2013-2014 Transfer Sezonu

Erman nasıl biri? İzleyenler bilgi verebilirse iyi olur.

Edit: Ekşide baya iyi şeyler yazmışlar.

http://eksisozluk.com/erman-kilic--1848482

Bu sezon 9 gol 14 asist, geçen sezon da 10 gol 10 asist olmak üzere, 2 sezonda toplam 19 gol 24 asistlik performansı vardır.

6 sezonda 180 kez ilk 11'de sahaya çıkmış, 50 kez sonradan oyuna girmiş. bu maçlarda toplam 39 gol 53 asist yapmış. yani 92 gol üretmiş.

Türkiye'de bu yüzdeli ve istikrarlı istatistiği yakalayabilmiş orta saha sayısı herhalde 1 elin parmaklarını geçmez.

melih sabanoglu @melihsabanoglu
meraklısı için not. erman kılıç, galatasaraylı meşhur "arap" öner kılıç'ın yeğenidir. çok iyi bir sol ayağa sahiptir.

Erman 10 gol 10 asist ortalamaları ile oynayan bir oyuncudur ve şu yaşına kadar 3büyükten birinde forma giymemesinin nedeni futbolcu tipi olmamasıdır Türkiye'de bu işler böyle oluyor maalesef.Kendisi çok iyi bir alternatif olacaktır hatta Fatih Hoca onu 4-2-3-1 solunda ilk 11 kullanırsa bile şaşırmam.Ama Nani dahil transferde öncelik Kerim Frei olmalıdır ne yapıp edip almalıyız.

Nevzat Dindar haber yapıyor sizde inanıyorsunuz?

Yazdıklarının %99'u yalan %1'i de şüphelidir benim gözümde.

Daha önce yaptıklarından kesitler sunayım.Geçen sene Stat karşılığı Beşiktaş'ın yerine Euroleague gideceğimiz ile ilgili fenerli taraftarların yaptığı haberin altına imzasını atıp yayınlaması.

Galatasaray antremanında kavga diye haber yapıp Pino'nun Ülkeyi terkettiğini-Culio'nun kanlar içinde soyunma odasında olduğunu iddaa etmesi.Ve Resmi siteden yalanlanması.

Haberinde Sneijder'in 6 Milyon euro imza parası istediğini yazıp.Sonra Twitter hesabından böyle birşey yok diyebilmesi.

Whalen ayrıldığında o haberleri yapıp yönetim bu yüzden gönderdi diyende kendisidir.

Tavsiyem pek inanmayın.

Doğruysa Erman Kılıç güzel hamle olur. Yetenekli türk oyuncu kıtlığında her türlü iş yapar. Burun kıvıranlar var ama yedek klubesinin hali ortada..

O değil de Aykut Kocaman'ın istfasını ilk gördüğümde çok karışık duygular oluştu bende. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama daha çok üzüldüm galiba. Umarım fb onun yerini dolduramaaz:(((((

Bence Emre'den daha iyi katkı verir. Başkanın son söylediklerinden sonra Melo gidici. Gökhan İnler muhtemelen onun boşluğunu dolduracak isim olacak.

Takımda bir sürü fazlalık oluştu. Gönderilecek isim çok... Engin, Emre Ç, Aydın, Çağlar, Riera, Elmander, Amrabat, Ceyhun, Eboue... Bunlar bu sene Riera hariç pek verim alamadığımız adamlar. Riera da ofansif kökenli olduğu için kademe hatası yapıyor doğal olarak. Hele Ujfa hiç oynayamadı sakatlığından dolayı. Bu saatten sonra da zor. Eboue'nin geçen seneki halinden eser yok. Koca sezon yattı resmen. Sağ beke Hamit çekilebilir. Hem yabancı kontejanından yer açılır. Erman'dan iyi bir yedek olabilir. En azından kadro derinliliği açısından fayda sağlar.

Kerim Frei, Gökhan İnler veya Melo, bir de sol bek alıp transferi bitirmeliyiz geç olmadan..

LOSC Lille SA (Lille FC) profesyonel oyuncularından Aurelien Chedjou ile 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Lille FC) 6.300.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, her bir sezon için 2.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ve bir kereye mahsus olmak üzere 200.000 EUR imza ücreti ödenecektir.

1) Gökhan İnler
2) Carlinhos
3) Onur Kıvrak
4) Nani
5) Necati ( Es ese verdiği tepkiden dolayı istiyorum )
6) Kerim ( Türk milli takımında oynayan genç )

Bunlar alınmalı bence alınabilir ha bide unutmadan tabi ki Umut Bulut :)

Gökhan İnler'i ben de istiyordum yalnız ona vereceğimiz paraya Nani+Melo'yu alabilirmişiz sanırım. O yüzden Melo'yu alsak bari..