2013-2014 Transfer Sezonu

yahu bunlar bizim transfer listemizi çalmış olmasınlar yada basında adı bizle geçsin diye bekliyorlar şimdide Kerim Frei dedikodusu .Yeni bir başkan adayı çıksa klüpte Aziz onuda transfer edebilir :)

yahu bunlar bizim transfer listemizi çalmış olmasınlar yada basında adı bizle geçsin diye bekliyorlar şimdide Kerim Frei dedikodusu .Yeni bir başkan adayı çıksa klüpte Aziz onuda transfer edebilir :)
Bugünde Umut Bulut'a talipler...İyice komik duruma düştüler artık...Sizin kendi bir listeniz yokmu kardeşim...İşi gücü bıraktınız bizim adamların peşindesiniz...

Teklif yapıldığı doğrudur ama ben Galatasaray kaptanıyım teklifi duyduğum anda reddettim ki Feneri düşündü bile demesinler diye beni sevenleri üzmem !
Arda Turan

Sefa Yılmaz,Kerim FRei,Okay Yokuşlu,Emrah Başsan gibi gençleri kadromuza katmamız lazım. Sefa yerli Pedro. Kerim Yerli Ronaldo. Oka Yerli Gerard. Emrah yerli Rooney...

Aynen ama ben Nani daha çok heyecan yaratacağı için onu söyledim. Anlaşma sağlandı dedikoduları yükselmeye başladı. Hadi hayırlısı bakalım bugün güzel bitsin :)

Hayalimdeki kadro:

Muslera(Onur)

Hamit - Semih - Terry(Chedjou) - Carlinhos(Kolarov)

Selçuk - İnler(Melo) - Nani(Kerim)

Sneijder

Drogba - Burak(Transfer)

Yalnız sistem deplasman ve iç sahalara göre değişmeli. Çünkü hem Sneijder hem de çift forvet oynadığımızda fazla ofansif bir kadro oluyor. Deplasmanlar için tehlikeli olabilir.

Transferde büyük oynayan Galatasaray, Manchester United’ı 7 milyon euro bonservise ikna etmek üzere… Nani de kıvama geldi, bu yazın bombasının patlaması an meselesi! (AMK)

Alper transferi yattı söylentisi var.
Orhan İstanbul'da kalmak istiyormuş, Kasımpaşa'dan teklif varmış.
Bienvenu da Eskişehir'e gitmek istemiyormuş, yurtdışından takım arıyormuş.
Gerçekse ve transfer işi yatarsa Alper'e kariyer başında yazık olur, FB'nin bu hallerine alıştık ne de olsa.

Alper transferi yattı söylentisi var.
Orhan İstanbul'da kalmak istiyormuş, Kasımpaşa'dan teklif varmış.
Bienvenu da Eskişehir'e gitmek istemiyormuş, yurtdışından takım arıyormuş.
Gerçekse ve transfer işi yatarsa Alper'e kariyer başında yazık olur, FB'nin bu hallerine alıştık ne de olsa.
Ntv Spor'da "oyuncular gitmek istemezse satış hakları devredilecek" diye açıklamışlardı. Bu saatten sonra sıkıntı olacağını sanmam.

Teklif yapıldığı doğrudur ama ben Galatasaray kaptanıyım teklifi duyduğum anda reddettim ki Feneri düşündü bile demesinler diye beni sevenleri üzmem !
Arda Turan

Onur sana cevap olarak yazmıyorum yanlış anlama.

Arda sen kimsin yahu "Galatasaray'ın kaptanıyım" diye ortalarda geziniyorsun? Adnan Polat'ın saçma sapan şovları olmasa o şerefli pazubandı biraz zor takardın. Üç ay öncesinde "bu saatten sonra ikinci kaptan falan olmam" gideri yaparken Adnan Polat sayesinde kaptan yapıldın. "BU KULÜP"ten (o hitabını hatırlamışsınızdır diye umuyorum) olabildiğince uzak dur.

Barca Muslera için ilk teklifini yapmış 17 milyon euro ile biz reddetmişiz Barca bir teklif daha yapacakmış.25 milyon eurodan az bir bedele satmamalıyız.Muslera şuan dünyanın en iyi 2. kalecisi bunu onlarda biliyor ki ilk teklifi bu kadar yüksek tutmuşlar tok satıcıyı oynamalıyız dediğim gibi 25 ten az bir bedele satmak saçmalık olur ne futbolcular ne paralara satılıyor Muslera için bu paralar hiç bir şey.