Sayın Aysal ticaret adamı bir kurum zarar ediyorsa oraya yatırım yapmanın yada o kurumu elde tutmanın hiç mantığı olmadığını düşünür.Kadın basketbol şubesine bu mantıkla bakıyor.Haksızmı diye düşündüm haklılık payı var.Adam onca yatırım yapıp para harcıyor ancak sonuç sahada değil masa başında belirleniyor.Aslında başkan radikal bir karar alıp şubeyi kapatsa ve bunun nedenlerini açıkca vurgulayan bir bildiri yayınlasa belki o zaman gerçekten hem basında hemde kamuoyunda önemli etki yaratır.Ben böyle bir durumda TBF ve rakibin ne yapacağını merak ediyorum.
Hiç birşey değil kaç gündür beri adamlar çaldıkları şampiyonluğu sanki hak ederk almışcasına övünüyorlar bu gerçekten insanın içini acıtıyor.
Transferden önce takımda yada şubede bir çok çözülmesi gereken problem var.
Her söylenene inanmamak lazım, Kadın voleybol takımı ile ilgili haftalarca yatırımı kesecek, küçülmeye gidecek diye söylenip durdu, ama sonuçta yerli olsun yabancı olsun alınabilecek en iyi oyuncuları aldılar, Kadın Basket takımıyla ilgili Ekrem hocanın transferler için çalıştığı ve bazı oyuncularla da anlaşıldığı söyleniyor, beklemekte fayda var..
Karşılaştırma yaparkende artık karşı kıyı ile kıyaslama yapmamak lazım, 2 farklı yönetim şeklinden söz ediyoruz, Bir tarafta sürdürülebilir bir yapıya kavuşmak için ayağını yorganına göre uzat mantalitesi, öbür tarafta taşıma su ile derğirmeni döndür zihniyeti, Şuan için ikinci şık cazip gelebilir ama nereye kadar, FB futbolcusundan, kadın basketbolcusuna ve voleybolcusuna kadar Yöneticilerin ceplerinden koyduğu paralarla oyuncu alıyor, biz ise bütçemiz dahilinde, (Mehmet Ali Aydınlar gittikten sonra Kız Voleybol takımlarının halini gördük), Ederinden fazlada bir oyuncuya para vermeye gerek yok..
İyide o zaman geçen sene neden Taurasi, Charles, Prince, Torrens gibi büyük yatırım yapıldı ? Aysal zarar eden yeri kapatmaz, tam tersine zarar olan her yeri zirveye taşımaya çalışır. Zaten bunu kendisi de söyledi.
Pinar Demirok'un İÜBGD'ye gittiği doğru değildir inşaAllah. Ondan daha kaliteli kisa yerli bulamayiz yoksa. Bu belirsizlik canimi sıkıyor. Bu şube adami ateist yapar !!!
Yasemin Horasan Fener'den ayrılmış. Aman sakın diyorum
Ben Bekliyorum şahsen bu hamleyi Yerli Pivot şart.Doğru düzgün biriside kalmadı.Yarın bir açıklama yapıp MİLLİ YILDIZ GALATASARAY'DA diye duyururlar resmi siteden.
Evet hayırlı olsun Pınarda gitti elimizden. Sırada kim var?