6+0+4 bu kural koyulurken neredeydi aklimiz acaba tupcuye salliyoruz ama kural koyuldugu zaman neden sesimizi cikarmadik yada neden stratejimizi ona gore yapmadik ?
6+0+4 bu kural koyulurken neredeydi aklimiz acaba tupcuye salliyoruz ama kural koyuldugu zaman neden sesimizi cikarmadik yada neden stratejimizi ona gore yapmadik ?
Gökhan İnler, Kerim Frei ve bir sol bek mutlaka alınmalı. Carlinhos'ta fazla ısrar edildi ve çok abartıldı diye düşünüyorum. Ünal Aysal mutlaka Terim'in isteklerine öncelik vermeli. Geçen sezon Snaijder transferinde olduğu gibi ben istediğimi ben istediğimi alırım muhabbetine girerse bu sefer ipler kopar. Yabancı konusunda federasyon geri adım atacaktır ancak sınırsız olmaz tabiki. Eskisi gibi 6+2+2 olur muhtemelen. Elimizdeki yabancılara gelince bence Elmander, Ujfalusi, Riera, Amrabat ve hatta Eboue ile yollar ayrılmalı. Geçtiğimiz sezon hiç birinden iyi verim alamadık. Melo yerine de İnler çok iyi olur hem yerli statüsünde oynayabiliyor. Nani ve Farfan konusunda bence kanat alacaksak daha genç ve dinamik oyuncular bulmalıyız. Mesela Ukrayna milli takımında oynayan Konoplyanka gibi. Ya da elimizden kaçırdığımız Ribery gibi. Adı sanı duyulmamış, genç, hızlı, yetenekli ve en önemlisi başarıya aç olması.