2013-2014 Transfer Sezonu

6+0+4 bu kural koyulurken neredeydi aklimiz acaba tupcuye salliyoruz ama kural koyuldugu zaman neden sesimizi cikarmadik yada neden stratejimizi ona gore yapmadik ?

İş çıkar mı ben pek zannetmiyorum :(

Aurelien Chedjou transferi ile birlikte şu anda tam 12 yabancı futbolcu sayısına ulaşan Galatasaray’da ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sarı kırmızılı kulüp, TFF’nin 2013-2014 sezonu ile birlikte yürürlüğe koyacağı 6+0+4 kuralına karşı olduğunu dile getirmişti.

Hatta CEO ve İcra Kurulu başkanı Lutfi Arıboğan’ın, “AB pasaportlu oyuncular, yerli statüsünde oynamalı” formülü ile yabancı krizine çözüm olarak sunduğu “AB formülü” ses getirmişti.

HEPSİ AB VATANDAŞI

İşte bu nedenle Galata-saray’da forma giyen ve AB pasaportuna sahip olan yabancı futbolcuların Avrupa Adalet Divanı’na başvurarak Türkiye’de, diğer uluslararası Avrupa liglerinde olduğu gibi AB statüsünde oynamak adına dava açacakları öğrenildi.

Sarı kırmızılı yöneticiler de bu formüle destek verirken, takımdaki tüm yabancı futbolcuların AB Pasaportu bulunuyor.

Şaka mı ???

İlk sezonda performansıyla büyük beğeni toplanyan ardından sakatlanarak sezonun boş geçen Tomas Ujfalusi takıma geri dönüyor.

Geçen yıl Galatasaray formasını sadece 2 maçta giyen ve sezon başında ilk önce sol diz çapraz bağları kopan, 5 aylık tedavi süreci sonrası tam idmanlara başlamışken bu kez de sol diz iç meniksküs yırtığı nedeniyle sezonu kapatan Tomas Ujfalusi’ye teknik direktör Fatih Terim’den müjdeli haber geldi. Terim’in 31 Mayıs’ta sözleşmesi biten 35 yaşındaki Çek stoperi 7 Temmuz’da İngiltere’de yapılacak kamp kadrosuna alacağı öğrenildi.

Granada forması giyen sol bek Guilherme Siqueira'ya teklif yapmışız.5 Milyon Euro deniliyor.Riera takasta kullanılacakmış kabul ederse.

Granada teklifi doğrulamış.Siquera La Liga'da geçen yıl 35 maçta 6 gol-3 Asist yapmış.

Transfermarkt'ta değeri 8 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

Ünal Aysal : "Melo ve Carlinhos bitmek üzere bitmedi ama olabilecek durumda"

Ünal Aysal : "Farfan için girişimlerimiz oldu"

Ünal Aysal : "Bence Riera kalıcı"

Kimse kusura bakmasın ama bir başkanın daha anlaşma bitmeden yok şunla ilgileniyoruz yok bunla demesini doğru bulmuyorum bitirirsin transferi hallolur daha kaç kere daha canımız yanacak

Abim facebookta bazi spor sayfalarinin Ünal Aysal'in "Henüz basina yansimamiş bir dunya yildizi ile anlastik. Dunya Galatasaray'in buyuklugunu bir kez daha görmüş olacak." sozunun dolastigini soyledi. Gerceklik payi nedir acaba ? Kim bu isim acaba ? İnsaAllah gerceklik payi vardir :)

AMK'nın yazdıklarına pek itibar etmemek gerek diye düşünüyorum..ilk başlarda tutarlı haberler veriyorlardı fakat son dönemde fotomaç'ın yıllardır yaptıgı ronaldinho fener'e tarzı haber yapıyor...

AB işi olmaz 6+2+2 geri gelir ama Ab standartlarındaki oyuncularımız yerel mahkemeye dava açıp ( Nihat kahveci gibi ) haklarımız yeniyor görüşüyle davayı açıp kazanabilirlerse oynarlar ..

Gökhan İnler, Kerim Frei ve bir sol bek mutlaka alınmalı. Carlinhos'ta fazla ısrar edildi ve çok abartıldı diye düşünüyorum. Ünal Aysal mutlaka Terim'in isteklerine öncelik vermeli. Geçen sezon Snaijder transferinde olduğu gibi ben istediğimi ben istediğimi alırım muhabbetine girerse bu sefer ipler kopar. Yabancı konusunda federasyon geri adım atacaktır ancak sınırsız olmaz tabiki. Eskisi gibi 6+2+2 olur muhtemelen. Elimizdeki yabancılara gelince bence Elmander, Ujfalusi, Riera, Amrabat ve hatta Eboue ile yollar ayrılmalı. Geçtiğimiz sezon hiç birinden iyi verim alamadık. Melo yerine de İnler çok iyi olur hem yerli statüsünde oynayabiliyor. Nani ve Farfan konusunda bence kanat alacaksak daha genç ve dinamik oyuncular bulmalıyız. Mesela Ukrayna milli takımında oynayan Konoplyanka gibi. Ya da elimizden kaçırdığımız Ribery gibi. Adı sanı duyulmamış, genç, hızlı, yetenekli ve en önemlisi başarıya aç olması.

Gökhan İnler, Kerim Frei ve bir sol bek mutlaka alınmalı. Carlinhos'ta fazla ısrar edildi ve çok abartıldı diye düşünüyorum. Ünal Aysal mutlaka Terim'in isteklerine öncelik vermeli. Geçen sezon Snaijder transferinde olduğu gibi ben istediğimi ben istediğimi alırım muhabbetine girerse bu sefer ipler kopar. Yabancı konusunda federasyon geri adım atacaktır ancak sınırsız olmaz tabiki. Eskisi gibi 6+2+2 olur muhtemelen. Elimizdeki yabancılara gelince bence Elmander, Ujfalusi, Riera, Amrabat ve hatta Eboue ile yollar ayrılmalı. Geçtiğimiz sezon hiç birinden iyi verim alamadık. Melo yerine de İnler çok iyi olur hem yerli statüsünde oynayabiliyor. Nani ve Farfan konusunda bence kanat alacaksak daha genç ve dinamik oyuncular bulmalıyız. Mesela Ukrayna milli takımında oynayan Konoplyanka gibi. Ya da elimizden kaçırdığımız Ribery gibi. Adı sanı duyulmamış, genç, hızlı, yetenekli ve en önemlisi başarıya aç olması.

Eboue ve Amrabat hariç katılıyorum. Ayrıca Nani 26 yaşında ve hız denince akla gelen ilk isimlerden. Farfan da 28 yaşında ve görev aldığı kanatı otoban yapmasıyla meşhurdur.