Transfer haberlerine gelirsek bir kere Tİna ve Whalen'i unutun. İkisi de beraberce Dinamo Moskova'ya gidiyor.
Ann Wauters UMMC'ye gidecek. Sancho ileyse sözleşmemiz devam ediyor.
FB'ye evet Q geldi Newlin de var ve bu ikisi aynı anda takımda olamıyor. Ama Newlin'in GS'a gelebileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Newlin'in FB ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Ve FB onu kiralayacaktır. Takdir edersiniz ki kiralayacağı takım kolay kolay GS olmayacaktır.
Bahar FB'ye gider mi denmiş Bahar'ın GS ile sözleşmesi var 2 yıl daha sanırım GS'da. Ki Sözleşmesi olmasaydı da GS kovmadığı sürece ayrılmazdı GS'dan. O anlamda Bahar'a güvenirim. FB'nin Tuğçe'yi alması iyi oldu. Forumda bir ara efsane haline gelmişti Tuğçe. Göreceksiniz bakalım o efsaneniz Tuğçe nasıl oynuyormuş.
Seimone ile ilgilendik bizden haber bekliyordu. Hatta hala bizden haber bekliyor. Ama kız uzun zamandır GS'dan haber bekliyor. GS'da ise daha önce de dediğim gibi transfer işleri donduruldu. Ve kıza hala haber verilemedi. Büyük ihtimalle Seimone yarın öbür gün D.Kursk ile imzalayacak. ŞAyet bu anlarda GS kanadından bir gelişme olmazsa.
Bence mevkisinin en önemli isimleirnden biri olan Şaziye ile sözleşmemiz bitti. Ve kulüpten hala bir görüşenin olduğunu sanmıyorum. Malum transfer donduruldu. Şaziye de yani bugün yarın başka bir kulüple anlaşırsa aaa demeyin
Işıl hakkında artık konuşmayacağıma kendi kendime söz verdim. Konuşmayacağım.
Ekrem hoca ile sözleşmemiz devam ediyor. Kadın basketboluna yabancıydı. Uzun zamandır uzak kalmıştı ama 1 sezon geçirdi ve sezon sonunda ne kadar aktif olduğunu gördük. Seneye çok daha iyi olacaktır ama bu adam da Büyücü Merlin değil. Eline verdiklerin kadar ondan alabilirsin. Kulübün ise onun eline bir şey vereceğini sanmıyorum
Yerli oyuncu olarak alınmasını en çok istediğim oyuncu Pınar Demirok. Geçen sene de istemiştim onu. Size'ı itibarıyla gelişmeye açık yapısı var. Çünkü 1.80'i aşan boyuna rağmen top sürüyor oyun kurabiliyor ayrıca 2-3 de de onu değerlendirebilirdik. Ama gene söylüyorum transfer donduruldu.
Transfer donduruldu diye ısrarla yazdım. Ki belki insanlar bir şeyler anlar kulübe tepki verir diye. Ama yarın Robben gelir büyük başkan olur Faruk SÜren mi Ünal Aysal mı kıyaslamaları başlar. Kimse demez ki Faruk süren zamanı GS logosu GSK'ya ait değildi. Kulüp, üzerinde GS arması olan hiç bir şeyi satamıyordu ama futbolu geçtim amatör branşlarda bile iyi konumdaydı. Yani Ünal Aysal efsane başkan olmak istiyorsa GS'ın spor kulübü olduğunun farkına varmalı. Ama ümidim yok. Başkan o anlamda hep çelişkili. Ağzını açtığında amatör şubelerde de başarı hedefliyoruz diyen de kendisi Spor salonu yapmak için çabalayan da kendisi ama amatör şubeleri şirketlere teslim edip oradan kurtulmaya çalışan da kendisi.
Ben gelecek için ümitli değilim. Futbolla herkesin gözü boyanmış durumda. Erkek basket bu sene şampiyon olamazsa aynı şeyler onlar için de geçerli olacak. Anlayacağınız "Bindik bir alamete"