2013-2014 Transfer Sezonu

başkan'ın az önce konuşmasını dinledim ve sol bek transferi olmayacak intibası aldım.öncelik ön libero dedi ve ilk o bölge için yapılacak transferi açıklayacağız ve 2-3 transfer daha olacak dedi.yani bu sene riera ve balta sol bek olarak takımda kalacak sanırım.

Dün U-19 Milli takimimizin 2-0 lık galibiyetiyle biten maçını izledim. Sol bek Abdülkerim Bardakçi hücuma katkisyla ve savunmasiyla muazzam bir oyun oynadi. Muhakkak onu kadromuza katmamiz gerekiyor. İlerde insaAllah çok bûyuk yerlere gelecek kanaatindeyim. Ayrica 2.golûn asistini yapan Metin de çok iyi bir yetenek. Bu 2 ismi kadromuza katip kiralik verelim. Ozellikle Abdulkerim Bardakçi kacirilmamasi gereken bir yetenek. Onla sol bekimiz en az 5 yil guvenli sekilde kontrol altina alinabilir. Çokta iyi paraya satariz insaAllah eminim. Kacirmayalim Abdulkerimi...

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada, "Karşılıklı olarak bugün sözleşme fesh edildi. İki taraf için de hayırlı olsun" dedi.
Hallil Altıntop, Trabzonspor'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek bonservisini aldı.

Bence , hayırlı olsun-bize geliyor ...

Ünal Aysal: "Culio, kiralık gittiği 2 sene boyunca oynadığı takımların en iyisiydi. Tahmin ediyorum ki performansı sonrası bu sene de kendine iyi bir takım bulacaktır."
Ünal Aysal: "Elmander çok sevdiğimiz, bize çok faydası olan bir oyuncu. Ama geçen sene yaşadığı şansızlık ortada. Ayrıca o bölgeye Burak, Drogba gibi ismleri de aldık. Her oyuncunun kalbinden geçen oynamaktır. Bu yüzden de yolları ayırma kararı aldık.
Ünal Aysal: "Kadromuzdan gönderilecek isimler belli. Hocamız onları tespit etti. Ama hepsi G.Saray’a hizmet etmiş isimler. Elmander, Cluio ve Ujfalusi ile yolları ayırma kararı aldık."

ab vatandaşlığı statüsü veyahut yabancı sınırlaması ile ilgili yeni bir düzenleme olmadan yabancı oyuncu transferi gerçekleşmeyecek sanki..

olursa gökhan inler transferi olur gibi sanki şu sıralar..

hatta bence sol bek de almayacagız( ki ben de bu yönde düşünüyorum)

Farfan,Sneijder ve Drogbandan sonra sanki kalbimi tam tatmin etmedi :( Daha iyisini alabilsek keşke :(

Sneijder ve Drogba birer fırsat transferiydi, her transferimizin o seviyede olması şu durumda pek mümkün değil.

Kaldı ki Farfan, Sneijder ve Drogba gibi A+ bir oyuncu olmasa da Bundesliga'nın en iyi 5 kanat oyuncusundan biri, hatta Robben'in ardından en iyi sağ kanat oyuncusu diyebiliriz. Güçlü, hızlı, duran topları iyi kullanan, oyun aklı yüksek.. Yıllardan beri doğru düzgün kanat görmeyen bizler için müthiş fark yaratır. Belki A+ bir oyuncu değildir, ama en azından B+, hatta A sınıfı bir oyuncudur.

Hadi Farfan'ı PSV'den flan tanımıyorsunuz diyelim, henüz 3 ay önceki Schalke maçımızdan da mı tanımıyorsunuz ? :) Kanatları otoban yapmıştı, müthiş süratli ve tekniği iyi futbolcu. Ayrıca iyi de gol ortalaması var. :)

Son Dakika: Halil Altıntop Yıllık 600 bin euro mac bası 15 bin euro karsılıgında Galatasarayda. 21 numaralı formayı giyecek halil altıntopa Galatasaray kariyerinde basarılar dileriz.
Güral Baysal Twitter
Posta Gazetesi Müdürü

Halil Altıntop'u falan bilmiyorum da.

U20 Milli takımımızın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu ile ilgileniyormuşuz.Daha önce videosunu burda paylaşmıştım.

1994 doğumlu Ortasaha'da oynuyor.Bu sezon Karsluher forması giydi.36 maçta 17 Gol 12 Asist yaptı.Bonservisi Hamburg'da bence geleceği çok parlak ve Galatasaraylı olduğunu falan söylemiş bir isim.

U20 Dünya Kupasında da 3 maçta 1 gol 1 Asistle oynuyor şu an.

Umut olmazsa Halil diyorlar. Umut'tan vazgeçmeyiz inşaAllah.. U20 takimimizdan Kerim,Hakan ve Okay ile U19 takimimizdan sol bek Abdulkerim'i formamiz altinda izlemek isterim. Çok kaliteli isimler. Yerli isimlerin onemi artmisken bu kadar kaliteli isimleri kaptirmamak gerekiyor. İnsaAllah scout ekibimiz izlemistir bu gencleri...