2013-2014 Transfer Sezonu

Takımda bir sürü fazlalık oluştu. Gönderilecek isim çok... Engin, Emre Ç, Aydın, Çağlar, Riera, Elmander, Amrabat, Ceyhun, Eboue... Bunlar bu sene Riera hariç pek verim alamadığımız adamlar. Riera da ofansif kökenli olduğu için kademe hatası yapıyor doğal olarak. Hele Ujfa hiç oynayamadı sakatlığından dolayı. Bu saatten sonra da zor. Eboue'nin geçen seneki halinden eser yok. Koca sezon yattı resmen. Sağ beke Hamit çekilebilir. Hem yabancı kontejanından yer açılır. Erman'dan iyi bir yedek olabilir. En azından kadro derinliliği açısından fayda sağlar.

Kerim Frei, Gökhan İnler veya Melo, bir de sol bek alıp transferi bitirmeliyiz geç olmadan..

Sen şaka yapıyorsun herhalde. Eboue, Riera giderse bende kalpten giderim.

Bu saatten sonra yerli olaraktan; Gökhan İnler ve Erman Kılıç, yabancı olaraktan ise : Carlinhos ve Nani transferleri gerçekleşirse çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Yabancı sınırı diyorum bu haberlere Nani ve Melo olmaz .. Öncelikle Riera (ne kadar verimli olsa da sınır açılması açısından gitmesi ) , Elmanderin gitmesi gerek yerlerine Umut ve Necati alınabilir .. orta sahada Erman iyi bir yedek olabilir ..

Sen şaka yapıyorsun herhalde. Eboue, Riera giderse bende kalpten giderim.

Riera %90 gidecek maalesef. Hem gerçek bir sol bek değil, mecburiyetten oynadı. Hem yabancı kontenjanı var. Hem de yıllık 3 m euro civarı para alıyor. Eboue de bu sene hiçbir şey yapmadı. Duygusallığı bir kenara bırakmak lazım. Galatasaray'da iyi oynamayanın işi yok!!

riera konusunda yabancı kontenjanı diyorsunuz ama yerine yine yabancı gelecek ayrıca bu carlinhos'u neden bu kadar abarttılar anlamıyorum 26 yaşına geldi brezilya milli takımında üst üste 3 tane maçı yok, eğer kaliteli bir sol bek gelmeyecekse riera'yı göndermeye gerek yok, carlinhos aradığımız kalitede değil bence.

riera konusunda yabancı kontenjanı diyorsunuz ama yerine yine yabancı gelecek ayrıca bu carlinhos'u neden bu kadar abarttılar anlamıyorum 26 yaşına geldi brezilya milli takımında üst üste 3 tane maçı yok, eğer kaliteli bir sol bek gelmeyecekse riera'yı göndermeye gerek yok, carlinhos aradığımız kalitede değil bence.

Yabancı kontenjanından kastım Terim mutlaka bir sol bek istiyor. Yabancı olacak muhtemelen. E alınınca da Riera boşuna yer kaplayacak. Zaten maaşı da yüksek hem maçlarda da kademe hataları çok var, kolay çalım yiyor. Stoperler yardım ettiği için sırıtmıyor. Carlinhos bence de çok abartıldı. Israr etmenin gereği yok. Amrabat'ta da çok ısrar ettik. Sonuç ortada. Clichy, Kolarov falan olabilir..

Nani transferinin bittiği konuşuluyor çoğu yerde. Buda Melonun alınmayacağına işaret ediyor.
Geriye tek alternatif kalıyor ;
Türk pasaportlu Gökhan İnler ..

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlamış durumda.
Şu ortamda ne kadro kalitesini arttırmak nede sağlıklı 11 çıkarmak imkansız.
Seneye Hamiti sağ bekte izlemek zorunda kalırsak şaşırmayın. :)

Erman Kılıç Galatasaray'da. Fener de Bruno Alves'i KAP a bildirmiş.. Ben Erman'ı hep takdir ederim, yerliler içinde zeki ve klas bir sol ayağı olan iyi bir orta saha. Şahsen sevindim.

Bruno çok iyi bir transfer. Yobo'nun yerine yapıldı sanirim. Sol bek için Coentrao forvet içinde Cardozo ile ilgileniyorlarmiş. Cok kaliteli transferler yapacaklar gibi gözükuyor. Ama burda onemli olan Hoca. Mustafa Denizli ve Lucescu hariç kim gelirse gelsin Fatih Hoca ile yarışamaz...

Metehancım , Brunoyu hiç izlemediğini düşünerek yorum yaptığını varsayıyorum.
Tam manasıyla Bruno=Bidon tabirine cuk oturuyor.
Çok hantal bir oyuncu olmakla birlikte kasap olarakta bilinir.

Coentrao'nun onlara gelceğini sanmıyorum. Forvet alırlarsa yine bizim işimize gelir çünkü onların orta sahada oyunu yönetecek ''beyin'' futbolcusu yok. Her neyse Nani'yi açıklayıp, haftaya da Carlinhos'u alırsak kimseye bakmadan yine şampiyonluğu en büyük favorisi oluruz(ki hala öyleyiz).

Galatasaray, Boluspor forması giyen 1994 doğumlu genç oyuncu Emre Kılınç'ı transfer etti. G.Saray’ın bir süredir transfer etmek istediği genç yıldız adayı Emre Kılınç, 1 milyon TL’ye sarı-kırmızılı kulübe transfer oldu.

Yabancı Kuralı 6+2+2(6 sahada, 2 klubede, 2 tribünde) olarak tekrar değiştirilmek isteniyormuş.
Kötünün iyisi , çok güzel bi haber. Nanide Meloda gelebilir. :D

Erman Kılıç Galatasaray'da

Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada Erman Kılıç ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Profesyonel futbolcu Erman Kılıç ile 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezonluk (son sezon opsiyonlu) sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmış olup, oyuncuya her sezon için 950.000 TL sabit transfer ücreti ve 20.000 TL maçbaşı ücreti ödenecektir.