2013-2014 Transfer Sezonu

Carlinhos 2015'e kadar sözleşme uzattı. Hay Allah belasını versin kim bu ya kendini Evra, Clichy flan mı sanıyor ? Çürüyüp gitsin Allahın Brezilya liginde.

Carlinhos olmadıysa iyi bir sol bek alınacağını düşünüyorum.Umarım bu elit oyunculardan birisi olur.Vargas-Mathieu gibi isimlere dönmeyiz çünkü bize verecekleri pek birşey yok sadece almış olmak için transfer olur.

Kolarov olabilir.Kierran Gibbs olabilir ikiside takımlarının yeni transferleriyle yedek konumdalar.Yada niyeti bozup Leighton Baines veya Davide Santon'a talip olabiliriz.Sonuç olarak çok iyi bir Sol bek şart.

Nani içinse bence çok lüks bizim için Yerli Sol bek ve Ön Libero bulamadıktan sonra Nani yabancı sınırlamasıyla imkansız.O da gelirse Semih-Selçuk-Burak dışında ilk 11 oynayacak Türk oyuncumuz olmuyor.

Carlinhos yaptığı açıklamalarından sonra gelirse çok pis küfürler edeceğim yönetime.
Herif her fırsatta takımında kalmak istediği yönde beyanlarda bulunuyor, Brezilyada mutlu olduğunu söylüyor hâla peşinden koşuyoruz.
Başka solbek yok sanki alınabilecek.
Artı ne vereceğide belli değil bu arkadaşın. Kapalı kutu.
Niye bu kadar ısrar edildi bilmiyorum.

Carlinhos neden sözleşme uzattı bilmiyorum ama yaptığı bir açıklamada oynayacağım maç Fluminense ile son maçım olabilir.Konfederasyon Kupası sonrası ayrılabilirim falan demiş.

Takımı demiş Carlinhos'u bırakmak istemiyoruz, menejeri demiş 2015 e kadar sözleşme uzattı. Carlinhos demiş son maçım olabilir. Ya şuna harcanan zamana başka bir sol bek alırdık.

Aziz Üstel twitter'da,Ünal Başkan 25 Haziranda mazbatasini aldiktan sonra Meli,Chedjou ve Frei transferleri açıklamacak yazmis. Haydi hayirlisi...

Fluminense’nin Porteguesa ile oynadığı ve Carlinhos’un “Belki de son maçım olabilir” dediği mücadelenin ardından konuşan başarılı oyuncu yeniden kafaları karıştırdı. Takımında kalmak istediğini belirten Carlinhos, hakkında çıkan haberlerin spekülasyon olduğunu vurguladı.

Konuyla artık psikologlar ilgilensin.

ya, allah aşkına soruyorum bu adamı 3-5 maç üst üste izleyen var mı ne carlinhosmuş arkadaş 1.5 senedir geldi, geliyor, gelmeyecek,gelebilir dünya üzerinde başka sol bek mi yok.

Sao Paulo yöneticisi Luis Fabiano için Galatasaray ve Olympiacos'tan teklif aldıklarını açıkladı.

4.5 Milyon Euro verdiğimiz yazılıyor.Fabiano Sao Paulo ile geçen yıl 24 Maçta 18 Gol 9 Asist Bu yıl ise 17 Maçta 9 gol attı şu ana kadar.

Solbeke Sivas'tan Ziya diyolar... Şaka mı Hakan Balta ne güne duruyor ya da Ziya kalitesinde bir adam arıyor isek onun yerine Çağlar'ı kazanalım... Aydın'a verdiğimiz şansın ondabirini Çağlar'a versek belki yeniden A milli bile olur ...

Kadro da Sneider,Drogba,Burak,Elmander varken,gidip forvet almayaçalışmak nasıl bir akıldır.Bu adamlar ya takımı tanımıyor yada futboldan hiç anlamıyor.

Kadro da Sneider,Drogba,Burak,Elmander varken,gidip forvet almayaçalışmak nasıl bir akıldır.Bu adamlar ya takımı tanımıyor yada futboldan hiç anlamıyor.

Elmander çok yüksek ihtimal gidici zaten Umut içinde 3 Milyon Euro verirmiyiz bilemiyorum Yerli statüsü olmasa Umut'a 3 Milyon Euro vermektense L.Fabiano'ya 4 Milyon Euro vermek daha kabul edilebilir.Sneijder de zaten forvet değil ve Ayrılma ihtimali olanlar listesinin en tepesinde.

Ama ben L.Fabiano'yu alacağımızı sanmam muhtemelen Elmander gidecek ve Burak-Drogba-Umut-Yerli bir Forvet ile anlaşırız diye düşünüyorum.

Bence sol açık şart.Takımda sol ayaklı oyuncu çok az Shaqiri kiralanırsa yeme de yanında yat.Ayrıca yabancı oyuncularımız bizden yüksek ücretler alıyor.Göndermek o kadar kolay olmayacaktır.Misal kimse Riera'ya yıllık 2.9 milyon Euro garanti para vermez.

Kadlec de karsiyaka ile anlasmis. Cidden iyi transfer yapiyorlar sadece isim olarak baktigimizda. Bu secim isleri mahvetti bizi. Transfer doneminden sonra olsaydi ne olurdu sanki. Ah Unal Baskan ah !! İnsaAllah ciddi anlamda bir kaybimiz olmaz..

Şu Fenerbahçe'nin yaptığı transferlerden korkmayın ya. Adamlara ceza kapıda zaten ne olacağı hala belli değil ek olarak Kadlec ismi de çok abartılmamalı bana kalırsa. Geçen sene sakatlıklar ile boğuşmuştu, neler yapacağı belirsiz.

Kadlec abartılacak bir isim değil keza Bruno Alves'te öyle.

Kadlec Defansif yönü kuvvetli-Soğukkanlı Diye tabir edilen savunmacı bir sol bek.Hasan Ali'den iyidir ama Çok ekstra değildir.

Bu arada şu takımların gerçek ismini yazmak bu kadar zor mu taktığınız isimler çok saçma geliyor.Çok mu zor Fenerbahçe-Beşiktaş falan yazmak.