu transferi şu anda yapamayacak durumda ise gerçekten çok yazık.Alba Torrens ve Sancho Lyttle önümzdeki sene büyük ihtimalle takımdan ayrılırlar.Bakalım bunları nasıl telafi edeceğiz? Evet yerli oyuncularımız iyi ama rakiplerimizin skorerlerine nasıl dayanacağız,bunu ilerleyen haftalarda hep beraber göreceğiz...

Bunları gormek guzel oluyor aslında ne kadar rekabetcı yonetıcılerımız varmıs dıyor ınsan. Kulubun parasınla hava atmak buna denır sanırım.

Acı ama gerçek yıllarca yapılan yanlışların faturasını en son ödeyecek isme ödettik.

Kimi zaman çok iyi yabancılar getirdik ama TBF nezdinde takıma sahip çıkacak yöneticilerden mahrumdu şube, kimi zaman iyi yöneticiler geldi ama o zaman da tercih edilen hocalar ya da oyuncular yanlıştı. Denklemin en doğru olmasını umduğumuz dönemde -gelebilecek en iyi antrenörlerden biri takımın başındayken, yönetimin Galatasaray geleneğine yakışacak ölçüde ufku açıkken- ise küçülme kararı aldı yönetim.

Futbolda ve erkek basketbolunda bu denli büyük düşünen bir yönetimin kadın basketboluna soğuk bakmasını şube sorumlularının hatası olarak yorumlarım ben.

Gelinen noktada Ekrem Hoca ´yı eleştiremem hedefi şampiyonluk olarak gösterdi diye. Aziz Nesin´in dediği gibi değneğin iki ucu b.klu olsa ortasından tutarsın. Ekrem Hoca açısından değnekte temiz nokta yok ama o zaman gitsin demeye de gönü elvermiyor.

Alba Torrens gibi yabancı bir oyuncumuz bile küçülme saçmalığını icat eden yönetici bozuntularının hepsinden daha Galatasaray'lıdır. Ekrem Memnun'a ise helal olsun. Allah yardımcısı olsun.

Malesef Sancho ve Torrens gibi iki tane çok üst düzey oyuncunun etrafını doldurmuyoruz.Çok mu maliyetli?Hiç sanmıyorum.Nerelere, kimlere ne paralar verdi veya veriyor bu klüp

Müge Erdem,TKBL fikstür çekiminde bir yabancı transferi yapabileceklerini söyledi.Murat Özyer de aynı beyanatları veriyordu.Basketfaul.com sitesi ısrarla Zellous'un bize transfer olduğunu söylüyor.Kulübün şu andaki konjonktüründe böyle bir transfer zor gözüküyor ama bakalım neler olacak?

Mersin takım yöneticilerinden böyle bir anlaşmanın olmadığına dair bir haber çıkmaması bu haberin doğru olabileceğini düşündüyor ben de.İnş bu transfer olur.

Ekrem Memnun GSTV'ye yaptığı açıklamada WNBA'den 3 oyuncumuzun geleceğini söyledi. Sancho, Bone, diğeri kim? Zellous mu?

Hiçbir bilgim veya duyumum yok ama Zellous'la anlaşıldı diye düşünüyorum.

Murat Özyer kadın takımına sponsor yokmu sorusuna çok yakında demiş.Zellous bunun için bekletiliyor olabilir.

Şaziye Novi Zagreb ile anlaşamamış.Yeni sözleşme imzalatmak zor olmamalı.

Polkowice Elisa Aguilar ile sözleşmesini feshetmiş.36 yaşında ama sadece Euroleague için iyi olurdu.(Kadro tamamlayamayan takıma ekstra yabancı istiyorum hayal dünyasında olduğumun farkındayım.)

Çoğu kişi beğenmeyip tepki gösterebilir ama Yasemin Horasan hamlesinin bile faydalı hatta gerekli olduğunu düşünüyorum.En azından ligde kısıtlı süre de olsa 5 oynayacak bir pivot şart.Nevriye-Bone ikilisine güvenmemek gerek.

Zellous+Şaziye transferleri mühim,bu iki transfer takımın çehresini,taraftarın bakış açısını olumlu yönde etkileyecektir.Elisa Aguilar çok güzel karakter fakat sözleşmesinin feshedilme sebebi İspanya Basketbol Federasyonunda görev alacak olması sebebiyle gerçekleşti.Yani avrupa basketbolu Horakova'dan sonra Aguilar'ın da basketbolu bırakmasıyla iki iyi guarda veda etmiş oldu.