2013-2014 Transfer Sezonu

Carlinhos Süper olmuş.Son 3 yılda 2 kez brezilya şampiyonu olmuş,Fluminense'nin değişmez oyuncusu.Fuleli, çabuk, hucumcu, Dani alves tarzı bir oyuncu.

Sneijder'i 15'e satip 13'e Belhanda'yi alacağimiz haberleri dolasiyormus face sayfalarinda. Abim oyle dedi.. Bruno'yu pek izlemedim evet. Yerli Servet olduğu soyleniyor. Ben 22 milyon euro'ya transfer olmasi ve portekiz milli takiminin stoperi olmasindan dolayi oyle bir yorum yaptim. İnsaAllah dediginiz gibi kasaptir.. Carlinhos haberi doğruysa Riera'ya yol veririz galiba. Ama ucretinde indirim yapmak isterse kadroda kalabilir bence Sol açık için.. Hakan Balta ile 2 arti 1 yillik yeni sozlesme imzalamisiz hayirli olsun her iki taraf içinde insaAllah.. Erman transferi için insaAllah Amrabat'tan daha iyi katki verir diyeyim...

Riera gitmek istemiyor takımdan. Kalmak istediğini belirtti yönetime. Sneijder'in gideceği haberleri doğru ancak onun satılıp Belhanda'nın alınması söz konusu bile olamaz ki değil zaten. Şu anda yönetim Nani transferine odaklanmış durumda eğer büyük bir sorun çıkmazsa Nani bize gelecektir ancak bu yabancı sınırlamasını da göz ardı etmeyelim. Melo konusunda da her şey olumlu ilerliyor. :)

Ünal Aysal 3'ün 5'in hesabını yapmaya başlamış tekrardan.
Nani gibi bir oyuncuya 10 m bonservisi çok görmüş. :)

Bu kafayla transferler yine sekteye uğrar. Kampa falan yetişeceğini sanmıyorum.

Carlinhos "Galatasaray ve Rusya'dan teklifler aldım. Fatih Terim'in beni çok istediğini biliyorum. Ama Fluminense'de çok mutluyum. Öncelikli hedefim burada kalmak" diye konuştu.

buyur burdan yak, şimdi de carlinhos yan çiziyor. tüm transferlerimiz bir anda neden tersine döndü

Avrupalılar'da karakter var. Söz vermişlerse yaparlar. Ama ülkemde karaktersizlik özellikle son 10 yılda (nedense) bazılarının yükseliş ve

taltif sebebi olmuş.Herkesin poposu, başı oynuyor. Söz vermekle başka şeyi karıştırıyorlar. Ama bunlar gibiler maalesef birşeylerin başı olmuş son 10 yılda!

Ah Ünal Başkan Ah. Ne yaptiğini bir bilsek.. Karşıyaka Alper ve Bruno transferlerinden sonra Cardozo,Serdar Taşci ve Coentrao'yu da bitirmek uzerelermiş. Biz çok yavasiz. Gecen sene Melo'da yasadigimiz sorunu bir daha yasamayalim. Transferler kampa yetişsin..

Şuraya Fenerbahçe yazmak çok mu zor anlayamadım bir türlü adı geçse ne olacak ki ? Neyse konuya gelirsem onların yaptığı hiçbir transferden korkmuyorum. Öncelikle daha hocaları bile belli değil belki gelen adam bu listeyi beğenmeyecek ve baştan bir liste yapacak. Cardozo deniyor ki ondan da çekinmiyorum. Çok iyi bir topçu ama onların ilacı değil. Jardel ile neredeyse aynı özellikleri taşıyan bir futbolcu koşmayı sevmeyen, ağır, yetenekli ve iyi bitirici. Sow gibi bir hareketli oyuncuyu gönderip onu almak kumar olur açıkçası. Coentrao haberleri var o da doğru mu bilemem ama gelirse faydalı olur takımına ancak takımı tamamen etkileyen bir oyuncu olmayacağı için bizim için pek bir sorun oluşturmaz.
Bizden bahsedersem biraz eksik bölgelerimiz belli stoper sol bek ve ön libero. Stoper transferini Chedjou ile hallettik sol bek için de Carlinhos ile anlaşılmış sanırım geriye ön libero kalıyor bu isim Gökhan olsa çok iyi olurdu ancak maaliyeti yüzünden tekrar Melo'ya doğru yönelme var. Nani transferi için de şunu söyliyeyim gelirse bize çok faydalı olur ancak gelmese de olur. Şu anda bize fazla lüks kaçar. Olursa Arda transferine hayır diyemem.

Ah Ünal Başkan Ah. Ne yaptiğini bir bilsek.. Karşıyaka Alper ve Bruno transferlerinden sonra Cardozo,Serdar Taşci ve Coentrao'yu da bitirmek uzerelermiş. Biz çok yavasiz. Gecen sene Melo'da yasadigimiz sorunu bir daha yasamayalim. Transferler kampa yetişsin..

Metehan Cardozo transferi öyle kesin gözükmüyor. Ayrıca şu Coentrao ismini hiç Fenerle birlikte duymadım nerden duydun ? 25 yaşında ve Madrid'de ilk 11 oynuyor. Ne fener onu alabilir ne de o gelir. Ayrıca 10 forvette alsalar henüz Alex'in mevkisinde oyuncuları yok, bir işe yaramaz :) Alper'i aldıkları mevkide nerdeyse 10 tane oyuncuları var ve Alper'in çok abartıldıgını düşünüyorum. Biz bu yaz'ı Chedjou ve Melo ile kapatsak bile önümüzdeki yıl yine şampiyonluğun en büyük adayı oluruz rahat ol :)

Ben pek gazete okumam Muhammed Ağabey. Arkadaslar soyluyorlar gazetelerde bu isimler var diye,bende yazdim. Musa gidecekse Cardozo gelsin süper olur :) Talha Ağabey kizma tamam Fenerbahçe :)

Bitmedi şu transfer hayranlığınız arkadaş, daha kampa 1 ay var. Şu takıma Drogba geldi, Sneijder geldi hala transfer konusunda çok yavaşız diye konuşan var. Akıl var mantık var. Daha 1 sene önce 35 milyon euro'ya alınmış bir oyuncuyu fener'e mi gönderecekler? Şu gazeteden okuduklarınız yüzünden gelip şurda sallıyorsunuz yönetime, bizim 2 transfere ihtiyacımız varsa onların 6-7 transfere ihtiyacı var tabiki hızlı olacaklar