ömrümde bunlar kadar rezil bir kulüp görmedim. her transferimize salça olmaya çalışıyorlar
Bugünde Umut Bulut'a talipler...İyice komik duruma düştüler artık...Sizin kendi bir listeniz yokmu kardeşim...İşi gücü bıraktınız bizim adamların peşindesiniz...yahu bunlar bizim transfer listemizi çalmış olmasınlar yada basında adı bizle geçsin diye bekliyorlar şimdide Kerim Frei dedikodusu .Yeni bir başkan adayı çıksa klüpte Aziz onuda transfer edebilir
Bülent Tulun bugün İngiltere'ye uçmuş Nani için. Olumlu gelişmeler var deniyor. Hadi hayırlısı.
Alper transferi yattı söylentisi var.
Orhan İstanbul'da kalmak istiyormuş, Kasımpaşa'dan teklif varmış.
Bienvenu da Eskişehir'e gitmek istemiyormuş, yurtdışından takım arıyormuş.
Gerçekse ve transfer işi yatarsa Alper'e kariyer başında yazık olur, FB'nin bu hallerine alıştık ne de olsa.
Ntv Spor'da "oyuncular gitmek istemezse satış hakları devredilecek" diye açıklamışlardı. Bu saatten sonra sıkıntı olacağını sanmam.Alper transferi yattı söylentisi var.
Orhan İstanbul'da kalmak istiyormuş, Kasımpaşa'dan teklif varmış.
Bienvenu da Eskişehir'e gitmek istemiyormuş, yurtdışından takım arıyormuş.
Gerçekse ve transfer işi yatarsa Alper'e kariyer başında yazık olur, FB'nin bu hallerine alıştık ne de olsa.
Teklif yapıldığı doğrudur ama ben Galatasaray kaptanıyım teklifi duyduğum anda reddettim ki Feneri düşündü bile demesinler diye beni sevenleri üzmem !
Arda Turan